Camperbestemmingen

Camperbestemmingen

U wilt een camper huren, maar weet nog niet waarheen? Wij presenteren de meest populaire landen voor een campervakantie.

Natuurlijk zijn er ongelooflijk veel bestemmingen die je met een camper kunt verkennen. Maar er zijn ook landen die bijzonder geschikt zijn voor een camperreis. Deze landen hebben vaak uitzonderlijk mooie landschappen die smeken om van dichtbij verkend te worden en een goede infrastructuur voor camperreizigers. Ook als een land erg groot is en je comfortabel lange afstanden wilt afleggen, is een camper de moeite waard.

Bestemmingen wereldwijd

Het maakt niet uit waar ter wereld je heen gaat, CamperDays is er voor je. Ontdek de spannendste bestemmingen per camper en verzamel onvergetelijke momenten. Ga op safari in Zuid-Afrika, rijd door de nationale parken van de VS of ontmoet kangoeroes in Australië. Hoe verschillend deze bestemmingen ook zijn, één ding is zeker: jouw gezellige huis op vier wielen brengt je flexibel naar elke plek.

Bestemmingen in Europa

Ruige berglandschappen, gouden kusten en unieke vulkaanlandschappen - dit alles en nog veel meer is ook in Europa te vinden. Bespaar jezelf lange vliegtijden en verken Duitsland, Spanje, Zweden en Co. met een camper. Of je nu aangetrokken wordt door warme, zonnige streken of op zoek bent naar een onvergetelijk buitenavontuur, jouw camper brengt je overal naartoe.