Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camperverhuur IJsland

Hoe werkt CamperDays?

Op zoek naar een perfecte camper tegen de meest betaalbare prijs, geeft u hoofdpijn en slapeloze nachten? Maakt u zich geen zorgen, CamperDays is er om u te helpen. Op onze website kunt u genieten van een eenvoudig boekingssysteem waarmee u uw droomcamper snel kunt beveiligen. Het online formulier moet worden ingevuld met de geselecteerde reisdatums om de zoekopdracht te starten.
Na het invullen van de datums krijgt u een lijst met beschikbare voertuigen. Er is een speciale selectie van filters die u zullen helpen de resultaten te verfijnen. Beschikbaarheid, type voertuig en het aantal personen dat in de camper kan reizen zijn er maar een paar. Er is ook een mogelijkheid om de prijsklasse te verlagen met de prijsklasse schuifregelaar. De prijsweergave is eenvoudig en gemakkelijk te volgen. Geen toeslagen bij het ophalen zijn een extra voordeel van ons boekingssysteem.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in IJsland te boeken?

Uitgestrekte ruimtes, uitgestrekte routes en natuurparken vormen de belangrijkste samenstelling van IJsland. Het land is een waar paradijs voor degenen die graag hun vakantie doorbrengen achter het stuur van een camper. De periode die wordt gekenmerkt door de grootste vraag naar camperhuur in IJsland is tussen mei en september, wanneer het weer het gunstigst is voor reizen over de weg. De gemiddelde reistijd in IJsland is 27 dagen. Wat kunt u doen om de beste deal tegen de beste prijs te vinden? Niets is eenvoudiger dan een camper te huren vanaf iets meer dan vier maanden van tevoren. Het nemen van vroege stappen geeft garantie voor de grootste keuze aan voertuigen en de beste beschikbaarheid. De gemiddelde camperhuur in IJsland kost 283,40 euro per dag.
U twijfelt nog over het huren van een camper omdat u nog niet zeker bent van de datum van uw vakantie? Geen zorgen! De experts van de klantenservice van CamperDays vinden snel een oplossing voor uw probleem. Onthoud dat het wijzigen van uw reservering altijd gratis is bij CamperDays. U kunt ook genieten van ons zeer transparante annuleringsbeleid.
Een van de vele voordelen die camperreizen u kunnen bieden, is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele extra kosten. Omdat u uw accommodatie en uw eigen eetruimte in de camper heeft, blijft u volledig onafhankelijk terwijl u onderweg bent. Een bijkomend voordeel is dat u kostbare tijd doorbrengt in de natuur, dicht bij de natuur en haar attracties. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het huren van een auto of het volgen van strakke schema's. Uw camper is letterlijk alles wat u nodig hebt.

Camperaanbiedingen in IJsland

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in IJsland

Is een internationaal rijbewijs vereist in IJsland?

Om een camper in IJsland te huren, volstaat het om een in de EU afgegeven rijbewijs te bezitten.

Is er een creditcard nodig om een camper te huren in IJsland?

Ja, u heeft de creditcard van de hoofdbestuurder nodig, omdat de borg moet worden betaald.

Zijn er wegen die verboden zijn voor campers in IJsland?

Ja, er zijn een aantal plaatsen in IJsland die niet toegankelijk zijn met een camper. Check de huurvoorwaarden voor meer informatie.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Veel bedrijven hebben niets tegen huisdieren in hun voertuigen. Voor meer details kunt u de huurvoorwaarden raadplegen.

Is het mogelijk om wild te kamperen in IJsland?

Hoewel het niet illegaal is, zijn er tal van beperkingen met betrekking tot wildkamperen in IJsland.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in IJsland?

Het hangt af van het camperverhuurbedrijf. Meestal moeten chauffeurs minstens twintig jaar oud zijn om een voertuig te kunnen huren.

Kan ik met een baby een camper in IJsland huren?

Ja, er zijn geen speciale beperkingen als het gaat om het huren van een camper in IJsland met een baby.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in IJsland?

IJsland is een schatkamer van diverse camperverhuurders. Onder de bekendste zijn Touring Cars en McRent.

Touring Cars

Touring Cars is het populairste camperverhuurbedrijf in IJsland. Hun basispakket wordt geleverd met een onbeperkt aantal kilometers en keukenapparatuur. U zult ook genieten van een aantal praktische voorzieningen. Touring Cars is beschikbaar in Reykjavik.

McRent

De services van McRent zijn het toppunt van kwaliteit. Naast een gunstige standaardverzekering kunt u ook genieten van een onbeperkt aantal kilometers. Het is een van de twee populairste camperverhuurders op IJsland. Het is te vinden in Reykjavik.
Er zijn camperverhuurbedrijven in IJsland die luchthaventransfer aanbieden als een van hun diensten. Als u van een dergelijke service wilt profiteren, moet u van tevoren contact opnemen met het verhuurbedrijf. U kunt de depots ook zelf bereiken. De handigste manier om dit te doen is door een taxi te nemen. Vergeet niet om ze aan te houden bij officiële taxistandplaatsen in de buurt van de luchthaven.

Campers huren IJsland

Semi-geïntegreerd

Een van de populairste soorten campers om door IJsland te reizen is een semi-geïntegreerde camper. Het is perfect voor vier reizigers. Het handige interieur is erg praktisch voor langere reizen. Deze campers worden altijd geleverd met een reeks handige voorzieningen voor uw gemak.

Alkoof

Alkoof campers zijn ideaal voor gezinnen met kinderen omdat ze verkrijgbaar zijn in tot zeven reizigers. Deze voertuigen kunnen niet worden aangezien voor andere campers dankzij de karakteristieke slaapruimte boven de bestuurderscabine.

Camperwagens

Camperwagens zullen de meest comfortabele reismogelijkheid zijn voor koppels. Ze zijn perfect voor zowel langere als kortere avonturen. Ze zijn gemakkelijk te besturen en hun compacte formaat maken parkeren in de stad net zo eenvoudig als een wandeling in het park.

Camper huren in IJsland: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.