Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Malaga: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

De markt zit vol met interessante aanbiedingen voor campers. Een dergelijke verscheidenheid kan u een ernstige hoofdpijn bezorgen, vooral als u een beginnende kampeerwagenliefhebber bent. Maakt u zich geen zorgen - CamperDays is er om te helpen. Ons slimme reserveringssysteem zal u van pas komen bij het plannen van uw campervakantie. Het systeem is vrij eenvoudig: om het zoeken te starten is het voldoende om uw reisdatums in te voeren.
Na het invullen van het online formulier krijgt u een lange lijst met beschikbare voertuigen te zien. Deze kunnen eenvoudig gesorteerd worden met behulp van onze filters. De prijs kan ook worden aangepast aan uw wensen. Het grootste voordeel van onze zoekmachine is een transparante prijsweergave voor elk voertuig - zonder toeslagen bij het ophalen.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Malaga te boeken?

Het milde en gastvrije klimaat in Spanje is de perfecte achtergrond voor een kampeervakantie. Een van de steden waar u een aantal interessante voertuigaanbiedingen kunt vinden is in Malaga. De periode die wordt gekenmerkt door de grootste vraag naar campers in deze stad is tussen september en oktober en in december. Reizigers die er huren moeten de gemiddelde dagprijs van 96,53 euro betalen, terwijl de gemiddelde reistijd veertien dagen is. Als u wilt profiteren van de meest gunstige prijzen, kunt u het beste al bijna vier maanden van tevoren stappen ondernemen. Zo krijgt u gemakkelijk de beste prijs-prestatieverhouding en kunt u kiezen uit het breedste wagenpark.
Het huren van een camper lijkt in eerste instantie misschien een grote uitdaging, maar maakt u zich geen zorgen, ons team van experts van CamperDays staat klaar om u te helpen. Neem contact met ons op en wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Onze klantenservice is zo goed als een schat aan goede adviezen. Onder de vele voordelen die u zult genieten zijn een transparant annuleringsbeleid en geen extra kosten voor het wijzigen van de reservering.
Als u vakantie associeert met zorgeloze momenten zonder grenzen, dan is een camper een vakantie-optie voor u. Wanneer u in een camper reist, zult u nooit verveling ervaren, omdat u uw plannen gemakkelijk kunt wijzigen. Vooruitplannen als vliegtickets nog betaalbaar zijn, is hier geen probleem. U hoeft geen geld meer uit te geven aan bijvoorbeeld de accommodatie, restaurants of autohuur. Het volgen van strakke schema's zal ook stoppen met het geven van slapeloze nachten.

Camperaanbiedingen in Malaga

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Malaga

Is een internationaal rijbewijs nodig bij het huren van een camper in Malaga?

Een rijbewijs dat is afgegeven in de EU is voldoende om een voertuig te huren in Malaga.

Is een creditcard nodig voor het huren van een camper in Malaga?

Ja, de hoofdbestuurder moet in het bezit zijn van een creditcard om de borg te betalen.

Is er een mogelijkheid om een huisdier mee te nemen in de camper?

De meeste verhuurbedrijven in Málaga laten huisdieren toe in hun campers. Als u meer wilt weten, kunt u de huurvoorwaarden bekijken.

Kan ik de grens oversteken als ik door Spanje reis?

Ja, u kunt de grens over zonder de autoriteiten op de hoogte te stellen, maar u moet het verhuurbedrijf wel op de hoogte stellen.

Is kamperen in het wild toegestaan in Spanje?

Kampeer nooit in het wild, want dat is verboden in Spanje.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Malaga?

Normaal gesproken vereisen camperverhuurbedrijven in Málaga dat de chauffeurs 25 jaar oud zijn. Voor meer informatie, zie de huurvoorwaarden.

Kan ik een camper huren in Malaga met een baby?

Zeker, u kunt met een baby reizen in het geval van de meeste camperverhuurbedrijven in Málaga.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Malaga?

Er zijn tal van interessante camperverhuurbedrijven beschikbaar in Málaga. De populairste zijn McRent en Touring Cars.

McRent

McRent is het nummer één verhuurbedrijf in Malaga. Onder de nuttige voorzieningen die als aanbiedingen, kunt u genieten van keukenuitrusting en een voortent. Er is ook de mogelijkheid voor een extra bestuurder.
Volledig adres van het McRent verhuurbedrijf in Málaga:
Av. Algemeen Duque de Aveiro, 4
29140 Churriana (Málaga)

Touring Cars

Touring Cars is een van de twee populairste bedrijven in Malaga. De voertuigen zijn altijd voorzien van 24/7 wegen-assistentie en een vertrouwde GPS. U profiteert ook van de service van interieurreiniging.
Volledig adres van het verhuurstation van Touring Cars in Málaga:
Camino Viejo de Coín , Km. 3,5
29651 Mijas Costa
Touring Cars garandeert de zeer nuttige service van gratis luchthaventransfer vanaf het vliegveld van Malaga (AGP). Als u van deze optie gebruik wilt maken, neem dan vooraf contact op met het bedrijf. Hoewel McRent geen luchthavenvervoer aanbiedt, kunt u een taxi nemen om het depot te bereiken. Vergeet niet om alleen de officiële taxistandplaatsen te gebruiken.

Campers huren Malaga

Semi-geïntegreerd

Avonturiers die de opties prijzen die waar voor hun geld zijn, zullen blij zijn met semi-geïntegreerde voertuigen. Ondanks hun grotere omvang zijn ze nog steeds erg onderhoudsarm. Binnenin vindt u een aantal nuttige voorzieningen die tijdens de reis van pas zullen komen.

Camperwagens

Camperwagens zijn voertuigen die vrij compact zijn. Daarom zijn ze ideaal voor twee reizigers. Door hun grootte kunnen ze op veel plaatsen komen die buiten bereik blijven voor grotere campers - een uitstekende optie voor de minder ervaren chauffeurs.

Volledig geïntegreerd

Volledig geïntegreerde campers zijn een ideale oplossing voor gezinnen met kinderen. Ze bieden het rijkste interieur met het grootste aantal nuttige voorzieningen. Ze zijn een symbool van luxe op de weg - perfect voor lange vakanties.

Camperverhuur Malaga