Camperverhuur in Trondheim
Vanwaar?
Filter
Kaart
1 aanbiedingen voor uw vakantie in Trondheim
Family Standard

McRent4.5/518 km van Trondheim

Family Standard +10
Beschikbaar
Gratis annuleerbaar
4 Volw..
Handgeschakeld
Diesel
Keuken
Ongelimiteerde Kilometers
3 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.710,00 / € 122,14 per nacht
Een unieke vakantiebelevenis

Een camper huren in Trondheim

Waarom is het handig om vooraf een camper in Trondheim te boeken?

Boeiende cultuur, eeuwige gletsjers en een smakelijke keuken: dit is Noorwegen, een land gelegen in het westen-noordwesten van het Scandinavische schiereiland. Bekend om zijn spectaculaire landschappen en schilderachtige wegen, trekt het vele camperliefhebbers aan. Heeft u zin om op uw gemak de mooiste plekjes te verkennen? Aarzel dan niet om een camper te huren in Trondheim! De meeste reizigers huren hun camper in juli en augustus en de gemiddelde reistijd is zeventien dagen. Als u wilt genieten van een goede prijs-kwaliteitverhouding, probeer dan ongeveer vijf maanden van tevoren te reserveren. Vergeet niet dat het huren van een camper in Trondheim niet duur is: de gemiddelde prijs bedraagt 275,06 euro per dag. Noorwegen behoort tot de duurste landen van Europa. Hoe kunt u de kosten van uw reis verminderen? De beste oplossing is het huren van een camper! Met de apparatuur die in het voertuig aanwezig is, kunt u er in slapen en koken. En hoe zit het met vliegtickets? Hoe zit het met huurauto's? Hoe zit het met de treinen? Je hebt ze niet nodig om je comfortabel te kunnen verplaatsen! Heeft u vragen die u aan onze experts wilt stellen? De klantenservice van CamperDays staat altijd voor u klaar en geeft u persoonlijk advies en tips! Met CamperDays kunt u de vrijheid ademen: wij bieden u graag de wijzigingen van uw reservering zonder extra kosten en dat alles met transparante annuleringsvoorwaarden. Boek uw gewenste voertuig en ontdek Noorwegen zoals u dat wilt!

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Trondheim

 • Je hebt geen internationaal rijbewijs nodig. Uw Nederlandse rijbewijs is voldoende om een camper te huren
  in Trondheim.

 • U moet een creditcard van de hoofdbestuurder hebben om de borg te betalen.

 • Ja, u heeft de mogelijkheid om de grenzen over te steken tijdens uw reis naar Noorwegen, maar u moet dit wel melden bij het verhuurbedrijf.

 • In de meeste verhuurbedrijven in Trondheim zijn huisdieren welkom.

 • U magtwee2 nachten doorbrengen in een braakliggend gebied. Vermijd gecultiveerde landbouwgrond en regenererende bossen.

 • Het hangt af van de verhuurder. Over het algemeen moeten chauffeurs minstens 21 jaar oud zijn om een camper in Trondheim te kunnen huren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de CamperDays- klantenservice.

 • Er zijn geen speciale beperkingen als het gaat om het reizen in een camper met een klein kind.

Onze partners

Ophaallocatie in Trondheim en omgeving

We hebben uw toestemming nodig om de Google Maps-service te laden!

We gebruiken Google Maps om inhoud in te sluiten die mogelijk gegevens over uw activiteiten verzamelt. Bekijk de details en accepteer de service om deze inhoud te zien.

Stations in de buurt van Trondheim
McRent
McRentVuluvegen 3257563 Noorwegen
McRent Holding GmbH

Campers huren Trondheim

Kleine campers
Kleine campers
2 - 4 personenBrandstofverbruik: 10 - 20 l / 100 kmVoor mensen die niet veel plaats nodig hebbenVoordelen: mobiel, compact, lage huurprijs
Luxe campers
Luxe campers
3 - 7 personenBrandstofverbruik: ca. 25 l / 100 kmVoor mensen die wat meer comfort willenVoordelen: ruim, zeer comfortabel, exclusieve uitrusting
Grote campers
Grote campers
3 - 7 personenBrandstofverbruik: ca. 25 - 35 l / 100 kmVoor ervaren bestuurdersVoordelen: comfortabel, ruim
4x4 campers
4x4 campers
2 - 4 personenBrandstofverbruik: ca. 16 l / 100 kmVoor mensen die graag het landschap verkennenVoordelen: krachtige motor, all-terrain
Truckcamper
Truckcamper
2 - 5 personenBrandstofverbruik: ca. 30 l / 100 kmVoor gevorderde bestuurdersVoordelen: all-terrain, comfortabel, mobiel, krachtige motor
Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie