Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Toronto: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Als u op zoek bent naar een eenvoudig boekingssysteem dat u stap voor stap door het hele proces leidt, is CamperDays het antwoord. Wij hebben een zorgeloze zoekmachine ontwikkeld waarmee u binnen enkele minuten uw droomcamper kunt boeken. Vul de datums van uw vakantie in en laat de rest aan ons systeem over!
Zodra de datums zijn ingevuld, krijgt u een gedetailleerde lijst met resultaten te zien. U kunt deze verkleinen met behulp van een van de speciale filters. Deze omvatten bijvoorbeeld verhuurbedrijf of voertuiguitrusting. U kunt ook gebruik maken van een prijsschuifregelaar. Elk resultaat wordt geleverd met een foto van het voertuig en de specificatie ervan. Vrij eenvoudig, nietwaar?

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Toronto te boeken?

Als u tijdens uw vakantie op zoek bent naar autonomie, moet u zeker een camper huren. Dit vervoermiddel is ideaal om alle Canadese hoogtepunten te ontdekken. Als u zich afvraagt waar u een camper kunt huren in dit prachtige land, dan is Toronto het antwoord. Het bedrijf bloeit in de stad en de grootste vraag naar camperverhuur is tussen mei en oktober. Wat kunt u doen om te profiteren van de meest betaalbare prijzen? Nou, een vroege vogel worden is het antwoord. Om toegang te krijgen tot de meest uitgebreide keuze aan voertuigen, moet u proberen de camper al bijna vijf maanden van tevoren te boeken. Op dat moment geniet u ook van de beste combinatie van beschikbaarheid, voertuigmerk en uitrusting. Reizigers die kiezen voor camperverhuur in Toronto reizen meestal voor de gemiddelde periode van 32 dagen en moeten de gemiddelde prijs van 144,23 euro per dag betalen.
Uw eigen voertuig is een perfect transportmiddel voor gezinsvakanties. Het is een ideale gelegenheid om wat ‘quality time’ door te brengen met uw naasten. Bovendien biedt het u veel autonomie als het gaat om planning. Een camper is een garantie voor zelfstandig reizen, vrij van alle schema's of dienstregelingen. Omdat je erin kunt slapen en koken, hoef je je geen zorgen meer te maken over het vinden van een restaurant of accommodatie.
De experts van CamperDays staan klaar om al uw twijfels over het huren van een camper op te lossen. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en wij zullen een oplossing vinden die bij uw behoeften past. U profiteert ook van een eerlijk en duidelijk annuleringsbeleid en er zullen geen extra kosten voor reserveringswijzigingen zijn. Onze experts zijn er om u te helpen!

Camperaanbiedingen in Toronto

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Toronto

Is een internationaal rijbewijs vereist bij het huren van een camper in Toronto?

Een internationaal rijbewijs is niet verplicht in Toronto - uw nationale rijbewijs is voldoende om een voertuig te huren.

Heb ik een creditcard nodig om een camper te huren in Toronto?

De hoofdbestuurder moet een creditcard hebben om de borg te betalen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Er zijn een aantal verhuurbedrijven in Toronto die huisdieren in hun voertuigen toelaten. Voor meer details, check de huurvoorwaarden.

Kan ik grenzen overschrijden terwijl ik door Canada reis?

Ja, maar u moet het verhuurbedrijf altijd vooraf informeren.

Zijn er wegen die verboden zijn voor campers?

Ja, er zijn een aantal plaatsen die verboden zijn voor campers in Canada. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van CamperDays.

Is wildkamperen toegestaan in Canada?

Er zijn tal van beperkingen met betrekking tot wildkamperen in Canada. Daarom raden we u aan om de officiële campings aan te houden.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Toronto?

U moet minimaal 21 zijn.

Kan ik met een baby een camper huren in Toronto?

De meeste bedrijven laten baby's toe in hun voertuigen. Houd er rekening mee dat Apollo geen kinderen onder de twee jaar toestaat in de voertuigen.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Toronto?

De populairste bedrijven in Toronto zijn: Cruise America, CanaDream en Fraserway RV.

Cruise America

Cruise America is het bekendste bedrijf in Toronto. Het wagenpark biedt diverse voorzieningen, waaronder een standaardverzekering en 24/7 assistentie bij pech.
Volledig adres van het Cruise America-verhuurstation in Toronto:
12275 Highway 50
L7E 1M1 Bolton

CanaDream

CanaDream is een belofte van betrouwbaarheid. Onder de meest interessante voorzieningen kunt u genieten van een gevulde schoonwatertank en een standaardverzekering.
Volledig adres van het CanaDream-verhuurstation in Toronto:
33 West Drive
L6T 4A1 Brampton

Fraserway RV

Fraserway RV is een van de drie verhuurbedrijven waar de meeste vraag naar is in Toronto. De optie voor een extra bestuurder en een eerste gasvulling zijn slechts enkele van de vele voordelen die het bedrijf biedt.
Volledig adres van het Fraserway RV-verhuurstation in Toronto:
5362 County Road 27N
L0L 1L0 Toronto (Cookstown)
Fraserway RV biedt gratis transfers van en naar Lester B, Pearson International Airport (YYZ). CanaDream biedt dit tegen een extra vergoeding. U kunt ook een taxi nemen om de depots te bereiken. Vergeet niet dat u altijd taxi’s moet aanhouden bij officiële taxistandplaatsen in de buurt van de luchthaven.

Campers huren Toronto

Categorieën campers in Toronto

Alkoof

Alkoof campers zijn gemaakt met het oog op grote gezinnen. Deze zijn geschikt tot zeven personen. Het interieur biedt zeer handige voorzieningen waarmee u volledig onafhankelijk kunt blijven, zelfs tijdens een langere reis.

Camperwagen

Camperwagens zijn ideaal voor zowel meer als minder ervaren chauffeurs. Ondanks hun compacte formaat bieden ze tal van handige voorzieningen. Ze kunnen ook op veel plaatsen komen die verboden zijn voor grotere voertuigen.

Volledig geïntegreerd

Volledig geïntegreerde voertuigen zijn de meest luxueuze onder de campers en voldoen dus aan de verwachtingen van de meest veeleisende reizigers. Binnen is er voldoende ruimte voor een gezin met kinderen of een vriendengroep.

Camperverhuur Toronto