Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Florence: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Het berekenen van de prijzen en het doorlopen van de camperspecificatie is vaak te veel, zelfs voor een ervaren camperfanaat. Daarom heeft CamperDays een eenvoudig te volgen reserveringssysteem gecreëerd - een hulpmiddel waarmee u eenvoudig een perfect voertuig voor uw behoeften kunt vinden. Het is voldoende om het formulier in te vullen met de geselecteerde datums van uw vakantie.
Na het invullen van de datums krijgt u een lijst met beschikbare voertuigen. Een van de grootste voordelen van onze probleemloze zoekmachine is een duidelijke prijsaanduiding zonder toeslagen bij het ophalen. De lijst met zoekresultaten kan worden aangepast aan uw behoeften met de speciale prijsklasse-schuifregelaar en filters die zich aan de linkerkant van de website bevinden. De voertuigen kunnen gesorteerd worden op aspecten zoals verhuurbedrijf, voertuigtype of uitrusting.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om zo vroeg mogelijk een camper in Florence te boeken?

Een van de manieren om te reizen is de beste verkenning van het prachtige Italië met een camper. Er is een mogelijkheid om een camper te huren op een aantal plaatsen, waaronder het adembenemende Florence. Wat kunt u doen om de concurrentie voor te zijn? Word een vroege vogel en vermijd boeking op het laatste moment. Op deze manier kunt u de beste combinatie van beschikbaarheid, prijs en uitrusting veiligstellen. Vergeet niet – wie het eerste komt, wie het eerste maalt!
Als u nog steeds niet zeker bent van uw vakantiedatum, kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van CamperDays. Onze experts staan klaar om u te helpen. De professionals van CamperDays zullen u ook zeer behulpzaam zijn bij het geven van een aantal praktische tips voor het reizen met een camper. Vergeet niet dat er bij CamperDays geen verborgen kosten zijn voor reserveringswijzigingen. U zult ook genieten van een transparant annuleringsbeleid.
Als u een gratis spiritueel type bent, is een camper misschien wel de beste optie om Italië voor u te verkennen! Met uw eigen voertuig kunt u onderweg geld besparen. Bovendien kunt u in elke fase van uw vakantie uw plannen wijzigen en flexibel blijven. Accommodatie, autoverhuur of restaurants vormen niet langer uw probleem. In uw camper kunt u gratis koken en slapen! Het huren van een camper belooft ook meer kwaliteitstijd met uw naasten, weg van computerschermen en mobiele telefoons. Een camperreis is ook een kans om meer tijd buitenshuis door te brengen.

Camperaanbiedingen in Florence

FAQ - de meest gestelde vragen over het huren van een camper in Florence

Is er een internationaal rijbewijs nodig in Florence?

Als u in het bezit bent van een EU-rijbewijs, is het voldoende om een camper te huren in Florence. U heeft geen internationaal rijbewijs nodig.

Is een creditcard nodig om een camper te huren in Florence?

De borg moet worden betaald met de creditcard van de hoofdbestuurder.

Kan ik de grens oversteken als ik door Italië reis?

U kunt vrijelijk de grens oversteken, u hoeft enkel het verhuurbedrijf van tevoren op de hoogte te stellen van uw plannen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Controleer de huurvoorwaarden om er zeker van te zijn dat een bepaald verhuurbedrijf niets tegen huisdieren in zijn voertuigen heeft.

Is het mogelijk om wild te kamperen in Italië?

Vermijd wildkamperen, dit is strikt verboden in Italië.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Florence?

De chauffeurs zijn meestal verplicht om minstens 21 jaar oud te zijn. Sommige bedrijven staan ook toe dat chauffeurs jonger zijn.

Kan ik een camper huren in Florence met een baby?

Geen zorgen, de meeste bedrijven hebben niets tegen kinderen in hun campers.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Florence?

In Florence is het populairste verhuurbedrijf van campers McRent.

McRent

McRent is ideaal voor zowel meer als minder ervaren chauffeurs, omdat het een zeer divers wagenpark biedt. Het omvat camperwagens, gedeeltelijk geïntegreerde campers, volledig geïntegreerde opties en alkoofvoertuigen. U geniet van een gunstige standaardverzekering en onbeperkte kilometers voor uw gemak. Een van de vele praktische voordelen die McRent biedt is de optie van extra bestuurder.
Volledig adres van het McRent verhuurstation in Florence:
Via del Paduletto, 4D
56010 Calci
Het dichtstbijzijnde depot van McRent ligt op ongeveer 60 km van de luchthaven van Florence (FLR). Wij raden u aan een taxi te nemen, omdat dit een veilige en comfortabele reis garandeert. Houd altijd taxi's aan bij de officiële taxistandplaatsen en vermijd voertuigen zonder vergunning.

Campers huren Florence

Camperwagens

Camperwagens zijn uitstekend voor twee reizigers. Ze zijn zeer zuinig en hebben een laag brandstofverbruik. Dankzij hun omvang heeft u geen problemen met parkeren in de steden. Camperwagens zijn perfect voor de minder ervaren camperfans.

Alkoof

Alkoofcampers zijn grotere campers die geschikt zijn tot zeven personen. Ze zijn meestal goed uitgerust en voorbereid op langere avonturen. Ze bieden veel ruimte binnenin.

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde campers worden gekenmerkt door een woonruimte die gedeeltelijk is geïntegreerd met de bestuurderscabine. Deze zijn economisch vriendelijke, ook al gaat het om grotere voertuigen.

Volledig geïntegreerd

Volledig geïntegreerde voertuigen worden geleverd met de rijkste selectie aan voorzieningen. Deze worden beschouwd als de meest luxueuze opties voor campervakanties.

Camperverhuur Florence