De CamperDays Gids

De CamperDays Gids

Maximale transparantie, veiligheid en vertrouwen bij het kopen.
Kwaliteitszegel

Maximale transparantie, veiligheid en vertrouwen bij het kopen.

Maximale transparantie, veiligheid en vertrouwen bij het kopen.
Kwaliteitszegel

Maximale transparantie, veiligheid en vertrouwen bij het kopen.

Tips en trucs voor campers - in onze gidsen leer je belangrijke trucs die het dagelijks leven in en rond de camper en camper vergemakkelijken.

Plan je de vakantie met een camper en ben je op zoek naar inspiratie of belangrijke informatie over een bepaald onderwerp?
Wij breiden onze gids voortdurend uit met de belangrijkste onderwerpen. Wij geven je onder andere tips en trucs over "Reizen met dieren", "Reizen met lichamelijke beperkingen", "Veilig reizen" en "Duurzaam reizen".

Krijg gefundeerde en goed onderzochte tips en ervaringen voor jouw volgende kampeeravontuur.

We hopen dat je veel plezier hebt en geniet van de beste tijd van je leven - je vakantie.

Tips & info voor kampeervakanties

Praktische tips voor campervakanties

Tips & trucs voor alle situaties

"Geen meester is ooit uit de lucht komen vallen" of "oefening baart kunst" - wie kent deze gezegden niet?
Zo is het ook bij het reizen met een camper. Hoe vaker je onderweg bent, hoe vertrouwder je wordt met bepaalde procedures, zoals het parkeren en uitlijnen van de camper, water lozen en vers water tanken, omgaan met elektriciteit, enzovoort.
Ook zijn de procedures en routines altijd een beetje anders. Afhankelijk van het soort vakantie dat je met de camper plant. Een visser zal andere processen hebben dan een mountainbiker of een gezin.
Met onze gidsen willen we je tips en trucs geven die de processen en routines voor iedereen gemakkelijker maken.
Besteed niet al je tijd aan proberen en wanhopen. Lees onze gidsen met "best practice"-voorbeelden en word vanaf het begin effectief. Zo haal je meer uit je vakantie.

lees alle artikelen hier

Kamperen met hond
Kamperen met een hond

Tips voor het huren van een camper met een hond

Voor veel hondenbezitters mag het viervoetige gezinslid niet ontbreken op vakantie. Als je goed plant, is een vakantie met een camper zeer geschikt voor een vakantie met je hond. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zijn er een paar belangrijke dingen die je in gedachten moet houden bij de planning en tijdens je kampeervakantie met je trouwe viervoeter.

Lees het volledige artikel hier

Camper met fietsen

Fietsen in Nederland

De mooiste fietsomgevingen in Nederland

Het is geen nieuws dat Nederland een van de fietsvriendelijkste landen ter wereld is. De fietspaden zijn perfect voor zomerse uitstapjes en bijna elke bezienswaardigheid in Nederland is omringd door goed onderhouden fietspaden, wat betekent dat fietsers nooit ver weg zijn van hun volgende fietsavontuur. Ons kleine kikkerlandje telt zo’n 35.000 km aan fietspaden die immens populair zijn bij zowel toeristen als de lokale bevolking en niet alleen voor de zeer fitte of sportieve fietsers. Van zandduinen en kastelen tot windmolens en tulpenvelden, we stellen drie prachtige fietsomgevingen met de mooiste landschappen van Nederland voor.

Lees het volledige artikel hier
Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.