Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camperverhuur Hannover

Hoe werkt CamperDays?

Als u het gevoel heeft dat het berekenen van prijzen en het kiezen van het voertuigmerk te lastig zal zijn, maak u geen zorgen. CamperDays heeft een zeer eenvoudig reserveringssysteem ontwikkeld dat u zal helpen om de meest betaalbare aanbiedingen te vergelijken. Het enige wat u hoeft te doen is het online formulier in te vullen met de geselecteerde reisdatums. U kunt een reeks nuttige filters gebruiken om uw zoekopdracht te verfijnen. Deze omvatten afstand van de stad of bijvoorbeeld de sterrenclassificatie. De prijs kan worden aangepast aan uw behoeften met behulp van een prijsklasse-schuifregelaar. Bij CamperDays bent u er ook verzekerd van dat er geen verborgen kosten bij de pick-up zullen zijn.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom zou het de moeite waard zijn om vroeg een camper in Hannover te boeken?

Stel je voor dat je eindeloze mogelijkheden krijgt bij het huren van een camper. Dat zou perfect zijn, toch? Nou, om een camper te huren in Duitsland kunt u daarvoor naar Hannover gaan. De periode waarin de grootste vraag in deze stad kan worden waargenomen is in april, juni, juli en september. Om andere potentiële reizigers voor te zijn, kun je het beste vroeg in de ochtend een voertuig proberen te boeken, bijna *drie maanden van tevoren. Vakantiegangers die kiezen voor camperverhuur in Hannover reizen graag voor de gemiddelde periode van dertien dagen. Zij betalen ook de gemiddelde prijs van 114,57 euro per dag. Een eigen voertuig is niet alleen een manier om op vakantie volledig autonoom te zijn, het is ook de ideale oplossing voor diegenen die wensen dat hun vakantie spannend en gezinsgericht zal zijn. Een camper is een perfect vervoermiddel voor u als u geniet van een verblijf zonder tijdschema's, dienstregelingen of zoektochten naar betaalbare accommodaties en restaurants. Als u nog vragen heeft over het huren van een camper, kunt u contact opnemen met de klantenservice van CamperDays. Wij zijn er om u te helpen met al uw twijfels. Met CamperDays profiteert u van een eerlijk en duidelijk annuleringsbeleid en er zijn geen extra kosten voor reserveringswijzigingen**.

Camperaanbiedingen in Hannover

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Hannover

Is een internationaal rijbewijs vereist in Hannover?

In Hannover is het voldoende om in het bezit te zijn van een EU-rijbewijs. Een internationaal rijbewijs is niet verplicht.

Is een creditcard nodig om in Hannover een camper te huren?

De borg wordt altijd betaald met de creditcard van de hoofdbestuurder.

Kan ik de grens oversteken als ik door Duitsland reis?

Ja, u mag de grens over, maar vergeet niet het verhuurbedrijf van tevoren te informeren.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Veel bedrijven hebben niets tegen huisdieren in hun campers. Kijk voor meer informatie bij de huurvoorwaarden.

Is het mogelijk om wild te kamperen in Duitsland?

Nee, kampeer nooit in het wild, want dat is in Duitsland verboden.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Hannover?

De minimumleeftijd om een camper te huren is 23 jaar in Hannover. Meer informatie vindt u in de huurvoorwaarden.

Kan ik een camper huren in Hannover met een baby?

De meerderheid van de camperverhuurbedrijven verwelkomt baby's in hun campers. Apollo accepteert alleen kinderen in hun voertuigen die ouder zijn dan zes maanden.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Hannover?

McRent en Road Surfer zijn beide in de grootste vraag in Hannover.

McRent

De diensten van McRent voldoen aan de eisen van de meest veeleisende vakantiegangers. In het basispakket kunt u eenbuitenreiniging verwachten en een zeer nuttige optie voor een bijkomende bestuurder.
Volledig adres van het McRent verhuurstation in Hannover:
2 Am Walde
30916 Hannover/Isernhagen

Road Surfer

Road Surfer is het op één na populairste camperverhuurbedrijf in Hannover. De onbeperkte kilometers die in het basispakket zitten, zijn perfect voor lange en spannende vakanties.
Volledig adres van het McRent verhuurstation in Hannover:
Mergelfeld 26
31275 Lehrte
Zowel McRent als Road Surfer bieden geen luchthaven transfer service aan. Om hun filialen te bereiken vanaf Hannover Airport (HAJ) zal een taxi het meest geschikte vervoersmiddel zijn. Houd er rekening mee dat de taxi's altijd bij de officiële taxistandplaatsen moeten worden aangehouden.

Campers huren Hannover

Camperwagens

Camperwagens zijn perfect voor twee vakantiegangers. De praktische afmetingen en de grote wendbaarheid zorgen voor gemakkelijk parkeren in de steden. Binnenin vindt u een reeks nuttige voorzieningen.

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde campers zijn geschikt tot vier personen. Dit zijn de perfecte voertuigen voor gezinsvakanties.

Alkoof

Alkoofcampers zijn ideaal voor vakanties met vrienden. Ze zijn geschikt voor zeven personen en zijn ideaal voor langere reizen.

Camper huren in Hannover: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.