Camperverhuur in Bergen
Vanwaar?
Filter
Kaart
2 aanbiedingen voor uw vakantie in Bergen
Family Standard

McRent4.5/518 km van Bergen

Family Standard +10
Beschikbaar
Gratis annuleerbaar
4 Volw..
Handgeschakeld
Diesel
Keuken
Ongelimiteerde Kilometers
3 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.824,00 / € 130,29 per nacht
Comfort Luxury

McRent4.5/518 km van Bergen

Comfort Luxury +8
Beschikbaar
Gratis annuleerbaar
4 Volw..
Handgeschakeld
Diesel
Keuken
Ongelimiteerde Kilometers
2 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.938,00 / € 138,43 per nacht
Een unieke vakantiebelevenis

Een camper huren in Bergen

Op tijd je camper in Bergen huren via CamperDays geeft je veel voordelen

Het Noorse Bergen ligt aan de Noordzee en het achterland is heel bosriijk. Bergen zelf nodigt je met de typische Noorse huizen uit tot een bezoek aan deze gezellige stad. Ga dan ook naar de wijk Bryggen en bekijk de historische huizen die nog getuigen van het rijke handelsverleden van Bergen. Deze wijk staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Ook in het stadsdeel Bergenhus kun je veel over het rijke verleden van Bergen ontdekken. Er zijn bijvoorbeeld overblijfselen te vinden van een kathedraal en een gotische feestzaal. Voor een culinaire ervaring ga je naar de haven en koop je op de vismarkt de lokale vangst van de dag. Laat voor een keer de camper staan en ga met de tram naar de top van de Mount Fløyen. Je hebt een prachtig uitzicht op Bergen en je kunt hier een mooie wandeling maken. De kinderen vermaken zich na afloop in de speeltuin.

Boek je camper in Bergen via CamperDays op tijd en verzeker je van een mooie camper om al deze bezienswaardigheden tijdens je vakantie te bezoeken. Tijdig boeken betekent niet alleen een ruime keuze uit verschillende campermodellen. Je kunt er ook vanuit gaan dat als je tijdig boekt de prijs ook gunstig is. Daarnaast kun je bijvoorbeeld tot twee maanden voor vertrek je boeking vaak nog kosteloos aanpassen. Kijk voor de geldende voorwaarden op de website van CamperDays of vraag advies aan een van onze medewerkers.

Veel gestelde vragen over camperverhuur via CamperDays

 • Bij de camperverhuur in Bergen moet je inderdaad een creditcard overleggen. Deze moet niet alleen op naam van de hoofdbestuurder staan. Het kan namelijk bij bepaalde campers ook zijn dat de creditcard nog zes maanden geldig moet zijn nadat je de camper weer hebt ingeleverd.

 • Zolang je binnen de grenzen van de Scandinavische landen reist, mag je zonder toestemming de grenzen over van deze landen. Reizen naar (andere) Europese landen is niet toegestaan, of alleen mogelijk als je daar apart toestemming voor hebt. Heb je plannen om de grens over te gaan tijdens de camperhuur in Bergen, meld dit dan vooraf. Dan weet je zeker dat je toestemming hebt.

 • Je kunt je huisdier alleen meenemen als je dat bij de boeking opgeeft. Je moet hiervoor dus toestemming hebben.

 • Het advies is om op wegen te rijden die goed begaanbaar zijn. Je moet voorkomen dat er schade aan de camper ontstaat als gevolg van bijvoorbeeld opspattend grind of diepe kuilen. Kies dus voor goed geasfalteerde wegen tijdens het camper huren in Bergen.

 • Je mag in de vrije natuur bij Bergen overnachten. Voorwaarde is dat je de natuur respecteert en geen rommel achterlaat. Ben je in een nationaal park dan gelden er wel vaak aparte regels voor de overnachtingen met de camper.

 • Bij de camperverhuur in Bergen wordt een minimumleeftijd van 25 jaar gehanteerd. Daarnaast moet je minstens twee jaar in het bezit zijn van je rijbewijs. Het is mogelijk dat bij bepaalde campers andere minimum leeftijden van toepassing zijn, bijvoorbeeld 21 jaar. Kijk dit voordat je boekt goed na.

 • Over het algemeen is het mogelijk om een baby mee te nemen tijdens de camperhuur in Bergen. Je moet per model even kijken of het mogelijk is om een kinderzitje te reserveren. Het is geen optie om een eigen kinderzitje of Maxi-Cosi mee te nemen. In de campers is namelijk meestal geen Isofix-aansluiting aanwezig.

Onze partners

Ophaallocatie in Bergen en omgeving

We hebben uw toestemming nodig om de Google Maps-service te laden!

We gebruiken Google Maps om inhoud in te sluiten die mogelijk gegevens over uw activiteiten verzamelt. Bekijk de details en accepteer de service om deze inhoud te zien.

Stations in de buurt van Bergen
McRent
McRentTellnes Naeringspark 75357 Noorwegen
McRent Holding GmbH
Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie