Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Calgary: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Het kiezen van een camper kan een nachtmerrie worden: het berekenen van prijzen, het selecteren van de juiste uitrusting en het controleren van de beschikbaarheid kost veel moeite en stress. Daarom raden we u aan om ons probleemloze boekingssysteem te bekijken. Vul simpelweg het online formulier in met uw reisdatums en u kunt uw droomvoertuig binnen enkele seconden garanderen.
Het grote voordeel van ons systeem is dat er geen verborgen toeslagen zijn bij het ophalen. De zoekresultaten die u krijgt, zodra u het formulier met uw vakantiedata invult, kunnen eenvoudig worden gesorteerd met behulp van speciale filters en een prijsklasse schuifregelaar. Elk zoekresultaat bevat een duidelijke foto samen met de specificaties van het voertuig.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Calgary te boeken?

Veel camperliefhebbers beschouwen Canada als een van de meest beeldige plekken om met een camper te verkennen. Het is dan ook geen verrassing - het land is niet alleen een schatkamer aan attracties, maar biedt ook onberispelijke wegomstandigheden. In veel steden in Canada, waaronder Calgary, bestaat er de mogelijkheid om een camper te huren. Uw eigen camper is een belofte voor volledige autonomie, die door vrije geesten wordt gewaardeerd. Avonturiers die vrijheid zoeken, blijven graag onafhankelijk van schema's. U bespaart onderweg ook veel geld en moeite - u hoeft geen auto te huren, een hotel te boeken of op zoek te gaan naar betaalbare eetgelegenheden. Dit alles wordt gegarandeerd door uw eigen camper.
Voor degenen die kiezen voor camperverhuur in Calgary, is de periode met de meeste vraag tussen mei en september. De gemiddelde dagprijs die hier wordt betaald voor een camper is 163,76 euro. Als het op reistijd aankomt, reizen camperfans in Calgary gemiddeld 33 dagen. Wat kunt u doen om de concurrentie voor te blijven en de beste deal te sluiten? Nou, er is niets eenvoudiger dan al vijf maanden van tevoren proberen te reserveren.
Als u twijfels heeft over het huren van een camper in het algemeen of als u vragen heeft over een eventuele reserveringswijziging, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van CamperDays. We zijn er om u te helpen. Onze experts beantwoorden al uw vragen. Houd er rekening mee dat we een eerlijk en duidelijk annuleringsbeleid bieden. Er zijn daarom ook geen extra kosten voor reserveringswijzigingen, dus u kunt uw reservering op elk gewenst moment bijwerken.

Camperaanbiedingen in Calgary

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Calgary

Is een internationaal rijbewijs vereist bij het huren van een camper in Calgary?

Uw nationale rijbewijs is voldoende om een camper te huren in Calgary. U hoeft geen internationaal rijbewijs te hebben.

Heb ik een creditcard nodig om een camper te huren in Calgary?

Ja, u moet de creditcard van de hoofdbestuurder gebruiken om de borg te betalen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Sommige bedrijven in Calgary staan huisdieren toe in hun voertuigen. Voor meer informatie kunt u altijd de huurvoorwaarden raadplegen.

Kan ik grenzen overschrijden terwijl ik door Canada reis?

Ja, maar vergeet niet om altijd het verhuurbedrijf op de hoogte te stellen van uw plannen.

Zijn er wegen die verboden zijn voor campers?

Ja, er zijn plaatsen die niet geschikt zijn voor campers in Canada. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van CamperDays.

Is wildkamperen toegestaan in Canada?

Over het algemeen zijn er veel beperkingen met betrekking tot wildkamperen in Canada. Daarom is het het beste om wild kamperen zoveel als mogelijk te vermijden en in plaats daarvan te kiezen voor officiële campingplaatsen.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Calgary?

De meeste camperverhuurders in Calgary vereisen dat chauffeurs 21 jaar oud zijn.

Kan ik met een baby een camper huren in Calgary?

U reist gemakkelijk met een peuter in het voertuig. Onthoud echter dat Apollo enkel kinderen boven de twee jaar toestaat in haar voertuigen.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Calgary?

Calgary biedt waar voor uw geld als het gaat om verhuurbedrijven. De bekendste zijn: Cruise America, CanaDream en Best Time RV.

Cruise America

Cruise America is het nummer één bedrijf als het gaat om populariteit in Calgary. Naast een standaardverzekering, kunt u er ook zeker van zijn dat u 24/7 pechhulp krijgt.
Volledig adres van het Cruise America-verhuurstation in Calgary:
2980 26TH Street, NE
AB T1Y 6R7 Calgary

CanaDream

CanaDream biedt meerdere soorten campers aan. Het wagenpark bestaat uit camperwagens, campervrachtwagens en alkoofvoertuigen. De campers van CanaDream zijn volledig uitgerust.
Volledig adres van het CanaDream-verhuurstation in Calgary:
292154 Crosspointe Drive
T4A 0V2 Rocky View County

Beste tijd RV

Best Time RV is een van de drie bekendste bedrijven in Calgary. Het aanbod omvat perfect uitgeruste campers met de optie voor een extra bestuurder.
Volledig adres van het Best Time RV-verhuurstation in Calgary:
1310 Meridian Rd NE
AB T2A 2N9 Calgary
Best Time RV biedt een gratis luchthaventransfer van en naar Calgary International Airport (YYC) aan. CanaDream biedt dergelijke services tegen een extra vergoeding. Vergeet niet om vooraf contact op te nemen met het geselecteerde verhuurbedrijf als u de service wilt boeken. U kunt de meeste depots ook bereiken met het openbaar vervoer of met een taxi. Houd er rekening mee dat u altijd taxi's aanhoudt bij de officiële taxistandplaatsen.

Campers huren Calgary

Alkoof

De naam van de alkoofcampers komt voort uit de karakteristieke slaapruimte direct boven de bestuurderscabine. Deze campers zijn geschikt tot zeven reizigers en perfect voor lange avonturen.

Camperwagen

Camperwagens zijn ideaal voor liefhebbers van ’off-road’ reizen. Ze zijn ook perfect voor de steden, omdat ze vrij gemakkelijk manoeuvreerbaar zijn. Ze zijn voorzien van een scala aan praktische voorzieningen.

Campervrachtwagen

Campervrachtwagens zijn compact en vormen het perfecte transportmiddel voor de stadsstraten. Ze zijn ideaal voor twee reizigers. Met deze camper is parkeren geen probleem meer.

Camperverhuur Calgary