Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Oslo: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Het vinden van de beste deal die een betaalbare prijs zou combineren met het perfecte automerk en uitrusting is een hele beproeving. Met het CamperDays-boekingssysteem is dat allemaal uiterst eenvoudig en snel gemaakt. Om de zoektocht te starten, volstaat het om het formulier op onze website in te vullen met de datum van uw vakantie.

Na het invullen van de datums krijgt u een uitgebreide lijst met beschikbare voertuigen te zien. De lijst met campers kan eenvoudig worden verkleind met behulp van de filters aan de linkerkant van de website. U kunt bovendien profiteren van een prijsklasse schuifregelaar die u zal helpen de prijs van de voertuigen aan uw behoeften aan te passen. We hebben er ook voor gezorgd dat er geen toeslagen zijn bij het ophalen voor uw gemak. U zult uw droomvoertuig letterlijk binnen enkele minuten kunnen garanderen.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om zo vroeg mogelijk een camper in Oslo te boeken?

Als u Noorwegen met een camper wilt verkennen, is er niets eenvoudiger dan in Oslo uw droomvoertuig op te halen. De camperverhuurbedrijven gedijen goed in de Noorse hoofdstad en daarom krijgt u een brede selectie aan interessante voertuigen om uit te kiezen. Uw eigen camper is de ideale manier om geld te besparen. U hoeft niets uit te geven aan het boeken van hotelkamers, huurauto's of vliegtickets. Bovendien is uw eigen camper ook een garantie voor volledige onafhankelijkheid. Afgezien van flexibele vakanties, zult u ook genieten van veel tijd in de buurt van de natuur, waar u de tijd zult hebben om een band met uw familie of vrienden op te bouwen. Reizen in een camper is ook een perfecte gelegenheid om de stekker uit het stopcontact te halen en puur van het moment te genieten.

Als u besluit een camper te huren in Oslo, moet u er rekening mee houden dat de periode die wordt gekenmerkt door de grootste vraag naar campers tussen juni en september ligt. De gemiddelde reistijd bij het huren in Oslo is 36 dagen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs-prestatieverhouding krijgt, volstaat het om het voertuig iets meer dan vier maanden van tevoren te boeken. De gemiddelde camperhuur in Oslo kost 211,85 euro per dag.

Bij twijfel of vragen kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van CamperDays. Onze experts geven u graag een helpende hand en zelfs enkele tips voor campervakanties. Bij het plaatsen van een reservering bij CamperDays kunt u veel voordelen verwachten. Zo is er een transparant annuleringsbeleid en gratis reserveringswijzigingen.

Camperaanbiedingen in Oslo

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Oslo

Is een internationaal rijbewijs vereist in Oslo?

Uw nationale rijbewijs is voldoende om een auto te huren in Oslo.

Is er een creditcard nodig om een camper te huren in Oslo?

De borg moet worden betaald met een creditcard van de hoofdbestuurder.

Kan ik grenzen overschrijden als ik door Noorwegen reis?

Als u van plan bent de grens over te steken, moet u het verhuurbedrijf altijd informeren over uw plannen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Veel bedrijven hebben geen beperkingen voor huisdieren in hun voertuigen. Voor meer details kunt u de huurvoorwaarden raadplegen.

Is het mogelijk om wild te kamperen in Noorwegen?

Ja, u kunt maximaal twee nachten wild kamperen in elk gebied van onbebouwd land. Blijf echter uit de buurt van landbouwgrond, regenererende bossen en hooilanden.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Oslo?

Afhankelijk van het bedrijf kan het vereist zijn dat de bestuurder 25 of 21 jaar oud is.

Kan ik met een baby een camper huren in Oslo?

Er zijn natuurlijk geen speciale beperkingen als het gaat om baby's in Oslo.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Oslo?

Oslo is een schatkamer van diversiteit tussen camperverhuurders. De bekendste zijn Touring Cars en McRent.

Touring Cars

Touring Cars is een van de twee populairste verhuurbedrijven in Oslo. In het basispakket kunt u genieten van keukenapparatuur en een standaardverzekering. U profiteert ook van buitenreiniging en een introductie van het voertuig, wat handig kan zijn voor minder ervaren chauffeurs.

Volledig adres van het verhuurstation van Touring Cars in Oslo:

Minne Industriområde 45

2092 Minnesotaund

McRent

De services van McRent worden geleverd met een reeks handige voorzieningen. Naast een optie voor een extra bestuurder kunt u ook genieten van buitenreiniging en pechdekking. McRent geldt als een van de twee meest bekendste camperverhuurbedrijven in Oslo.

Volledig adres van het McRent-verhuurstation in Oslo:

Industrivegen 17

2069 Jessheim

Touring Cars biedt een gratis luchthaventransfer van en naar luchthaven Oslo Gardermoen (OSL). Na het bereiken van het depot heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een presentatie van het gehuurde voertuig. McRent biedt dezelfde service, maar dan tegen een extra vergoeding. U kunt de depots ook bereiken door een taxi te nemen. Vergeet niet de taxi’s altijd aan te houden bij officiële taxistandplaatsen in de buurt van de luchthaven.

Campers huren Oslo

Semi-geïntegreerd

Een semi-geïntegreerd voertuig is iets dat zeer kenmerkend is voor de Noorse wegen. Ondanks hun grotere formaat kunnen ze nog steeds behoorlijk economisch reizen. Het interieur is voorzien van een aantal handige voorzieningen die uw reis zo comfortabel mogelijk maken.

Camperwagen

Camperwagens zijn de perfecte voertuigen voor twee reizigers. Hun praktische formaat zorgt ervoor dat u nooit problemen zult hebben met parkeren. Ze zijn ook een van de meest kost-efficiënte voertuigen van dit type.

Alkoof

Alkoof campers zijn ideaal voor groepen vrienden omdat ze verkrijgbaar zijn tot zeven reizigers. Dit zullen perfecte voertuigen zijn voor de meer ervaren chauffeurs, omdat ze veel meer ruimte op de weg innemen.

Camperverhuur Oslo