Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camperverhuur Noorwegen

Hoe werkt CamperDays?

Op zoek gaan naar de perfecte camper tegen een betaalbare prijs geeft u slapeloze nachten? Maakt u zich geen zorgen, met ons eenvoudige boekingssysteem zet u uw droomvoertuig binnen de kortste keren vast. Om de zoektocht te starten, volstaat het om het formulier op onze website in te vullen met de datum van uw vakantie.
Na het invullen van de datums krijgt u een lijst met beschikbare voertuigen. De lijst met campers kan eenvoudig worden verkleind. Om dat te doen, kunt u iets uit de lijst met speciale filters gebruiken. Er is ook een optie om de prijs te verlagen met een prijsschuifbalk aan de linkerkant boven de filters. Om dit boekingssysteem nog aangenamer te maken, hebben we ervoor gezorgd dat er geen toeslagen zijn bij het ophalen.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Noorwegen te boeken?

Noorwegen behoort tot een van de mooiste landen ter wereld die met een camper kunnen worden verkend. Met dit vervoermiddel bent u volledig zelfstandig onderweg. Met uw eigen camper hoeft u zich geen zorgen te maken over extra vakantiekosten, zoals betaalbare hotels, autoverhuur, restaurants of het boeken van uw vliegtickets wanneer deze nog beschikbaar zijn tegen een redelijke prijs. Uw stacaravan is letterlijk alles wat u nodig heeft en zelfs meer.
In Noorwegen vindt u een aantal steden waar campers te huur zijn. De periode die wordt gekenmerkt door de grootste vraag naar camperhuur in Noorwegen is tussen juni en september, wanneer het weer het gunstigst is voor reizen over de weg. De gemiddelde reistijd in Noorwegen is 29 dagen. Om een camper te huren wanneer u de beste combinatie van beschikbaarheid, prijs en merk camper kunt krijgen, volstaat het om deze bijna vier maanden van tevoren te boeken. De gemiddelde camperhuur in Noorwegen kost 214,05 euro per dag.
Twijfelt u nog over het huren van een camper omdat u nog niet zeker bent over de datum van de vakantie? Niets is eenvoudiger dan contact opnemen met onze klantenservice! De experts van CamperDays vinden snel een oplossing voor uw probleem. Onthoud dat het wijzigen van uw reservering altijd gratis is bij CamperDays. Onze diensten bieden volledige flexibiliteit - we bieden een annuleringsbeleid dat zeer transparant is.

Camperaanbiedingen in Noorwegen

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Noorwegen

Is een internationaal rijbewijs vereist in Noorwegen?

Om een camper in Noorwegen te huren, heeft u alleen uw nationale rijbewijs nodig. U hoeft geen internationaal rijbewijs te hebben.

Is een creditcard vereist om een camper te huren in Noorwegen?

Ja, de borg moet worden betaald met een creditcard van de persoon die de camper gaat besturen.

Kan ik grenzen overschrijden als ik door Noorwegen reis?

Ja, u kunt grenzen oversteken, maar u moet wel eerst het verhuurbedrijf informeren.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

De meeste bedrijven hebben niets tegen huisdieren in hun voertuigen. Voor meer details kunt u de huurvoorwaarden raadplegen.

Is het mogelijk om wild te kamperen in Noorwegen?

U kunt maximaal twee nachten wild kamperen in elk gebied van onbebouwd land. Blijf weg van landbouwgrond in cultuur, regenererende bossen en hooilanden.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Noorwegen?

Dit is afhankelijk van het camperverhuurbedrijf. Meestal moeten chauffeurs minimaal 25 zijn, maar in sommige gevallen laten bedrijven het toe dat de bestuurder 21 is.

Kan ik met een baby een camper huren in Noorwegen?

Ja, er zijn geen speciale beperkingen voor reizen met een baby in Noorwegen.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Noorwegen?

Noorwegen is een schatkamer van diverse camperverhuurders. De bekendste zijn Touring Cars en McRent.

Touring Cars

Touring Cars is het populairste camperverhuurbedrijf in Noorwegen. In het basispakket kunt u genieten van een onbeperkt aantal kilometers en keukenapparatuur, zodat u onderweg onafhankelijk kan blijven. U zult ook genieten van een aantal praktische voorzieningen. Touring Cars is beschikbaar in de volgende steden:

 • Oslo

 • Trondheim

 • Tromsø

 • Evenes

McRent

De services van McRent zijn een synoniem van perfectie. Naast een standaardverzekering kunt u ook genieten van een veiligheidspakket en pechverzekering. Het is een van de twee populairste camperverhuurders in Noorwegen. Het bedrijf is beschikbaar in:

 • Nordkjosbotn

 • Bjerkvik

 • Trondheim

 • Bergen

 • Stavanger

 • Grimstad

 • Oslo

Er zijn camperverhuurbedrijven in Noorwegen die luchthaventransfers aanbieden als onderdeel van hun diensten. Om van deze gunstige service te profiteren, moet u altijd vooraf contact opnemen met een bepaald bedrijf om deze te boeken. U kunt de depots ook bereiken door een taxi te nemen. Vergeet niet om taxi’s aan te houden bij officiële taxistandplaatsen in de buurt van de luchthaven.

Campers huren Noorwegen

Semi-geïntegreerd

Een van de populairste soorten campers om door Noorwegen te reizen, is de semi-geïntegreerde camper. Ondanks zijn grote formaat is hij nog steeds zuinig. Het is een ideaal transportmiddel voor vier reizigers. Het karakteristieke kenmerk is een leefruimte die gedeeltelijk is geïntegreerd in de bestuurderscabine.

Camperwagen

Camperwagens zijn de meest comfortabele reismogelijkheid voor twee reizigers. Ze zijn perfect voor zowel langere als kortere avonturen. Vanwege hun kleinere formaat passen ze op een aantal plaatsen die buiten het bereik van andere grotere voertuigen blijven. Bovendien maakt hun compactheid ze ook zuiniger in vergelijking met andere voertuigen.

Alkoof

Alkoof campers zijn ideaal voor gezinnen met kinderen omdat ze verkrijgbaar zijn tot zeven reizigers. De karakteristieke ruimte boven de bestuurderscabine bestaat meestal uit een tweepersoonsbed. Deze ruimte kan ook overdag worden omgebouwd tot een extra opslagplaats. Alkoof campers zijn daarom erg praktisch.

Camper huren in Noorwegen: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.