Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camperverhuur Hamburg

Hoe werkt CamperDays?

Zoeken naar een perfecte camper vergt veel beslissingen. U moet beslissen over het merk, het verhuurbedrijf en de uitrusting van het voertuig. Bovendien moet u zelf de prijzen berekenen. Bij CamperDays hebben we een heel eenvoudig boekingssysteem gecreëerd dat u stap voor stap door het hele proces leidt. Om uw zoektocht te starten, moet u het online formulier invullen met de geselecteerde reisdatum.
Na het invullen van de datums krijgt u een lijst met beschikbare campers te zien, samen met hun specificaties en foto's. Aan de linkerkant vindt u een lijst met filters die kunnen worden gebruikt om de zoekopdracht te verfijnen. De prijs kan worden aangepast met behulp van een prijsklasse schuifregelaar. Een bijkomend voordeel van dit boekingssysteem is dat er geen verborgen toeslagen zijn bij het ophalen.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om zo vroeg mogelijk een camper in Hamburg te boeken?

Hamburg is een van de Duitse steden waar het huren van campers erg populair is. Camperfans kunnen in deze stad vrijwel het hele jaar genieten, maar de periode die wordt gekenmerkt door de grootste vraag naar campers is tussen mei en oktober. Camperliefhebbers die hun voertuigen in Hamburg huren, reizen meestal 30 dagen. Wat kunt u doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke deal krijgt? Nou, u kunt proberen het voertuig al iets meer dan drie maanden van tevoren te huren. Vroege actie zal u op veel manieren ten goede komen. Allereerst heeft u de grootste keuze aan voertuigen tegen de meest betaalbare prijzen. Bovendien krijgt u ook de kans om de beste combinatie te krijgen van het merk, de uitrusting en de beschikbaarheid van het voertuig. De gemiddelde camperhuur in Hamburg kost 127,73 euro per dag.
Als u nog steeds niet zeker bent over de exacte datum van uw vakantie, hoeft u zich geen zorgen te maken. CamperDays belooft een eerlijk annuleringsbeleid en gratis reserveringswijzigingen. Daarom kunt u uw reservering op elk gewenst moment wijzigen. Ook kunt u bij onze experts alle soorten vragen stellen - zij komen met een oplossing die is afgestemd op uw wensen.
Reizen in uw eigen camper is een ideale optie voor degenen die graag hun tijd dicht bij moeder-natuur doorbrengen. De eindeloze wegen, prachtige vergezichten en het buitenleven zijn alles wat u kunt ervaren door het raam van de camper. Met een camper bespaart u ook veel geld en moeite. U hoeft niet te zoeken naar betaalbare hotels, restaurants of vliegtickets. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over autoverhuur. Onafhankelijkheid en vrijheid zijn gegarandeerd met een camper.

Camperaanbiedingen in Hamburg

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Hamburg

Is een internationaal rijbewijs vereist in Hamburg?

Een nationaal rijbewijs dat in de EU is afgegeven, is voldoende om een voertuig in Hamburg te huren.

Is er een creditcard nodig om een camper te huren in Hamburg?

U moet de borg betalen met een creditcard van de hoofdbestuurder.

Kan ik grenzen overschrijden terwijl ik door Duitsland reis?

Ja, maar u moet het verhuurbedrijf op de hoogte stellen van uw plannen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Er zijn veel verhuurbedrijven actief in Hamburg waarbij het is toegestaan om een huisdier in de camper mee te nemen.

Is het mogelijk om wild te kamperen in Duitsland?

Wildkamperen is in Duitsland verboden.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Hamburg?

Normaal gesproken vereisen camperverhuurders in Hamburg dat chauffeurs 21 jaar oud zijn.

Kan ik met een baby een camper huren in Hamburg?

In de camper kunt u vrij met een baby reizen. Vergeet niet dat Apollo geen peuters in hun voertuigen toestaat die jonger zijn dan zes maanden.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Hamburg?

In Hamburg vindt u een aantal interessante camperverhuurders. Tot de bekendste behoren Apollo, McRent en DRM.

Apollo

Apollo is het nummer één camperverhuurbedrijf in Hamburg. Naast een onbeperkt aantal kilometers krijgt u GPS en keukenapparatuur.
Volledig adres van het Apollo-verhuurstation in Hamburg:
Segeberger Chaussee 229
22851 Norderstedt

McRent

McRent is een van de drie populairste camperverhuurders in Hamburg. In het basispakket ontvangt u pechhulp en buitenreiniging.
Volledig adres van het McRent-verhuurstation in Hamburg:
Segeberger Strasse 5, Kayhude
23863 Hamburg

DRM

DRM geeft garantie voor voertuigen van topkwaliteit. In zijn vloot kunt u genieten van alle soorten campers, van gedeeltelijk geïntegreerde tot alkoofcampers.
Volledig adres van het DRM-verhuurstation in Hamburg:
Gutenbergstraße 17
24558 Henstedt
Om de depots vanaf de luchthaven van Hamburg (HAM) te bereiken, is het het handigst om een taxi te nemen. U moet de taxi’s altijd aanhouden bij officiële taxistandplaatsen om veilig te blijven. Vermijd te allen tijde voertuigen zonder vergunning.

Campers huren Hamburg

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde campers zijn erg populaire voertuigen op de Europese wegen. Het praktische interieur biedt voldoende ruimte voor gezinnen met kinderen en groepen van vier reizigers. Semi-geïntegreerde voertuigen worden meestal geleverd met een reeks handige voorzieningen voor langere ritten.

Alkoof

Alkoof campers zijn een ideaal transportmiddel voor groepen tot zeven personen. Ze worden meestal geleverd met keukenapparatuur en kookgerei, zodat u tijdens uw reis onafhankelijk kunt blijven. Alkoof campers zijn geschikt voor zowel meer als minder ervaren chauffeurs.

Camperwagen

Camperwagens zijn de beste campers voor twee reizigers. Ze zijn onderhoudsarm, wat ze een zeer economische optie maakt. Reizigers die voor camperwagens kiezen, zullen blij zijn met hun compacte formaat waarmee ze plaatsen kunnen betreden die ontoegankelijk blijven voor grotere voertuigen.

Camper huren in Hamburg: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.