Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • Uw reisexpert Raphael Meese
 • 09:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Camper huren en individueel door Zweden reizen

Stockholm, Göteborg, Malmö – Zweden kan bogen op een behoorlijk aantal cultuurrijke steden, schittert echter vooral door zijn fascinerende natuurpanorama vol ongerepte landschappen. De dichtbegroeide wouden, kristalheldere meren en wilde rivieren creëren een uniek decor voor avontuurlijke zwerftochten door de flora en fauna van het land. Het comfortabelst en het snelst beleeft u deze rijkdom aan natuur en cultuur, wanneer u een camper huurt en Zweden flexibel naar hartelust verkent.

Als vierde grootste land van Europa qua oppervlakte kan Zweden zijn bezoekers met name door een adembenemende diversiteit enthousiasmeren. Hier komen eindeloos schijnende natuurlandschappen en bruisende grote steden bij elkaar en tot in het kleinst droombare dorpje is de gastvrijheid van de inheemse bevolking steeds voelbaar. U realiseert zich dit in het bijzonder wanneer u een camper huurt. Zweden kan op deze manier in zijn gehele rijkdom aan facetten worden ontsloten. Zo kunt u bijvoorbeeld eerst een bezoek brengen aan Stockholm: Als „Venetië van het Noorden“ is deze stad uit meer dan 14 eilanden samengesteld, die via bruggen verbonden zijn. Ga de vele cafés van de stad binnen en breng een bezoek aan het Koninklijk Slot.

Terwijl de drie grootste steden van Zweden zich – naast Stockholm zijn dit Göteborg en Malmö – allemaal in het zuidelijke deel van het land bevinden, liggen de natuurhighlights over alle windrichtingen verdeeld. Het Nationaal park Stenshuvud in het Zuiden biedt met zijn heuvelrug langs de kust een eenmalig uitzicht over de Oostzee tot aan het Deense eiland Bornholm. In het Noorden daarentegen ligt Zweeds Lapland tenslotte met een bijzonder hoge dichtheid aan natuurbelevenissen op u te wachten. U moet beslist een camper huren en Zweden in deze regio verkennen, want naast het wonderbaarlijke Noorderlicht in het nationaal park Abisko ligt het nationaal park Sarek met een ongerept en verlaten natuurlandschap op natuurminnende actieve vakantiegangers te wachten.

Tip: Zweedse archipeltuinen

Circa 30.000 eilanden en kleine eilandjes liggen er tussen Norrtälje in het Noorden en Nynäshamn in het Zuiden – de Stockholmse archipel. Deze unieke afwisseling van land en zee kan men individueel met boten of bij een rondvaart vanuit de haven verkennen.

Camperaanbiedingen in Zweden

Spannende steden en schilderachtige natuur

Stedentrips of zwerftochten door de natuur – ongeacht uw plannen is allebei mogelijk als u een camper huurt. Door Zweden komt u flexibel op vier wielen en kunt de vele highlights van het land naar hartelust zelf aansturen. U kunt bijvoorbeeld het zuiden leren kennen op een tour van Göteborg naar Stockholm of van Malmö naar Halmstad reizen.

 • Malmö
 • Helsingborg
 • Ängelholm
 • Halmstad

Als u in Zweden een camper huurt, kunt u uw verkenningstour diep in het zuiden van het land beginnen en vertrekken vanuit Malmö. Eerst komt u naar Helsingborg en bij het prachtige kasteel Sofiero. Kinderen kunnen zich verheugen op de Zoo Tropkariet, voordat in Ängelholm een klimpark op klimartiesten wacht. Halmstad rondt de tour ten slotte met zijn kunstgalerie cultureel af.

Van Göteborg naar Stockholm

De tour verbindt twee van de grootste culturele bolwerken van Zweden via een bijzonder natuurrijke route. Begin de meerdaagse reis in Göteborg en stop in Borås. Het dierenpark laat de harten van kinderen hoger kloppen, terwijl het textielmuseum geïnteresseerden in mode spannende inzichten in de textielbewerking verleent. Onderneem vervolgens een huskytour in Jönköping, voordat u in Linköping het luchtwapenmuseum en openluchtmuseum verkent.

Nörrköping wacht echter met het idyllische Carl Johans Park en belooft met het interactieve wetenschapsmuseum „Tom Tits Experiment“ spannende uren met het hele gezin. Eindetappe is ten slotte Stockholm. Naast de pittoreske oude stad en het Stockholms slot zoeken muziekliefhebbers hier het ABBA-museum op.

 • Göteborg
 • Borås
 • Jönköping
 • Linköping
 • Norrköping
 • Nyköping
 • Södertälje
 • Stockholm

Campers huren Zweden

Voor de ideale vakantie moet eerst goed weten wat u nu eigenlijk wilt, voordat u een camper huurt en door Zweden reist. Tenslotte staan u al naargelang de groepsgrootte en het beschikbare budget talrijke verschillende modellen naar keuze ter beschikking. In het algemeen kan men de volgende drie campercategorieën onderscheiden:

 • Grote campers: Wanneer u met het hele gezin wilt reizen, is een grote camper een passende oplossing. Als Zweden-vakantiegangers een dergelijk voertuig huren, profiteren zij van voldoende ruimte en een basisuitrusting inclusief kookplaten, WC en koelkast.
 • Kampeerbussen: Maximaal twee tot drie personen kunnen voor een kampeerbus kiezen, om met een wendbare compacte wagen gemakkelijk door het stadsverkeer van Zwedens metropolen te komen.
 • Luxe campers: Wanneer u in Zweden een camper huurt, die overeenkomt met deze voertuigcategorie, kunt u met het hoogst denkbare comfort en maximaal gemak door het land reizen. Tenslotte biedt het type wagen ook voldoende ruimte voor grotere groepen mensen.

Camper huren makkelijk gemaakt: CamperDays

  Camper zoeken
  1Camper zoeken

  Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

  Aanbiedingen ontvangen
  2Aanbiedingen ontvangen

  Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

  Boek en vertrek!
  3Boek en vertrek!

  Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Camperverhuur Zweden