Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Miami: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

CamperDays heeft een briljant boekingssysteem gecreëerd dat een uitgebreide vergelijking garandeert van de beste deals die beschikbaar zijn in een bepaald land. Deze eenvoudige zoekmachine is een eenvoudig hulpmiddel dat is gemaakt met camperliefhebbers in gedachten. Met ons boekingssysteem hoeft u nooit meer zelf de prijzen te berekenen. Probeer het uit en garandeer uw droomcamper binnen enkele minuten.
Het volstaat om het online formulier in te vullen met de geselecteerde datums, u krijgt vervolgens een brede selectie aan beschikbare campers te zien. Deze kunnen worden gesorteerd op voertuiguitrusting, verhuurbedrijf en het aantal personen dat de campers kunnen herbergen. De lijst met campers kan ook worden verkleind met behulp van een speciale prijsklasse schuifregelaar. Een van de grootste voordelen van onze online tool is dat er geen toeslagen zijn bij het ophalen van het voertuig.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Miami te boeken?

Miami is een toegangspoort tot zowel het betoverende Florida als de hele Amerikaanse oostkust. Het heerlijke zinderende weer en de vele interessante dingen die in die regio te zien zijn, creëren een gunstige omgeving voor alle liefhebbers van campervakanties. Camperverhuur in Miami is een bloeiende onderneming en de populairste periode, met de grootste vraag naar dergelijke voertuigen, is tussen februari en juli met een extra grote piek in oktober. Hoe kunt u de concurrentie voorblijven en het beste voertuig tegen de meest betaalbare prijs veiligstellen? Nou, u kunt al vanaf vier maanden van tevoren een camper huren, wanneer de concurrentie onder kampeerliefhebbers nog vrij laag is. De gemiddelde dagprijs voor een voertuig in Miami is 112,02 euro en de gemiddelde reistijd is 27 dagen. Deze tijd is voldoende om een uitgebreide reis met veel hoogtepunten te kunnen plannen.
Het huren van een camper lijkt in eerste instantie een uitdaging. Maar wees niet bang, bij de klantenservice van CamperDays krijgt u antwoord op al uw vragen. Onze experts komen met een aantal gepersonaliseerde oplossingen die passen bij uw behoeften. Als u zich nog in de planningsfase bevindt, onthoud dan dat CamperDays een redelijk annuleringsbeleid biedt. Bovendien kunt u er ook van genieten dat er geen extra kosten voor reserveringswijzigingen zullen zijn, zodat u altijd gemakkelijk uw deal kunt aanpassen.
Reizigers die van avontuur houden, zullen zeker de keuzevrijheid waarderen die een camper aan zijn gebruikers biedt. Ondanks dat het huren van een camper in het begin een dure aangelegenheid lijkt, zijn er onderweg geen extra kosten. U heeft geen last van uitgaven in verband met restaurants, hotels of extra autoverhuur. Het is ook een perfect vervoermiddel voor vrije geesten die onafhankelijk willen blijven van bus- of treinschema's. Zoeken naar betaalbare vliegtickets is ook geen probleem meer.

Camperaanbiedingen in Miami

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Miami

Is een internationaal rijbewijs vereist bij het huren van een camper in Miami?

Een internationaal rijbewijs is niet verplicht in Miami. Uw nationale rijbewijs is voldoende om een voertuig te huren.

Heb ik een creditcard nodig om een camper te huren in Miami?

De borg wordt altijd betaald met de creditcard van de hoofdbestuurder.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Er zijn bedrijven die huisdieren in de campers toelaten. Bekijk de huurvoorwaarden voor meer details.

Kan ik grenzen overschrijden terwijl ik door de VS reis?

Het hangt af van het verhuurbedrijf, maar het is raadzaam om altijd de huurvoorwaarden te controleren.

Zijn er wegen die verboden zijn voor campers?

Er zijn een aantal plaatsen die verboden zijn voor campers in de VS. Raadpleeg de huurvoorwaarden of neem contact op met de klantenservice van CamperDays als u nog vragen heeft.

Is wildkamperen toegestaan in de VS?

In de Verenigde Staten is wildkamperen toegestaan in Amerikaanse nationale bos- en graslanden en op terreinen van het ‘Bureau of Land Management’.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Miami?

Bestuurders moeten meestal 21 zijn om een camper te huren in Miami.

Kan ik met een baby een camper huren in Miami?

Camperverhuurbedrijven leggen doorgaans geen beperkingen op als het gaat om baby's in hun voertuigen. Onthoud dat Apollo kinderen boven de twee jaar in hun campers toestaat.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Miami?

Het populairste camperverhuurbedrijf in Miami is Cruise America.

Cruise America

Cruise America wordt gekenmerkt door de grootste vraag naar camperverhuur in Miami. Het biedt een brede vloot alkoofcampers, met tal van interessante en gratis voorzieningen. U kunt genieten van een standaardverzekering en een basispakket met 24/7-pechhulp evenals een optie voor een extra bestuurder.
Volledig adres van het Cruise America-verhuurstation in Miami:
17110 S Dixie Highway
FL 33157 Miami
Als u vanaf Miami International Airport (MIA) het Cruise American verhuurstation in Miami wilt bereiken, kunt u een taxi nemen. Het is het handigste en veiligste vervoermiddel. Vergeet niet om altijd taxi’s aan te houden bij officiële taxistandplaatsen en vermijd voertuigen zonder vergunning.

Campers huren Miami

Alkoof

Alkoof campers zijn de perfecte voertuigen voor gezinnen met kinderen en grote groepen vrienden, omdat ze verkrijgbaar zijn tot zeven personen. Het handige interieur is uitgerust met een aantal praktische voorzieningen. De karakteristieke ruimte boven de bestuurderscabine bestaat meestal uit een tweepersoonsbed, wat zorgt voor comfort 's nachts. Overdag kan het voor uw gemak worden omgevormd tot een extra opslagruimte. Het is een perfecte keuze voor meer ervaren bestuurders, die zich comfortabel voelen achter het stuur van een groter voertuig. Ondanks hun grotere formaat zijn alkoof campers ideaal voor zowel de stadsstraten als voor het platteland.

Camperverhuur Miami