Camperverhuur in Corsica

Vanwaar?

Een camper huren op Corsica via CamperDays

Een camper huren op Corsica, het eiland van Napoleon, is een goede beslissing als je een onbezorgde vakantie wilt waarbij je de gehele regie in eigen hand hebt. Op Corsica val je van de ene verbazing in de andere. Mooie stranden, prachtige bossen, uitgestrekte velden en imposante bergketens vind je allemaal op één eiland. Waan je in een vervlogen tijd als je door schilderachtige dorpjes rijdt en geniet van het bruisende leven in steden als Ajaccio, Bastia en Bonifacio. Ervaar de gezelligheid van Corte, de enige universiteitsstad die Corsica rijk is. Je camper boek je snel en veilig via het eenvoudige boekingssysteem van CamperDays. Corsica is vanaf mei tot half oktober op zijn mooist. In die periode vind je ook de meeste campings en kampeerplekken waar je met een gerust hart kunt overnachten. We raden je wel aan om je boeking zo vroeg mogelijk in het jaar te doen. Dan heb je de meeste keuze in campers en kun je wellicht van een interessante vroegboekkorting profiteren. Mocht je je vakantie om willen boeken, dan regelen we dit voor je. In geval van annulering hanteren wij klantvriendelijke voorwaarden.

Avis Car-Away
Vragen over het huren van een camper?

Wil je vrijblijvend informeren naar je camper of heb je meer informatie nodig voordat je boekt? Wij staan voor je klaar! Je kunt ons 10:00 - 18:00 uur maandag - vrijdag telefonisch bereiken of op elk gewenst moment via ons .

De beste campings

Kampeerplaatsen in Corsica en de omgeving

Jouw verblijf voor de eerste nacht

 • Corsica
 • Corsica /Ghisonaccia
 • Corsica /Porto-Vecchio
  Camping Pinarello
 • Corsica /Calenzana
 • Corsica /Moltifao
 • Corsica /Calvi
Veelgestelde vragen over camperverhuur op Corsica
 • Het is sterk aan te raden om een creditcard die op naam van de hoofdbestuurder staat, mee te nemen. Bij sommige partners bij wie je via CamperDays een camper kunt huren, is het mogelijk om een betaalpas te gebruiken voor het afschrijven van een borg. Een creditcard verdient echter de voorkeur.

 • Corsica is een eiland met regelmatige veerdiensten richting het Franse vasteland, het Italiaanse vasteland en het Italiaanse eiland Sardinië. Of je met je gehuurde camper van deze veerdiensten gebruik mag maken, hangt af van de huurvoorwaarden van onze verhuurpartners. Het is verstandig om de voorwaarden van tevoren goed door te lezen.

 • Een huisdier meenemen op kampeervakantie is meestal geen probleem. Het is verstandig om aan te geven dat je een huisdier mee wilt nemen als je via CamperDays een camper reserveert. Het is mogelijk dat je een meerprijs moet betalen die de reinigingskosten dekt.

 • Naast geasfalteerde wegen zijn er op Corsica ook veel onverharde wegen. Sommige zijn toegankelijk voor campers, andere niet. Bepaalde wegen zijn zelfs gevaarlijk. Je kunt het beste in de huurvoorwaarden kijken. Hou er ook rekening mee dat de maximumsnelheid 80 km per uur bedraagt en op binnenwegen 40 tot 50 km per uur.

 • Wildkamperen is op Corsica ten strengste verboden. Er zijn meer dan genoeg campings en officiële kampeerplekken te vinden. Hou er echter rekening mee dat veel van deze plekken vanaf half oktober tot eind april niet toegankelijk zijn.

 • Afhankelijk van de camperverhuurder bij wie je via CamperDays je camper huurt, geldt een minimumleeftijd van 18 jaar of 21 jaar. Deze minimumleeftijd geldt voor alle bestuurders. Wil je een extra grote camper huren, dan kan het voorkomen dat een verhuurder een hogere leeftijdseis hanteert. Bovendien moet een rijbewijs minimaal 2 jaar geldig zijn.

 • Een baby meenemen op kampeervakantie is geen probleem. Je kunt je eigen autostoeltje meenemen, maar hou er rekening mee dat veel verhuurders geen campers hebben die geschikt zijn voor het Isofix-systeem. Geef bij je boeking via CamperDays de leeftijd en het gewicht van je baby op en onze verhuurpartners zorgen voor een geschikt autostoeltje.

Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie