Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Las Vegas: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Een camper huren lijkt misschien een hele uitdaging. Als het u slapeloze nachten bezorgt, is er niets eenvoudiger dan het reserveringssysteem van CamperDays te gebruiken. Met onze probleemloze optie kunt u uw droomcamper binnen enkele minuten beveiligen.
Vul het online formulier in met de datums van uw vakantie en u krijgt een gedetailleerde lijst met campers te zien, samen met alle specificaties. Afgezien van een speciale prijsklasse schuifregelaar, kunt u ook een aantal filters gebruiken om de zoekopdracht te verfijnen. We garanderen ook date r geen toeslagen bij het ophalen zullen zijn.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Moet u vroeg in Las Vegas een camper boeken?

Las Vegas is een stad met schitterende straten, neonreclames en gokplekken - een juweel voor de fans van veelzijdig entertainment. Het is ook een perfect startpunt om de beste attracties van de hele staat Nevada te verkennen in een camper. Camperverhuur is vrijwel het hele jaar door beschikbaar in Las Vegas, maar de periode met de meeste vraag is tussen april en oktober. De beste manier om te genieten van de meest uitgebreide selectie voertuigen tegen de beste prijzen, is door vroegtijdig actie te ondernemen. Boek een camper in Las Vegas daarom vanaf iets meer dan vier maanden van tevoren. Op dat moment is de concurrentie tussen camperfans vrij laag en kunt u gemakkelijk een voertuig van topkwaliteit bemachtigen. U betaalt de gemiddelde prijs van 142,54 euro per dag voor camperhuur in Las Vegas. Reizigers huren meestal voertuigen in deze stad voor een gemiddelde periode van 28 dagen.
Bij CamperDays kunt u rekenen op onze schitterende klantenservice. Onze experts staan klaar om u te helpen met al uw twijfels en vragen over het huren van een camper. Als u van flexibiliteit houdt of niet zeker bent van de exacte datum van uw vakantie, biedt CamperDays een eerlijk en duidelijk annuleringsbeleid en geen extra kosten voor reserveringswijzigingen.
Een camper huren staat gelijk aan volledige keuzevrijheid. Reizigers die van avontuur houden, zullen blij zijn met de mate van onafhankelijkheid die een camper belooft. Ondanks dat camperverhuur in eerste instantie duur lijkt, hoeft u geen geld uit te geven aan accommodatie, restaurants of autoverhuur. Met uw eigen auto beschikt u eenvoudig over al deze functies en meer.

Camperaanbiedingen in Las Vegas

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Las Vegas

Is een internationaal rijbewijs vereist bij het huren van een camper in Las Vegas?

Een internationaal rijbewijs is niet verplicht in Las Vegas, uw nationale rijbewijs is voldoende om een voertuig te huren.

Heb ik een creditcard nodig om een camper in Las Vegas te huren?

Ja, de borg moet worden betaald met een creditcard van de hoofdbestuurder.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Sommige bedrijven in Las Vegas staan huisdieren toe in hun voertuigen. Bekijk hiervoor de huurvoorwaarden voor meer details.

Kan ik grenzen overschrijden terwijl ik door de VS reis?

Het hangt af van het verhuurbedrijf, dus raadpleeg de verhuurvoorwaarden voor meer informatie.

Zijn er wegen die verboden zijn voor campers?

Ja, er zijn wegen die niet geschikt zijn voor campers, zowel in Nevada als in de hele VS. Bekijk de huurvoorwaarden of neem contact op met de klantenservice van CamperDays voor meer informatie.

Is wildkamperen toegestaan in de VS?

Wildkamperen in de VS is toegestaan in Amerikaanse nationale bos- en graslanden en op ‘Bureau of Land Management-landen’.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Las Vegas?

Gewoonlijk vereisen camperverhuurders in Las Vegas dat chauffeurs 21 jaar oud zijn.

Kan ik met een baby een camper huren in Las Vegas?

De meeste camperverhuurders in Las Vegas laten kinderen in hun voertuigen toe. Onthoud dat Apollo alleen kinderen boven de twee jaar in hun campers toestaat.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Las Vegas?

Er zijn tal van camperverhuurders in Las Vegas. De populairste zijn: Cruise America, Road Bear RV en El Monte RV.

Cruise America

Cruise America is het bekendste camperverhuurbedrijf in Las Vegas. Het biedt een standaardverzekering en een basispakket met 24/7 hulp bij pech en een campinghandleiding.
Volledig adres van het Cruise America-verhuurstation in Las Vegas:
551 Gibson Road
NV 89011 Las Vegas (Henderson)

Road Bear RV

Road Bear RV buigt zich over een brede vloot van alkoof campers en volledig geïntegreerde voertuigen. Ze worden allemaal geleverd met een standaardverzekering en een extra bestuurder-optie.
Volledig adres van het Road Bear RV verhuurstation in Las Vegas:
4730 Boulder Highway
NV 89121 Las Vegas

El Monte RV

El Monte RV behoort tot de drie bekendste camperverhuurbedrijven in Las Vegas. Het biedt een aantal interessante voorzieningen in de campers, waaronder keukenapparatuur.
Volledig adres van het El Monte RV verhuurstation in Las Vegas:
3800 Boulder Hwy
NV 89121 Las Vegas
Road Bear RV biedt een gratis luchthaventransfer vanaf McCarran International Airport (LAS) aan voor uw gemak. Andere depots zijn gemakkelijk te bereiken met een taxi. Houd er rekening mee dat u altijd taxi's aanhoudt bij officiële taxistandplaatsen.

Campers huren Las Vegas

Alkoof

Alkoof campers worden gekenmerkt door een slaapruimte direct boven de bestuurderscabine. Het bestaat meestal uit een tweepersoonsbed. Deze voertuigen zijn geschikt tot zeven personen - daarom zijn ze geschikt voor grote gezinnen.

Camperwagen

Het belangrijkste kenmerk van camperwagens is hun compacte formaat, waardoor ze gemakkelijk te parkeren zijn. Deze zijn ideaal voor jonge bestuurders en koppels. Ze zijn zowel geschikt voor de stad als voor het platteland.

Volledig geïntegreerd

Volledig geïntegreerde campers worden gekenmerkt door een naadloze overgang tussen de leefruimte en de bestuurderscabine. Ze bieden het meest luxueuze interieur met tal van extra functies. Volledig geïntegreerde voertuigen garanderen een prachtig uitzicht op de weg dankzij een ’panorama-achtige’-voorruit.

Camperverhuur Las Vegas