Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in San Francisco: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Een camper huren kan een hele klus zijn. Er zijn tal van functies waarmee u rekening moet houden om een interessante deal te krijgen. Daarom hebben we bij CamperDays het idee bedacht van een eenvoudig boekingssysteem dat u veel tijd en moeite bespaart.
Na het invullen van het online formulier met de geselecteerde datums, krijgt u een uitgebreide lijst met alle beschikbare campers te zien. De lijst kan eenvoudig worden gefilterd met behulp van een prijsklasse schuifregelaar en met de speciale filters. Elke deal belooft ook een transparante prijsweergavezonder extra kosten bij het ophalen.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Moet u vroeg in San Francisco een camper reserveren?

San Francisco is een perfecte mix van cultuur, kunst en meesterwerken binnen de architectuur. Het is ook de perfecte plek om een camperreis door de hele staat Californië te beginnen. In San Francisco vindt u tal van interessante aanbiedingen voor campers. De periode gekenmerkt door de grootste vraag naar campers in deze stad is tussen mei en september. Om het beste voertuig tegen de meest betaalbare prijs te krijgen, kunt u vroegtijdig stappen ondernemen en uw droomcamping vier maanden van tevoren proberen te beveiligen. De gemiddelde dagprijs van een camper in San Francisco is 138,74 euro.
Bij het plaatsen van een reservering bij CamperDays krijgt u een aantal voordelen. Voor degenen die van flexibiliteit houden bij het plannen van hun vakantie, hebben we een aangename verrassing. Bij CamperDays zijn er geen verborgen kosten voor reserveringswijzigingen. We bieden ook een eerlijk en duidelijk annuleringsbeleid. Ons team van experts komt met een overvloed aan interessante en gepersonaliseerde oplossingen. U krijgt ook een paar professionele tips over campers en camperverhuurbedrijven.
Uw eigen auto belooft een spannende reis. U kunt alle hoogtepunten in uw eigen tempo verkennen en u bent niet gebonden aan schema's. De gemiddelde reistijd bij het huren van een camper in San Francisco is 40 dagen. Deze tijd is voldoende om zonder extra kosten een uitgebreide reis rond de beste attracties te plannen. U hoeft zich geen zorgen te maken over hotels of vliegtickets.

Camperaanbiedingen in San Francisco

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in San Francisco

Is een internationaal rijbewijs vereist bij het huren van een camper in San Francisco?

Het enige document dat u nodig heeft, is uw nationale rijbewijs. Een internationaal rijbewijs is niet verplicht in San Francisco.

Heb ik een creditcard nodig om een camper te huren in San Francisco?

Een creditcard van de hoofdbestuurder is vereist om de borg te kunnen betalen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Een aantal bedrijven in San Francisco staat huisdieren toe in hun campers. Kijk voor meer informatie bij de huurvoorwaarden.

Kan ik grenzen overschrijden terwijl ik door de VS reis?

Grenzen overschrijden is door veel verhuurbedrijven toegestaan. Bekijk de huurvoorwaarden voor meer details.

Zijn er wegen die verboden zijn voor campers?

In de VS zijn er een aantal wegen die buiten het bereik van campers blijven. Check de huurvoorwaarden of neem contact op met de CamperDays klantenservice voor meer informatie.

Is wildkamperen toegestaan in de VS?

Wildkamperen is toegestaan in Amerikaanse nationale bos- en graslanden en op terreinen van ‘Bureau of Land Management’.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in San Francisco?

De meeste verhuurbedrijven eisen dat u 21 bent.

Kan ik met een baby een camper in San Francisco huren?

Meestal hebben verhuurbedrijven niets tegen baby's in hun voertuigen. Houd er rekening mee dat bij Apollo alleen kinderen boven de twee jaar in hun campers toestaat.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in San Francisco?

In San Francisco vindt u een aantal interessante camperverhuurbedrijven. De bekendste zijn: Road Bear RV, Best Time RV en Apollo.

Road Bear RV

Road Bear RV is het populairste camperverhuurbedrijf in San Francisco. Hun voertuigen zijn uitgerust met een standaard verzekering samen met een extra bestuurder-optie en een campingtafel.
Volledig adres van het Road Bear RV verhuurstation in San Francisco:
420 San Leandro Boulevard
CA 94577 San Leandro

Beste tijd RV

Best Time RV is een garantie voor perfecte diensten en voertuigen die waar voor hun geld bieden. Het basispakket omvat een buitenreiniging, een extra bestuurder-optie en 24/7 assistentie.
Volledig adres van het Best Time RV-verhuurstation in San Francisco:
847 Industrial Parkway West
94544 Hayward

Apollo

Apollo is een van de drie camperverhuurders die het meest gevraagd zijn in San Francisco. Hun voertuigen bevatten een reeks praktische voorzieningen, die volledige onafhankelijkheid achter het stuur kunnen garanderen.
Volledig adres van het Apollo-verhuurstation in San Francisco:
14273 Washington Ave, San Leandro
CA 94578 San Francisco
Road Bear RV biedt gratis luchthaventransfer van en naar het depot van San Francisco International Airport (SFO). Best Time RV biedt dergelijke diensten ook aan bij terugkomst. Neem vooraf contact op met de verhuurbedrijven om de service te regelen. Andere depots zijn gemakkelijk te bereiken met een taxi. Vergeet niet om altijd taxi’s aan te houden bij officiële taxistandplaatsen.

Campers huren San Francisco

Alkoof

Alkoof campers zijn de ‘go-to-voertuigen’ voor vakanties in Californië. Ze komen in varianten tot zeven personen en zijn daarom perfect voor grote gezinnen. Vanwege hun grotere formaat zijn ze geschikt voor meer ervaren chauffeurs.

Camperwagen

Ondanks hun compacte formaat zijn camperwagens zeer praktische voertuigen - vooral voor twee reizigers. Ze zijn niet alleen gemakkelijk te parkeren in de steden, ze zijn ook erg zuinig. Ze zijn ideaal voor zowel korte als langere reizen.

Volledig geïntegreerd

Volledig geïntegreerde voertuigen zijn ideaal voor gezinnen met kinderen en grote groepen vrienden. Dit zijn wel de minst zuinige voertuigen van allemaal. Ze bieden echter een overvloed aan handige voorzieningen en een zeer luxe interieur.

Camperverhuur San Francisco