Camperverhuur in Bilbao

Vanwaar?
Ga je spontaan op vakantie?Gebruik de code LASTMINUTE om €100 te besparen op je volgende camperreis. De code is geldig tot 30 juni voor alle reizen met pick-up tot 31.12.2024 met een minimale bestelwaarde van €500.
Filter0
Kaart
3 aanbiedingen voor uw vakantie in Bilbao
Compact Plus

McRent4.6(49 Reviews)5 km van Bilbao

Compact Plus +7
Beschikbaar
2 Volw
Handgeschakeld
Diesel
Keuken
Ongelimiteerde Kilometers
2 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.275,00€ 1.235,00€ 88,21 per nacht
Urban Luxury

McRent4.6(49 Reviews)5 km van Bilbao

Urban Luxury +8
Beschikbaar
2 Volw../2 kinderen
Handgeschakeld
Diesel
Keuken
Ongelimiteerde Kilometers
2 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.341,00€ 1.301,00€ 92,93 per nacht
Family Standard

McRent4.6(49 Reviews)5 km van Bilbao

Family Standard +12
Beschikbaar
4 Volw
Handgeschakeld
Diesel
Keuken
Ongelimiteerde Kilometers
3 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.554,00€ 1.514,00€ 108,14 per nacht
De dichtstbijzijnde verhuurstations rond BilbaoVerdere aanbiedingen in Spanje: De populairste verhuurlocaties

Een camper huren in Bilbao bij CamperDays

Beroemde restaurants, een gezellig centrum, prachtige musea en een omgeving die een en al historie uitademt. De schoonheid van de zee en de stranden en de imposante Pyreneeën op de achtergrond. De Noord-Spaanse stad Bilbao heeft zoveel charme en in Baskenland valt zoveel te ontdekken, dat je eigenlijk tijd tekort komt. Besteed je tijd zo efficiënt mogelijk, terwijl je ook de grootst mogelijke vrijheid ervaart. Dit kan door een camper te huren in Bilbao via CamperDays. Je bepaalt zelf elke ochtend hoe je dagprogramma eruit ziet en kunt in geval van regen wegrijden naar een gebied waar de zon die dag wél schijnt. Wees verstandig en boek je camper via CamperDays zo vroeg mogelijk in het jaar. Dan weet je zeker dat je de meeste keuze hebt en is de kans het grootst dat je profiteert van interessante vroegboekkortingen. Wat doe je dan als je je vakantie moet verzetten? Geen punt, dat doet CamperDays voor je, zonder omboekkosten. En je vakantie annuleren? CamperDays hanteert klantvriendelijke annuleringsvoorwaarden.

Bilbao rivieroever in Spanje
Onze partners

Ophaallocatie in Bilbao en omgeving

We hebben uw toestemming nodig om de Google Maps-service te laden!

We gebruiken Google Maps om inhoud in te sluiten die mogelijk gegevens over uw activiteiten verzamelt. Bekijk de details en accepteer de service om deze inhoud te zien.

Stations in de buurt van Bilbao
McRent
McRentTxorierri Etorbide 20 - Pabellón 4 Loiu48180 Spanje
McRent Holding GmbH
roadsurfer
Vragen over het huren van een camper?

Wil je vrijblijvend informeren naar je camper of heb je meer informatie nodig voordat je boekt? Wij staan voor je klaar! Je kunt ons 10:00 - 18:00 uur maandag - vrijdag telefonisch bereiken of op elk gewenst moment via ons .

De beste campings

Kampeerplaatsen in Bilbao en de omgeving

Jouw verblijf voor de eerste nacht

 • Navarra/Arbizu
  Camping Arbizu Eko Kanpina
 • Navarra/Mendigorria
 • Navarra/Olazagutia
 • Cantabrië /Noja
 • Baskenland /Mendexa
 • Baskenland /Deba
Veelgestelde vragen over camperverhuur in Bilbao
 • Ja, een creditcard is noodzakelijk. De camperverhuurder bij wie je via ons je camper hebt gehuurd, heeft je creditcard nodig om een borg te reserveren. De creditcard moet op naam van de hoofdbestuurder staan.

 • Vanuit Bilbao zou je met je camper naar Portugal of Frankrijk kunnen rijden. Meestal is dat geen enkel probleem, maar het is verstandig om de huurvoorwaarden te raadplegen, Ook kun je beter van tevoren overleggen met de verhuurder, die je via CamperDays hebt gecontacteerd.

 • Veel camperverhuurbedrijven staan toe dat je een huisdier in de camper meeneemt. Als je via CamperDays je camper reserveert, is het verstandig om te vragen of dit toegestaan is. Je kunt ook de huurvoorwaarden raadplegen.

 • Zeker in de Pyreneeën zijn veel wegen die voor campers onbegaanbaar of gevaarlijk zijn. Dit wordt over het algemeen goed aangegeven. In de huurvoorwaarden van de camperverhuurder bij wie je via CamperDays een camper reserveert, staat vaak goede informatie hierover.

 • In Spanje is wildkamperen niet alleen verboden; de autoriteiten handhaven ook actief. Neem geen risico en beperk je tot campings en officiële kampeerplekken. In de omgeving van Bilbao heb je meer dan voldoende keuze.

 • Veel camperverhuurbedrijven willen dat bestuurders minimaal 25 jaar oud zijn. Er zijn echter ook bedrijven die toestaan dat jongere personen achter het stuur plaatsnemen. Leeftijdseisen kun je vinden in de huurvoorwaarden.

 • De meeste Spaanse camperverhuurbedrijven vinden het geen punt als je baby meegaat op campervakantie. Het is verstandig om dit van tevoren aan te geven als je via ons een camper huurt. Verhuurders kunnen bijvoorbeeld een veilig babyzitje als extra optie beschikbaar hebben. Ook kunnen ze aangeven of hun campers geschikt zijn voor je eigen babystoeltje.

Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie