Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • Uw reisexpert Raphael Meese
 • 09:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

De highlights van de Nieuw-Zeelandse eilanden

Witte zandstranden, een onverwisselbare natuur, exotische dieren en spannende avonturen – Nieuw-Zeeland behoort tot de populairste toeristenbestemmingen wereldwijd. Jaar in jaar uit bezoeken duizenden vakantiegangers de eilandstaat in de Zuid-Pacific, om highlights zoals het Fiordland nationaal park, steden zoals Wellington en Auckland en fenomenen zoals de Bay of Islands van heel dichtbij te beleven. De reis wordt vooral een avontuur, wanneer u een camper huurt en Nieuw-Zeeland op vier wielen verkent!

Als u met uw camper door Nieuw-Zeeland reist, moet u voor de trip in ieder geval meerdere weken inplannen, want het land heeft ontelbare bezienswaardigheden te bieden. Daartoe behoren natuurlijk steden zoals Auckland, Queenstown, Wellington en Christchurch, die een kijkje in het leven en de cultuur van de inwoners bieden.

Niet te versmaden zijn vanzelfsprekend ook de fascinerende fenomenen, die de Nieuw-Zeelandse natuur voor u in petto heeft. Zo kunt u met de camper door Nieuw-Zeeland reizen en daarbij onder andere fjorden en het Milford Sound, het kuuroord Rotorua en het nationaal park Abel Tasman bezoeken. Het laatstgenoemde zorgt met zijn zandstrand en het kristalhelder water voor een onvergelijkbare aanblik.

Filmvrienden moeten bovendien een bezichtiging van de plaats Matamata inplannen: dichtbij deze kleine gemeente bevindt zich de draailocatie van de „Lord Of The Rings“-trilogie, Hobbiton genaamd. Fans kunnen de set bezoeken en bijvoorbeeld het gasthuis „The Green Dragon“ of de kleine huizen van de Hobbits bezichtigen.

Camperaanbiedingen in Nieuw-Zeeland

Met de camper Nieuw-Zeeland op de mooiste routes ontdekken

Als u een camper huurt om Nieuw-Zeeland te bezoeken, moet u zowel een tour over het Noordereiland als het Zuidereiland inplannen. In het noorden van Nieuw-Zeeland is bijvoorbeeld een rit van Wellington naar Hamilton mogelijk.

 • Wellington
 • Levin
 • Taihape
 • Nationaal park Tongariro
 • Pureora Forest Park
 • Cambridge
 • Hamilton

U begint uw tour met de camper door Nieuw-Zeeland in Wellington, waar het Karori Wildlife Sanctuary u uitnodigt om te wandelen en een rit met de Wellington Cable Cars voor een hele bijzondere ervaring zorgt. Als u de stad uitgebreid heeft verkend, reis dan naar Levin. In het Tokomaru Steam Engine Museum komt u te weten hoe belangrijk de spoorwegen voor de stad en de hele regio waren. Na een ontspannend verblijf gaat u verder naar Taihape. Dit is een relatief kleine gemeente, waarvan de belangrijkste bezienswaardigheid de gigantische rubberlaarssculptuur is – wie echter op zoek is naar een rustgevende en rustige omgeving, is hier op een uitstekende plek.

Op uw verdere reis komt u bij het Nationaal park Tongariro: het oudste nationale park van Nieuw-Zeeland is wereldcultuur- en wereldnatuurerfgoed tegelijk. Bezoekers vinden hier een aantal gebedsplaatsen van de Maori en drie verschillende actieve vulkanische bergen. Plan in ieder geval een heel weekend in om het nationale park in al zijn facetten te leren kennen. Ook bij uw volgende stop is natuur van centraal belang – het beschermde Pureora Forest Park biedt verschillende wandelpaden die de flora en fauna van Nieuw-Zeeland op indrukwekkende wijze dichterbij brengen.

Uw voorlaatste stop maakt u in Cambridge, een stad in de regio Waikato. Dichtbij de stad ligt het stuwmeer Lake Karapiro, waarop inwoners en toeristen uitstekend kunnen roeien. Na een tocht over het meer reist u ten slotte naar Hamilton. De prachtig aangelegde Hamilton Gardens zijn ook een bezoek waard, net als de Hamilton Zoo, waar bezoekers talloze inheemse dieren kunnen bekijken.

Reis over het Zuidereiland
Als u het Noordereiland voldoende heeft verkend, moet u een camper huren en Nieuw Zeeland's Zuidereiland ook leren kennen.

 • Nelson
 • Nationaal park Nelson Lakes
 • Hanmer Conservation Park
 • Weka Pass
 • Waikuku Beach
 • Christchurch

U begint uw tour met de camper door Nieuw-Zeeland in Nelson op de Noordpunt van het zuidelijke eiland. Hier moet u beslist de World of Wearable Art en het Classic Cars Museum een bezoek brengen – gestroomlijnde wagens uit de 20e. eeuw en unieke kleding kunnen in dit museum worden bewonderd. Vervolgens brengt uw reis met de camper door Nieuw-Zeeland u bij het Nelson Lakes nationaal park. Het grotendeels onaangeroerde gebied in het Noorden van de Nieuw-Zeelandse Alpen gelegen is ongeveer 1.020 vierkante kilometer groot. Twee grotere meren en ettelijke bergketens drukken hun stempel op het landschap van het nationaal park.

Vervolgens gaat u verder naar het Hanmer Conservation Park, een paradijs voor wandelaars en toerfietsers. U kunt er vogels observeren en inheemse planten leren kennen. Uw tour voert u daarna langs de Weka Pass, een kloof, waar de kiwi, de kaka en andere inheemse vogels leven. Op Waikuku Beach kunt u een pauze inlassen, van het Nieuw-Zeelandse klimaat genieten en u uitleven in het heldere water. Tenslotte komt u aan in Christchurch: De stad aan de Oostkust van Nieuw-Zeeland heeft met het International Antarctic Centre, het Orana Wildlife Park en het Willowbank Wildlife Reserve vooral highlights voor dierenvrienden in petto. Dankzij ettelijke musea komen echter ook kunst- en cultuurliefhebbers niets te kort!

Campers huren Nieuw-Zeeland

Al naargelang het aantal reizigers, de reisbestemming en het gewenste comfort kunt u verschillende campers huren, om Nieuw-Zeeland geheel individueel te verkennen:

 • Kampeerbus: Deze camper kiezen Nieuw-Zeeland-gangers, die als stel of maximaal met zijn drieën onderweg zijn. Het model is wendbaar en laat zich ook door de nauwe straatjes van grote en kleine steden manoeuvreren.
 • Grote camper: Van dit model profiteren vooral gezinnen en groepen vanaf vier personen. Dankzij de bedstee, die zich boven de chauffeurscabine bevindt, zijn er genoeg slaapplaatsen voorhanden. Een hoge mate aan comfort en veel ruimte maken het aanbod rond.
 • Luxe camper: het hoogst mogelijke comfort en een exclusieve inrichting onderscheiden deze camper. Wie zijn vakantie in een „hotel op vier wielen“ wil doorbrengen, moet beslist voor deze camper kiezen.
 • Voor toeren in zwaar terrein kunnen ook 4WD-campers (4x4) gehuurd worden.

Tip: geschikte accessoires!

Wanneer u met een campervan Nieuw-Zeeland ontdekt, kunt u ook passende accessoires boeken. Voor gezinnen staan bijvoorbeeld verschillende kinderzitjes ter beschikking, ook navigatieapparaten kunnen worden gehuurd.

Camper huren makkelijk gemaakt: CamperDays

  Camper zoeken
  1Camper zoeken

  Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

  Aanbiedingen ontvangen
  2Aanbiedingen ontvangen

  Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

  Boek en vertrek!
  3Boek en vertrek!

  Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Camperverhuur Nieuw-Zeeland