Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Frankrijk: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Camper huren makkelijk gemaakt: CamperDays

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Met de camper door Frankrijk reizen

Het is ideaal om Frankrijk en zijn bezienswaardigheden met een camper te verkennen. Nadat u Parijs, Marseille of Toulouse heeft bezocht, rijdt u met uw voertuig gewoon naar de volgende bestemming. De Middellandse Zeekust zwaait met prachtige badstranden en aan de Atlantische Oceaan zijn surfers volledig op hun plaats. Of rij gewoon met uw camper op een veerboot en breng een bezoek aan het eiland Corsica!

Vakantie in Frankrijk is altijd ontspannend. In de lente zullen de kastanjebloem in de regio Rhône-Alpes en de geurige lavendelvelden in de Provence u inspireren. Wintersporters brengen zich met hun uitrusting uit de camper gemakkelijk naar de piste. U kunt in elk seizoen genieten van de regionale keuken!

Camperaanbiedingen in Frankrijk

Wijn en golven: droomroutes voor camperreizen door Frankrijk

Naar welke regio u in Frankrijk met de camper ook rijdt: overal vindt u culturele en landschappelijke hoogtepunten. Vanuit Nantes kunnen belevingsvolle tochten naar Bretagne worden geregeld. Zo kunt u bijvoorbeeld een camper huren en Frankrijk langs de kustlijn „ervaren“. Of u begint in Bordeaux en volgt de namen van de beroemde wijngaarden, die hier aaneenrijgen als parels aan een ketting.

Voor de poorten van Rouen nodigt Normandië uit tot een tour. Na een uitzicht vanaf de kalkrotsen in Dieppe rijdt u eerst langs de „Albastenkust“, waarvan de kleine levendige havensteden u verwennen met heerlijke visgerechten. Vanuit Le Havre komt u via de imposante brug „Pont de Normandie“ naar Honfleur met zijn levendige straatrestaurants en galerijen.

Het gaat verder aan de „bloemenkust“ met zijn mondaine badplaatsen Deauville en Cabourg. Na een ontspannen verblijf op het strand gaat u naar de historische steden Caen en Bayeux. Middeleeuwse flair en romantiek van de zee beleeft u in Granville voordat de route u naar het beroemde kloostereiland Le Mont St Michel brengt. Het hoogtepunt van de tour: een panoramisch uitzicht vanaf de toren van de Abdijkerk.

U wilt een gezellige tour met veel plezier beleven? De noodzakelijke ingrediënten vindt u in de Elzas. Highlight is het bezoek aan Straatsburg. Als u met de camper in Frankrijk reist, kunt u echter ook naar verschillende attracties ver van de overvolle wijnroutes rijden. Mooie mijlpalen zijn bijvoorbeeld Cleebourg, Saverne en Wissenbourg. In het rustgevende Hunsbach en Seebach stralen vakwerkhuizen een nostalgische flair uit.

Campers huren Frankrijk

Het maakt niet uit, van welk verhuurpunt of u start -- echt recreatief wordt de tocht pas met het passende campertype. Naast het aantal slaapplaatsen en de behoefte aan ruimte spelen hierbij ook de eisen die u aan uw comfort stelt een rol. De volgende modellen zijn beschikbaar:

  • Kampeerbus: u hecht waarde aan hoge mobiliteit, comfort is daarentegen minder belangrijk voor u? Dan zit u met een wendbare en compacte camper in Frankrijk precies goed. Lage huurprijzen drukken minder zwaar op uw budget.

  • Gezinscamper: In deze categorie kunnen gezinnen en groepen van vier tot vijf personencomfortabel reizen. Een bedstee boven de chauffeurscabine biedt extra open ruimte in de camper.

  • Luxe camper: Veel ruimte en een hoogwaardige uitrusting maken het mogelijk om stijlvol te reizen. U ligt comfortabel in het tweepersoonsbed en de airco en diverse extra's maken de rit bijzonder aangenaam.

Camperverhuur Frankrijk