Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • Uw reisexpert Raphael Meese
 • 09:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Noorwegen en zijn attracties

Noorwegen is een echt Mekka voor individueel reizende mensen: Pittoreske landschappen, bruisende grote steden en de unieke flair van Scandinavië bieden vakantiegangers talrijke mogelijkheden om uw reis vorm te geven. Om ter plaatse zo flexibel mogelijk te zijn, raden wij u aan, om een camper te huren en Noorwegen op vier wielen te ontdekken.

Een camper huren en Noorwegen op eigen houtje ontdekken – voor dit voornemen lijkt het noordelijkste land van het Scandinavische schiereiland geschapen. Zo rijk het land is aan natuurhighlights, zo divers toont zich ook het culturele aanbod. Natuurfans en stadstoeristen komen hier even goed aan hun trekken.

Oslo biedt een uitstekend startpunt om allerlei dingen te ondernemen. Hier kunt u eerst in de vesting Akershus wetenswaardigheden over de historie van de stad te weten komen. Vervolgens komt u bij het Oslofjord en brengt u daar warme zomerdagen door met zeilen of ontspannen in de natuur.

Wandelaars gaan dan richting het Westen naar het rotsplateau Preikestolen. De rotskansel biedt een adembenemend uitzicht over de zee en is het spectaculaire eindpunt van de wandeling die u moest maken om er te komen.

Tip: Hammerfest

Wanneer u een camper huurt, kunt u het beste Noorwegen ook in het hoge Noorden bezoeken. Hier toont zich de stad Hammerfest bijzonder bezienswaardig. De plaats ligt tenslotte ten noorden van de poolcirkel. Daarmee heerst tussen midden mei en eind juli 24 uur daglicht, in de winter is daarentegen geen zonnestraal te zien.

Camperaanbiedingen in Noorwegen

Camper huren en door Noorwegen op individuele tours reizen

Als u in Noorwegen een camper huurt, komt u niet alleen snel van de ene plaats naar de andere, maar u heeft ook de mogelijkheid om de natuur eromheen flexibel te verkennen. Bijzonder geschikt voor een meerdaagse tour is de route van Oslo naar Bergen.

Tour van Oslo naar Bergen

Begin uw reis in Oslo, de hoofdstad van Noorwegen. U huurt een camper bij een lokaal punt en gaat dan naar Bergen. De eerste etappe is Sandvika. Hier wacht de kunstgalerie Baerum Kunstforening op cultuurliefhebbers, terwijl bij het volgende routepunt Nesbyen en het plaatselijke skigebied vooral wintersporters waar voor hun geld krijgen.

Geilo daarentegen laat de harten van alle natuurliefhebbers sneller kloppen. Hier verwacht u een pittoresk natuurpark en de mogelijkheid om spannende huskytochten te maken. Het gaat verder naar de waterval Vøringsfossen in Eidfjord en voor ontspannen uren naar het Vangsvatnet-meer, tot u uiteindelijk de eindetappe Bergen bereikt. Verken de stad te voet of met de fiets en breng daarbij in ieder geval een bezoek aan de hanzewijk Bryggen. Wandelaars en klimmers gaan echter naar de Ulriken. Hij vertegenwoordigt de hoogste van de zeven bergen rond de stad.

 • Oslo
 • Sandvika
 • Nesbyen
 • Geilo
 • Eidfjord
 • Vossevangen
 • Bergen

U kunt ook een camper huren en Noorwegen langs de westkust ontdekken. Hiervoor is de tour van Kristiansund naar Molde geschikt. Als tussenstop is enerzijds het eiland Frei met het fort Kvalvik Fort uit de Tweede Wereldoorlog mogelijk. Anderzijds is een volgende stop op het idyllische eiland Bergsøya de moeite waard – rustzoekers dient de plaats als een juweel van ontspanning. Molde heeft het uitkijkpunt Varden voor u klaarstaan en weet met het Romsdal museum ook cultureel te inspireren.

 • Kristiansund
 • Eiland Frei
 • Bergsøya
 • Molde

Campers huren Noorwegen

Afhankelijk van het aantal personen zijn verschillende campertypes geschikt voor uw vakantie. In het algemeen kan men drie verschillende modellen onderscheiden:

 • Luxe campers zorgen voor de hoogste mate aan comfort op uw reis. De wagens bieden van binnenin ruimte voor grote groepen personen en wachten u op met een uitgebreide uitrusting.
 • Een grote camper huren Noorwegen-ontdekkers die met het gezin door het land willen reizen. Bedstedes over de chauffeurscabine zorgen voor een optimale benutting van de ruimte. Daarenboven beschikt het model over een solide basisuitrusting.
 • Kampeerbussen bieden plaats voor twee tot maximaal drie personen. De wendbare voertuigen zijn ideaal voor het stadsverkeer.

Tip: huisdieren meenemen

U wilt uw trouwe viervoeter de natuuridylle van Noorwegen niet onthouden? Dan kunt u gericht naar wagenmodellen zoeken die de mogelijkheid bieden om een huisdier mee te nemen.

Camper huren makkelijk gemaakt: CamperDays

  Camper zoeken
  1Camper zoeken

  Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

  Aanbiedingen ontvangen
  2Aanbiedingen ontvangen

  Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

  Boek en vertrek!
  3Boek en vertrek!

  Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Camperverhuur Noorwegen