Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Birmingham: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Het berekenen van prijzen en het kiezen van de juiste uitrusting voor uw droomcamper is niet zo eenvoudig - het kan zelfs de meest ervaren fans ontmoedigen. Geen zorgen, het CamperDays reserveringssysteem is zo intuïtief dat u uw droomauto vrijwel binnen enkele ogenblikken vindt. Om uw zoekopdracht te starten, vult u het online formulier in met de geselecteerde datums van uw vakantie.
Onze zoekmachine is uitgerust met een reeks specifieke filters die nuttig zijn om de zoekopdracht te verfijnen. Verhuurbedrijf, aantal personen dat de camper kan herbergen en afstand tot de stad zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Met CamperDays zijn er ook geen verborgen kosten bij het ophalen.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Birmingham te boeken?

Engeland is het ideale land voor campervakanties. Het biedt een brede selectie aan prachtige hoogtepunten aan alle behoeften alle vakantiegangers kunnen voldoen. Onder de vele populaire plaatsen voor camperverhuur in Engeland vindt u Birmingham. De periode die wordt gekenmerkt door de grootste vraag naar camperverhuur in deze stad is tussen juni en juli. De eenvoudigste manier om potentiële concurrenten voor te zijn is om vroeg te boeken - al vier maanden van tevoren. Door vroeg te boeken krijgt u gegarandeerd toegang tot het breedste wagenpark en voertuigen tegen de meest betaalbare prijzen. De gemiddelde prijs voor het huren van een camper in Birmingham is 125,39 euro per dag, en de gemiddelde reistijd is twaalf dagen.
Als u nog steeds niet zeker bent over de exacte datum van uw vakantie, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons annuleringsbeleid is eerlijk en transparant. U bent gegarandeerd van veel flexibiliteit, want er zijn geen verborgen kosten voor reserveringswijzigingen. De klantendienst van CamperDays lost ook graag al uw twijfels op!
Met een camper is de ‘sky de limit’. U kunt uw eigen creatieve route uitstippelen met alle hoogtepunten die u wenst. Bovendien hoeft u niet te zoeken naar betaalbare vliegtickets of een dienstregeling te volgen. Een camper is alles wat u nodig heeft voor een praktische, handige en onafhankelijke vakantie. Geniet van de mooiste uitzichten achter uw raam!

Camperaanbiedingen in Birmingham

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Birmingham

Heb ik een creditcard nodig om een camper te huren in Birmingham?

Ja, de hoofdbestuurder moet in het bezit zijn van een creditcard, omdat hij de borg moet betalen.

Kan ik een huisdier meenemen in de camper?

De meeste camperverhuurbedrijven in Birmingham hebben niets tegen huisdieren in hun voertuigen.

Kan ik de grens oversteken als ik door Engeland reis?

U kunt de grens oversteken zonder de autoriteiten op de hoogte te stellen. Vergeet niet om het verhuurbedrijf altijd te informeren over uw plannen.

Mag ik in het wild in Engeland kamperen?

Wildkamperen in Engeland is illegaal.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Birmingham?

Normaal gesproken moet u 25 jaar zijn om een camper te huren in Birmingham. Bekijk de huurvoorwaarden voor meer details.

Kan ik een camper huren in Birmingham met een baby?

De meeste camperverhuurbedrijven in Birmingham staan peuters toe in hun voertuigen.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Birmingham?

Birmingham biedt een brede selectie van verhuurbedrijven voor campers. Bunk Campers is de meest populaire onder hen.

Bunk Campers

Bunk Campers is de nummer één in Birmingham. Hun basispakket belooft 24/7 wegen-assistentie, onbeperkte kilometers, en een gevulde gasfles. Bunk Campers wordt door zowel meer als minder ervaren vakantiegangers gewaardeerd.
Volledig adres van het Bunk Campers verhuurbedrijf in Birmingham:
A45 Dunchurch Hwy, Allesley
CV5 9QA Coventry
Het bedrijf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als u zich wilt verzekeren van een veilige en praktische manier om bij hun filialen te komen, raden wij u aan om een taxi te kiezen. Ons advies is om altijd taxi's op te halen bij de officiële taxistandplaatsen.

Campers huren Birmingham

Camperwagen

Camperwagens nemen minder ruimte in beslag op de weg, zodat ze uitstekend geschikt zijn voor minder ervaren chauffeurs. Door hun compactheid kunt u snel een parkeerplaats vinden. Ze worden gekenmerkt door perfecte wendbaarheid.

Alkoof

Alkoofcampers zijn een handig vervoermiddel voor grote gezinnen. Deze voertuigen zijn geschikt tot zeven personen. Alkoofcampers zijn een garantie voor veiligheid en comfort.

Semi-geïntegreerd

Een semi-geïntegreerde camper kenmerkt zich door een woonruimte die gedeeltelijk is geïntegreerd met de bestuurderscabine. Semi-geïntegreerde voertuigen zijn nog steeds zeer economisch-vriendelijk. Semi-geïntegreerde voertuigen zijn er in varianten tot vier personen.

Camperverhuur Birmingham