Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Trondheim: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Is het belangrijk voor u om het gewenste voertuig te vinden tegen een concurrerende prijs? Gebruik dan het door CamperDays ontwikkelde reserveringssysteem! Het kost slechts een paar klikken om uw reservering te maken en de wereld zelfstandig te verkennen! Onze online tool heeft een prijsvinder en filters die u helpen om uw zoekopdracht in detail uit te voeren. U kunt de resultaten sorteren op basis van het aantal personen, de uitrusting of het verhuurbedrijf. Houd er rekening mee dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht voor het ophalen van het voertuig.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het handig om vooraf een camper in Trondheim te boeken?

Boeiende cultuur, eeuwige gletsjers en een smakelijke keuken: dit is Noorwegen, een land gelegen in het westen-noordwesten van het Scandinavische schiereiland. Bekend om zijn spectaculaire landschappen en schilderachtige wegen, trekt het vele camperliefhebbers aan. Heeft u zin om op uw gemak de mooiste plekjes te verkennen? Aarzel dan niet om een camper te huren in Trondheim! De meeste reizigers huren hun camper in juli en augustus en de gemiddelde reistijd is zeventien dagen. Als u wilt genieten van een goede prijs-kwaliteitverhouding, probeer dan ongeveer vijf maanden van tevoren te reserveren. Vergeet niet dat het huren van een camper in Trondheim niet duur is: de gemiddelde prijs bedraagt 275,06 euro per dag. Noorwegen behoort tot de duurste landen van Europa. Hoe kunt u de kosten van uw reis verminderen? De beste oplossing is het huren van een camper! Met de apparatuur die in het voertuig aanwezig is, kunt u er in slapen en koken. En hoe zit het met vliegtickets? Hoe zit het met huurauto's? Hoe zit het met de treinen? Je hebt ze niet nodig om je comfortabel te kunnen verplaatsen! Heeft u vragen die u aan onze experts wilt stellen? De klantenservice van CamperDays staat altijd voor u klaar en geeft u persoonlijk advies en tips! Met CamperDays kunt u de vrijheid ademen: wij bieden u graag de wijzigingen van uw reservering zonder extra kosten en dat alles met transparante annuleringsvoorwaarden. Boek uw gewenste voertuig en ontdek Noorwegen zoals u dat wilt!

Camperaanbiedingen in Trondheim

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Trondheim

Is een internationaal rijbewijs nodig voor het huren van een camper in Trondheim?

Je hebt geen internationaal rijbewijs nodig. Uw Nederlandse rijbewijs is voldoende om een camper te huren
in Trondheim.

Heb ik een creditcard nodig om een camper in Trondheim te huren?

U moet een creditcard van de hoofdbestuurder hebben om de borg te betalen.

Heb ik de mogelijkheid om de grenzen over te steken tijdens mijn reis naar Noorwegen?

Ja, u heeft de mogelijkheid om de grenzen over te steken tijdens uw reis naar Noorwegen, maar u moet dit wel melden bij het verhuurbedrijf.

Is het toegestaan om een huisdier mee te nemen in de camper?

In de meeste verhuurbedrijven in Trondheim zijn huisdieren welkom.

Mag ik gaan kamperen in Noorwegen?

U magtwee2 nachten doorbrengen in een braakliggend gebied. Vermijd gecultiveerde landbouwgrond en regenererende bossen.

Wat is de minimumleeftijd voor het huren van een camper in Trondheim?

Het hangt af van de verhuurder. Over het algemeen moeten chauffeurs minstens 21 jaar oud zijn om een camper in Trondheim te kunnen huren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de CamperDays- klantenservice.

Kan ik een camper huren in Trondheim met een baby?

Er zijn geen speciale beperkingen als het gaat om het reizen in een camper met een klein kind.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Trondheim?

Het bekendste verhuurbedrijf in Trondheim is Touring Cars.

Touring Cars

Het bedrijf Touring Cars heeft het hoogste aantal camperreserveringen in Trondheim. Het biedt u een gunstig basispakket met een navigatiesysteem, keukenuitrusting en pech-hulp 24 uur per dag. U kunt ook gebruik maken van de buiten- en binnenreiniging en een voertuigpresentatie** is inbegrepen.
Volledig adres van het verhuurstation van Touring Cars in Trondheim :
Industrivegen 4A,
7500 Stjørdal
Touring Cars biedt een shuttle service van en naar Trondheim Airport (TRD). Indien u van deze service gebruik wenst te maken, dient u dit vooraf aan het verhuurbedrijf te melden.

Campers huren Trondheim

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde voertuigen zijn bedoeld voor groepen tot vier personen. Ondanks hun grote omvang zijn ze vrij economisch en gemakkelijk te onderhouden. Hun leefruimte is gedeeltelijk geïntegreerd in de bestuurderscabine.

Alkoof

De Alkoofcampers worden gekenmerkt door een capaciteit van zeven personen en worden met name gehuurd door families met kinderen. Ze zijn een ideale keuze voor ervaren chauffeurs.

Camperwagens

De camperwagens zijn een uitstekende optie voor twee vakantiegangers. Dankzij hun lage brandstofverbruik garanderen ze u een zuinige reis. Deze voertuigen zijn uitgerust met een reeks nuttige apparatuur.

Camperverhuur Trondheim