Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Chicago: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Het berekenen van de prijzen en het combineren ervan met de juiste beschikbaarheid is niet zo eenvoudig. Daarom heeft CamperDays een eenvoudig reserveringssysteem gecreëerd - een perfect hulpmiddel om deals wereldwijd te vergelijken en uw droomkampeerauto te vinden. Het is voldoende om het formulier in te vullen met de geselecteerde datums van uw vakantie.
Zodra u de datums invult, krijgt u een lijst met alle beschikbare campers te zien. De lijst kan eenvoudig worden versmald met behulp van een prijsklasse-schuifregelaar. Er zijn ook een aantal aangepaste filters klaar om te gebruiken.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Is het nodig om een camper vroeg te boeken in Chicago?

Het huren van een camper is een van de opties die ideaal zijn voor de verkenning van de prachtige USA. De service is beschikbaar in vrijwel alle grote steden, inclusief Chicago. De periode die gekenmerkt wordt door de grootste vraag in deze stad is tussen mei en september en in februari. Om de best mogelijke deal te kunnen sluiten, is het raadzaam om al bijna vijf maanden van tevoren te proberen een voertuig te huren. Door vroeg te boeken kunt u de beste prijs-prestatieverhouding krijgen. De gemiddelde dagprijs van een camper in Chicago is 151,01 euro. Avonturiers die kiezen voor het huren van een camper in deze stad reizen voor een gemiddelde tijd van 23 dagen.
Vakantie in een camper zal met vrije geest thuiskomen. Afgezien van het feit dat u alle hoogtepunten in uw eigen tempo kunt verkennen, kunt u uw plannen ook simpelweg veranderen wanneer u maar wilt. Terwijl u in een camper reist, brengt u wat ‘quality time’ door met uw familie en blijft u een tijdje losgekoppeld. Uw eigen camper is een restaurant, accommodatie en een gehuurde auto in één - en dat alles zonder extra kosten.
Een van de vele voordelen waarvan u kunt genieten tijdens het plaatsen van een reservering bij CamperDays is de briljante klantenservice. Ons professionele team komt met een aantal oplossingen voor uw problemen en beantwoordt al uw vragen. Onder de vele gunstige voordelen waarvan u kunt genieten, zijn er geen extra kosten voor reserveringswijzigingen en een eerlijk en duidelijk annuleringsbeleid. Zo kunt u altijd enkele wijzigingen in uw reservering doorvoeren.

Camperaanbiedingen in Chicago

FAQ - de meest gestelde vragen over het huren van een camper in Chicago

Is een internationaal rijbewijs nodig bij het huren van een camper in Chicago?

Het enige document dat u nodig heeft om een camper te huren in Chicago is uw nationale rijbewijs.

Heb ik een creditcard nodig voor het huren van een camper in Chicago?

Ja, de borg moet worden betaald met de creditcard van de hoofdbestuurder.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Een aantal bedrijven in Chicago hebben niets tegen huisdieren in hun voertuigen. U kunt ook de huurvoorwaarden controleren.

Kan ik de grens oversteken als ik in de VS rondreizend ben?

Een aantal verhuurbedrijven staat toe om de grens over te steken. Lees voor meer details de huurvoorwaarden.

Zijn er wegen die niet toegankelijk zijn voor campers?

Er zijn een aantal gebieden die u met een camper niet mag betreden. Lees de huurvoorwaarden of neem contact op met de CamperDays-klantenservice voor meer informatie.

Is kamperen in het wild toegestaan in de USA?

Wildkamperen is toegestaan in het Amerikaanse nationale bos- en grasland en op de gronden van het ‘Bureau of Land Management’.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Chicago?

De meeste verhuurbedrijven in Chicago eisen dat chauffeurs zo oud zijn als 21 jaar om een camper te huren.

Kan ik een camper huren in Chicago met een baby?

De meeste bedrijven leggen geen beperkingen op als het gaat om het reizen met een baby, alleen Apollo staat kinderen boven de twee jaar toe in hun campers.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Chicago?

Chicago is een schat aan mogelijkheden. De bekendste camperverhuurbedrijven zijn: Cruise America en El Monte RV.

Cruise America

Cruise America is het nummer één bedrijf dat campers huurt in Chicago. De diverse vloot biedt alkoofcampers aan. Onder de vele voordelen, kunt u genieten van 24/7 wegen-assistentie.
Volledig adres van het Cruise America verhuurstation in Chicago:
2732 N. Mannheim Rd
60131 Chicago (Franklin Park)

El Monte RV

El Monte RV is een van de twee camperverhuurbedrijven die in Chicago het populairst zijn. El Monte RV's voertuigen garanderen een scala aan praktische voorzieningen voor uw gemak.
Volledig adres van het El Monte RV-verhuurstation in Chicago:
21W700 Noord Ave
IL 60137 Glen Ellyn
Om de depots te bereiken vanaf O'Hare International Airport (ORD) kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer of een taxi nemen. De laatste optie is de veiligste en handigste. Vergeet niet om altijd taxi’s aan te houden bij de officiële taxistandplaatsen.

Campers huren Chicago

Alkoof

Alkoofcampers zullen een uitstekende optie zijn voor gezinnen met kinderen. Het ruime interieur zal ook genoeg zijn voor grote groepen vrienden. Het brede scala aan interessante voorzieningen binnenin zal uw reis door de VS soepel en gemakkelijk maken. Deze campers worden gekenmerkt door een slaapruimte, bestaande uit een tweepersoonsbed, direct boven de bestuurderscabine.

Camperverhuur Chicago