Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Whitehorse: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

De missie van CamperDays is het leveren van hoogwaardige diensten aan kampeerliefhebbers en het gemakkelijk maken van het huren van een voertuig. Daarom hebben we een online reserveringssysteem ontwikkeld dat de meest interessante huuraanbiedingen samenbrengt. Om een resultatenpagina te openen en gemakkelijk uw gewenste voertuig met zijn specificaties te vinden, selecteert u eenvoudigweg uw vertrekpunt en de datums van uw reis in onze zoekmachine. De zoekmachine heeft een prijsschuifregelaar en filters die u helpen uw zoekopdracht te verfijnen.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het handig om zo vroeg mogelijk om een camper te huren in Whitehorse?

Droomt u van een bezoek aan een plek met een fascinerende natuur en cultuur? Wil je majestueuze ruimtes en goed ontwikkelde steden verkennen? Ga dan op pad om Canada te ontdekken, een prachtig Noord- Amerikaans land! Canada biedt uitstekende voorwaarden voor het wegtoerisme. Daarom geniet het van een uitzonderlijke populariteit onder toeristen die dorsten naar avontuur. Is het je doel om zelfstandig te reizen? Dan is het huren van een camper ook ten zeerste aan te bevelen! Belangrijk is dat verhuurbedrijven in de meeste Canadese steden te vinden zijn, waaronder Whitehorse, de hoofdstad van het Yukon Territory. Houd er rekening mee dat het huren van een camper in Whitehorse niet duur is: de gemiddelde prijs is 192,41 euro per dag. Vroegtijdige reservering garandeert u de meest gunstige aanbiedingen: om gemakkelijk het voertuig van uw dromen te vinden, dient u ongeveer zes maanden van tevoren te reserveren. Er is een bijzonder hoog aantal reizigers dat een camper huurt in juni en de gemiddelde duur van hun vakantie is 33 dagen. Als het huren van een camper in Whitehorse te moeilijk voor u lijkt, nodigen wij u uit contact op te nemen met de klantenservice van CamperDays. Onze experts geven u persoonlijk advies en maken uw zoekopdracht leuker. Al onze klanten kunnen gratis wijzigingen aanbrengen in hun boeking en profiteren van ons eerlijke annuleringsbeleid. Hoe vermijdt u onnodige kosten tijdens uw reis? Het antwoord is eenvoudig: huur simpelweg een camper! Vergeet niet dat dit vervoermiddel dienstdoet als auto, huis en restaurant. Reserveer uw gewenste voertuig en beleef een ongelooflijk avontuur op de Canadese wegen!

Camperaanbiedingen in Whitehorse

FAQ: de meest gestelde vragen over het huren van een camper in Whitehorse

Moet ik een internationaal rijbewijs hebben bij het huren van een camper in Whitehorse?

U heeft geen internationaal rijbewijs nodig bij het huren van een camper in Whitehorse. Uw nationale
rijbewijs is voldoende.

Is een creditcard nodig bij het huren van een camper in Whitehorse?

Ja, een creditcard is vereist bij het huren van een camper in Whitehorse. Je hebt het nodig om de borg te betalen.

Is het mogelijk om een huisdier mee te nemen in de camper?

Sommige verhuurbedrijven staan toe dat u met een huisdier in de camper reist. Zie de huurvoorwaarden voor
meer informatie.

Mag ik de grens oversteken als ik in Canada reis?

Als u van plan bent om de grens over te steken, informeer dan het verhuurbedrijf.

Zijn er wegen in Canada waar campers niet toegestaan zijn?

Ja, er zijn wegen die buiten het bereik van campers liggen. Voor meer informatie kunt u de huurvoorwaarden raadplegen of contact opnemen met de klantenservice van CamperDays.

Kan ik in de wildernis gaan kamperen in Canada?

Er zijn veel beperkingen op het kamperen in de wildernis in Canada, dus het is het beste om te kiezen voor officiële campings.

Hoe oud moet ik zijn om een camper te huren in Whitehorse?

Bij de meeste verhuurbedrijven is de minimumleeftijd voor het huren van een camper 21 jaar.

Kan ik in een camper reizen met een baby?

De meeste verhuurbedrijven in Whitehorse staan u toe om te reizen in een camper met een baby.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Whitehorse?

CanaDream en Fraserway RV zijn de 2 meest populaire verhuurbedrijven in Whitehorse.

CanaDream

CanaDream trekt dankzij de hoge kwaliteit van haar diensten motorhome liefhebbers uit de hele wereld aan. De belangrijkste opties zijn een RV-introductie en een 24-uurs storingsdienst.
Volledig adres van het CanaDream verhuurstation in Whitehorse:
17 Burns Road,
Y1A 4Z3 Whitehorse

Fraserway RV

Fraserway RV is een van de meest populaire verhuurbedrijven in Whitehorse. Het biedt een breed scala aan diensten, waaronder een extra bestuurdersmogelijkheid en schoonmaakspullen.
Volledig adres van Fraserway RV verhuurstation in Whitehorse:
9039 Quartz Road,
Y1A4Z5 Wit paard
Deze verhuurbedrijven bieden een shuttle service aan vanaf Whitehorse International Airport (YXY). Om van deze service gebruik te maken, dient u vooraf contact op te nemen met het verhuurbedrijf. U kunt het verhuurstation ook bereiken met de taxi of het openbaar vervoer.

Campers huren Whitehorse

Alkoof

Dankzij de capaciteit tot wel zeven passagiers zijn de alkoofcampers gewild bij families met kinderen en vriendengroepen. Ze hebben een alkoof die gebruikt kan worden als extra opslagruimte.

Camperwagens

De camperwagens kenmerken zich door hun kleine afmetingen. Ze zijn geschikt voor twee personen en verbruikt minder brandstof in vergelijking met andere campers.

Camperverhuur Whitehorse