Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camperverhuur Berlijn

Hoe werkt CamperDays?

Het vinden van de perfecte combinatie van beschikbaarheid, campermerk en verhuurbedrijf is een uitdaging. Deze taak wordt nog moeilijker als u er rekening mee houdt dat u zelf de prijzen moet berekenen. Geen zorgen, CamperDays heeft een ideale online tool om hier een fluitje van een cent van te maken. We bieden een transparant boekingssysteem. In slechts een paar stappen kunt u uw droomcamper garanderen met alle apparatuur die u nodig heeft. Het online formulier moet worden ingevuld met de geselecteerde reisdatums.
Zodra u de datums heeft geselecteerd, krijgt u een lijst met beschikbare campers, hun specificaties en foto's. U kunt de zoekopdracht verfijnen met behulp van speciale filters of een prijsklasse schuifregelaar. Alle aanbiedingen op onze website garanderen dat er geen verborgen toeslagen bij het ophalen zullen zijn.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Berlijn te boeken?

Duitsland wordt gewaardeerd onder camperfans vanwege de onberispelijke wegomstandigheden. Dankzij de rijke landschappen, prachtige natuurparken en het idyllische landschap is het een van de populairste Europese landen om met een camper te verkennen. U kunt op veel plaatsen in Duitsland, waaronder Berlijn, een camper huren. De periode die wordt gekenmerkt door de grootste vraag naar camperhuur in Berlijn is tussen juni en oktober. Er is echter een mogelijkheid om een voorsprong te krijgen en een camper te huren voor andere potentiële concurrenten de kans krijgen. Probeer bijna vier maanden van tevoren een voertuig te boeken. De gemiddelde camperhuur in Berlijn kost 112,23 euro per dag en de gemiddelde reistijd is achttien dagen. Onthoud: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
Als u twijfels heeft over het huren van een camper, hoeft u zich geen zorgen te maken. Niets is eenvoudiger dan contact opnemen met de klantenservice van CamperDays. Dankzij onze transparante annuleringsvoorwaarden en gratis reserveringswijzigingen, heeft u volledige vrijheid en flexibiliteit gegarandeerd. Onze experts geven u ook een paar tips over de beste campermerken en verhuurbedrijven.
Onafhankelijkheid onderweg wordt verzekerd door uw eigen camper. Met zo'n camper hoeft u zich geen zorgen te maken over het volgen van schema's of het op tijd laten zien. U bespaart onderweg ook geld, want u hoeft geen hotels te boeken, betaalbare plekken te vinden om te eten of een auto te huren. Een camper is ook een belofte voor meer ‘quality time’ in de buitenlucht, dicht bij de natuur.

Camperaanbiedingen in Berlijn

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Berlijn

Is een internationaal rijbewijs vereist in Berlijn?

Als uw rijbewijs in de EU is afgegeven, hoeft u geen internationaal rijbewijs te hebben.

Is een creditcard nodig om een camper te huren in Berlijn?

Ja, de creditcard van de hoofdbestuurder is vereist om de borg te betalen.

Kan ik grenzen overschrijden terwijl ik door Duitsland reis?

U dient altijd het verhuurbedrijf op de hoogte te stellen als u van plan bent de grens over te steken.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Bij veel bedrijven kunt u een huisdier meenemen in de camper. U kunt ook de huurvoorwaarden raadplegen.

Is het mogelijk om wild te kamperen in Duitsland?

Wildkamperen is een administratieve overtreding, dus kampeer nooit wild.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Berlijn?

Over het algemeen is de minimumleeftijd voor het huren van een camper in Berlijn 21 jaar.

Kan ik met een baby een camper huren in Berlijn?

De meeste verhuurbedrijven hebben niets tegen reizen met een baby.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Berlijn?

Berlijn staat vol met camperverhuurders. Onder de bekendste zijn McRent, Road Surfer en Rent Easy.

McRent

McRent is de meest gevraagde in Berlijn. Naast een gunstige standaardverzekering kunt u genieten van een onbeperkt aantal kilometers. Het basispakket omvat ook buitenreiniging en een extra bestuurder-optie.
Volledig adres van het McRent-verhuurstation in Berlijn:
Waltersdorfer Chaussee 100
12529 Schönefeld

Road Surfer

Dit bedrijf behoort ook tot de populairste camperverhuurbedrijven in Berlijn. U zult genieten van praktische zaken zoals een volle gasfles, kookgerei en keukenapparatuur. Road Surfer campers worden geleverd met een aantal handige voorzieningen die zijn aangepast aan uw behoeften.
Volledig adres van het verhuurstation Road Surfer in Berlijn:
Max-Dohrn-Straße 3a
10589 Berlijn

Rent Easy

Rent Easy biedt een ruime keuze aan praktische voorzieningen. Behalve een basisverzekering genieten chauffeurs van de voertuigen van een gratis fietsenrek of een luifel. Rent Easy is een schatkamer van diversiteit in de voertuigen.
Volledig adres van het rent easy verhuurstation in Berlijn:
Karl-Liebknecht-Str. 177
15711 Königs Wusterhausen
U kunt de depots gemakkelijk bereiken vanaf de luchthavens Berlin-Schönefeld (SXF) of Berlin Tegel (TXL) door een taxi te nemen. Het is het veiligste en meest praktische vervoermiddel. Vergeet niet om taxi’s aan te houden bij officiële taxistandplaatsen in de buurt van de luchthaven.

Campers huren Berlijn

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde campers worden gekenmerkt door de bestuurderscabine die gedeeltelijk is geïntegreerd in de leefruimte. Zo'n comfortabel interieur is ideaal voor gezinnen met kinderen of groepen van vier reizigers. Semi-geïntegreerde voertuigen zijn ondanks hun grotere formaat erg zuinig.

Camperwagen

Camperwagens worden gekenmerkt door hun compactheid. Ze zijn perfect voor het vinden van een gemakkelijke parkeerplaats in de stad. Het lage brandstofverbruik maakt ze een van de zuinigste onder de campers. Ze zijn perfect voor twee reizigers.

Alkoof

Alkoof campers zijn geweldig voor grote groepen vrienden of grote families. Hun karakteristieke kenmerk is een ruimte boven de bestuurderscabine. Doordat ze plaats bieden tot maximaal zeven personen zijn ze geschikt voor langere vakanties.

Camper huren in Berlijn: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.