Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Londen: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Het berekenen van prijzen, het vinden van de beste beschikbaarheid en het selecteren van camperuitrusting ontmoedigt veel reizigers vaak om camperhuur te proberen. Maak u geen zorgen, CamperDays is er om u te helpen - met ons eenvoudige boekingssysteem kunt u snel uw droomvoertuig beveiligen en een aanbieding vinden die het beste bij u past. Om uw zoektocht te starten, vult u het online formulier in met de geselecteerde datums van uw vakantie.
Nadat u het formulier met de datums heeft ingevuld, ziet u aan uw rechterhand een lijst met beschikbare voertuigen. Elk zoekresultaat wordt geleverd met een foto van een bepaalde camper en een gedetailleerde specificatie van het voertuig. Om de lijst te beperken, kunt u een aantal speciale filters gebruiken en de voertuigen doorzoeken op verhuurbedrijf , aantal personen dat de camper kan herbergen, of voertuigtype . Er is ook een prijsschuifregelaar waarmee u de zoekresultaten aan uw behoeften kunt aanpassen. Met CamperDays zijn er ook geen verborgen kosten bij het ophalen.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Londen te boeken?

Engeland is een land dat rijk is aan prachtige bezienswaardigheden, oude kastelen, prehistorische bezienswaardigheden en prachtige natuurparken - dat alles blijft binnen handbereik met een camper. Een van de populairste camperverhuurlocaties in Engeland is de hoofdstad, Londen. De drie maanden die worden gekenmerkt door de hoogste vraag naar camperhuur in deze stad zijn april, juli en augustus. De eenvoudigste manier om potentiële concurrenten voor te blijven, is door vroeg te boeken - al vier maanden van tevoren. Er zijn een aantal factoren die de uiteindelijke prijs kunnen beïnvloeden, zoals de duur van uw reis, maar door vroege stappen te nemen, krijgt u de beste deal. De gemiddelde prijs voor camperhuur in Londen is 125,82 euro per dag en de gemiddelde reistijd is negentien dagen.
Als u nog steeds niet zeker bent over de exacte datum van uw vakantie, hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze annuleringsvoorwaarden zijn eerlijk en transparant. U profiteert er ook van dat er geen verborgen kosten voor reserveringswijzigingen zijn. Al uw twijfels over het huren van een camper worden opgelost door onze CamperDays klantenservice-experts, die graag uw vragen beantwoorden.
Campers staan synoniem voor vrijheid en zorgeloos reizen. Bij het huren van een camper hoeft u niet meer te zoeken naar betaalbare vliegtickets of enige dienstregeling te volgen. Het vinden van accommodatie of het huren van een auto om de bezienswaardigheden te bereiken die u interesseren, vormen niet langer uw problemen. Een camper is alles wat u nodig heeft voor praktische, comfortabele en onafhankelijke vakanties. Word wakker met de mooiste uitzichten en breng meer ‘quality time’ buiten door!

Camperaanbiedingen in Londen

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Londen

Heb ik een creditcard nodig om een camper in Londen te huren?

Ja, de hoofdbestuurder moet een creditcard hebben om de borg te betalen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

De meeste camperverhuurders in Londen staan huisdieren toe in hun voertuigen.

Kan ik grenzen overschrijden terwijl ik door Engeland reis?

U kunt grenzen overschrijden zonder de autoriteiten hiervan op de hoogte te stellen. Vergeet niet om het verhuurbedrijf wel altijd op de hoogte te stellen van uw plannen.

Kan ik wild kamperen in Engeland?

Wildkamperen in Engeland is illegaal.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Londen?

Chauffeurs moeten 25 jaar zijn om een camper in Londen te huren. Er zijn ook enkele bedrijven die toestaan dat chauffeurs jonger zijn. Bekijk de huurvoorwaarden.

Kan ik met een baby een camper huren in Londen?

De meeste camperverhuurders in Londen staan baby's toe in hun voertuigen.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Londen?

Londen biedt een brede selectie van camperverhuurbedrijven. Bunk Campers en McRent behoren tot de bekendste bedrijven in de Engelse hoofdstad.

Bunk Campers

Bunk Campers wordt gekenmerkt door de hoogste vraag in Londen. Hun basispakket biedt waar voor uw geld met 24/7 hulp onderweg, keukenapparatuur en een gevulde gasfles. Dit pakket bevat ook een onbeperkt aantal kilometers.
Volledig adres van het verhuurstation van Bunk Campers in Londen:
593 Bath Road

UB7 0EG Heathrow

McRent

McRent is een van de twee populairste camperverhuurders in Londen. Het biedt een ruime keuze aan diverse voertuigen, variërend van kleinere camperwagens tot gedeeltelijk geïntegreerde en zelfs volledig geïntegreerde campers. Pechhulp, buitenreiniging en keukenapparatuur zijn een van de vele praktische voorzieningen die door het bedrijf worden gegarandeerd.
Volledig adres van het McRent-verhuurstation in Londen:
41 Station Road
EN9 1AA Waltham Abbey / Essex
Beide bedrijven zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Als u uzelf op een veilige en praktische manier naar hun filialen wilt verzekeren, raden we u aan een taxi te nemen. Vergeet niet om de taxi aan te houden bij de officiële taxistandplaatsen in de buurt van de luchthaven en vermijd het nemen van voertuigen zonder vergunning.

Campers huren Londen

Alkoof

Alkoof campers worden gekenmerkt door een slaapruimte direct boven de bestuurderscabine. Het is een ideaal voertuig voor grote gezinnen. Deze voertuigen zijn geschikt tot zeven personen en de slaapplaats kan overdag worden gebruikt als extra opslagruimte.

Semi-geïntegreerd

Een semi-geïntegreerde camper wordt gekenmerkt door een leefruimte die gedeeltelijk is geïntegreerd met de bestuurderscabine. Ondanks hun grote formaat zijn deze voertuigen nog steeds zeer zuinig. Ze zijn ideaal voor vriendengroepen en gezinnen met kinderen.

Camperwagens

Camperwagens nemen minder ruimte in op de weg en zijn daarom ideaal voor minder ervaren chauffeurs. Hun compactheid maakt dat ze perfect zijn voor de straten van de stad. Tijdens het reizen in een camperwagen zult u nooit problemen hebben bij het vinden van een parkeerplaats.

Camperverhuur Londen