Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Sydney: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Als u op zoek bent naar een perfecte combinatie van voertuigmerk, prijs en beschikbaarheid, is het boekingssysteem van CamperDays een hulpmiddel voor u. Zelf plannen is niet langer een hele uitdaging. Ons systeem is een snelle, gemakkelijke en ongecompliceerde manier om uw droomvoertuig te vinden. Om te beginnen met zoeken, volstaat het om het formulier in te vullen met de juiste datum van uw vakantie.
De zoekresultaten kunnen eenvoudig worden gefilterd op camperverhuurbedrijf, uitrusting en het aantal personen dat het voertuig kan herbergen. Aan uw linkerkant vindt u ook een speciale prijsklasse-schuifregelaar. Bijkomend voordeel is dat CamperDays voor elke camper een zeer transparante en makkelijk te volgen prijsweergave heeft.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om zo vroeg mogelijk een camper in Sydney te boeken?

Australië kan op weersomstandigheden rekenen die perfect zijn voor het huren van campers vrijwel het hele jaar door. Een van de Australische steden waar u een camper kunt huren is Sydney. De grootste vraag naar campers in deze stad is te zien tussen september en december en in maart. Om ervoor te zorgen dat u een voorsprong krijgt bij het vinden van uw droomvoertuig, is het raadzaam om al vanaf drie maanden van tevoren een camper te boeken. Vroege stappen bieden de garantie om de meest uitgebreide keuze aan interessante voertuigen tegen de meest betaalbare prijzen te krijgen. De gemiddelde prijs van een camper in Sydney is 51,74 euro per dag en de gemiddelde tijdreis is 43 dagen. Onthoud: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
Als u zich nog in de fase van het plannen van uw vakantie bevindt, geen zorgen. Neem contact op met de klantenservice van CamperDays en we helpen u graag verder. Onze specialisten zoeken de meest geschikte oplossingen en beantwoorden al uw vragen. Bovendien zijn het schatkamers aan nuttige tips over automerken en verhuurbedrijven! Volledige keuzevrijheid wordt gegarandeerd door een eerlijk annuleringsbeleid. U kunt ook ervan genieten dat er geen verborgen kosten voor reserveringswijzigingen zullen zijn.
Campers openen een wereld van eindeloze attracties en kansen voor u. U bent nooit beperkt door een dienstregeling of schema's. U hoeft ook geen vliegtickets te boeken als ze nog betaalbaar zijn. Met een camper blijft u onafhankelijk van restaurants en hotels. Reizen in een camper vormt ook de belofte om wakker te worden met de meest adembenemende uitzichten.

Camperaanbiedingen in Sydney

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Sydney

Is een internationaal rijbewijs vereist bij het huren van een camper in Sydney?

Controleer de huurvoorwaarden, omdat u mogelijk een internationaal rijbewijs moet hebben, behalve uw nationale rijbewijs.

Is er een creditcard nodig om een camper te huren in Sydney?

Een creditcard is vereist om de aanbetaling te betalen. Deze moet wel van de hoofdbestuurder zijn.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Veel camperverhuurbedrijven staan huisdieren toe in hun voertuigen. Kijk voor meer informatie bij de huurvoorwaarden.

Zijn er verboden wegen in Australië?

Er zijn een aantal wegen die niet geschikt zijn voor campers in Australië. Ze staan vermeld in de huurvoorwaarden.

Is het mogelijk om wild te kamperen in Australië?

Nee, wildkamperen in Australië is ten strengste verboden.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Sydney?

U moet 21 jaar zijn om een auto te huren in Sydney. Sommige verhuurbedrijven bieden verhuur aan vanaf achttien jaar.

Kan ik met een baby een camper huren in Sydney?

Er zijn meestal geen beperkingen, maar vergeet niet dat er enkele bedrijven zijn waarvan de campers niet zijn gemaakt voor de installatie van kinderzitjes of stoelverhogers. Controleer de huurvoorwaarden.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Sydney?

Liefhebbers van campers zullen verrast zijn door de ruime keuze aan camperverhuurbedrijven in Sydney. Deze omvatten: Apollo, Britz en Hippie Wohnmobile.

Apollo

Apollo is het populairste camperverhuurbedrijf in Sydney. Hun campers worden meestal geleverd met servies en bestek en keukengerei.
Volledig adres van het Apollo-verhuurstation in Sydney:
31 Bay Road
NSW 2229 Sydney (Taren Point)

Britz

Britz staat garant voor een brede selectie van diverse voertuigen. Het basispakket bevat 10% korting bij BIG4 Holiday Parks.
Volledig adres van het Britz-verhuurstation in Sydney:
1/1801 Botany Road
NSW 2019 Sydney (Banksmeadow)

Hippie Wohnmobile

Als u op zoek bent naar een onbeperkt aantal kilometers en keukenapparatuur inbegrepen in het basispakket, is Hippie Wohnmobile de perfecte keuze voor u.
Volledig adres van het verhuurstation Hippie Wohnmobile in Sydney:
31 Bay Road
NSW 2229 Sydney (Taren Point)
Om vanaf Sydney Airport (SYD) de bekendste camperverhuurbedrijven in Sydney te bereiken, kunt u het beste een taxi nemen. Het is het meest handige en comfortabele vervoermiddel. Houd er rekening mee dat u de taxi beter kan aanhouden bij officiële taxistandplaatsen in de buurt van de luchthaven.

Campers huren Sydney

Camperwagens

Camperwagens staan bekend om hun compactheid, wat een groot voordeel is in de steden. Een parkeerplaats vinden is als een wandeling door het park. Deze voertuigen zijn ideaal voor twee reizigers. Camperwagens zijn ook de perfecte optie voor chauffeurs die op zoek zijn naar economische oplossingen.

Alkoof

Alkoof campers zijn de voertuigen voor grote gezinnen. Ze zijn geschikt tot zeven personen. Het praktische interieur zorgt voor comfort en gemak. De karakteristieke slaapruimte boven de bestuurderscabine kan ook als extra bergruimte worden gebruikt.

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde campers zijn het toppunt van comfort. Ze worden altijd geleverd met een reeks praktische voorzieningen. Hun lagere hoogte in vergelijking met grotere voertuigen zorgt voor een soepele rit onder bruggen en in tunnels.

Camperverhuur Sydney