Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • Uw reisexpert Raphael Meese
 • 09:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • Uw reisexpert Raphael Meese
 • 09:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Droomreis voor individuele vakantiegangers: camper huren en Groot-Brittanië (UK) ontdekken

Of het nu gaat om schilderachtige Highlands in Schotland, legendarische meren in Noord-Ierland, ruige kusten van Zuid-Engeland of moeraslandschappen in Wales -- de mooiste hoeken van het Verenigd Koninkrijk kan men het beste met de camper ontdekken. De Keltische cultuur, de karakteristieke Britse vegetatie en de bruisende metropolen van het land: Met een camper kunnen UK-vakantiegangers de veelzijdige eilandstaat flexibel en ongebonden verkennen.

Een bezoek aan de traditionele elite-universiteiten van het Verenigd Koninkrijk mag u beslist niet missen. Wanneer u met een motorhome in de UK onderweg bent, blijft u flexibel en kunt u een bezoek aan St Andrews of Cambridge gemakkelijk in uw tour integreren. Nog geen 100 kilometer van Londen verwijderd ligt het pittoreske stadje Oxford, waarvan het stadbeeld volledig door de in de 12e eeuw gestichte universiteit bepaald wordt. Bezoekt u een van de beroemde colleges, bijvoorbeeld Christ Church of Merton College en laat u door de charme van de oude refter bibliotheken en typisch Engelse rozentuinen betoveren.

Camperaanbiedingen in Verenigd Koninkrijk

In de camper door Groot-Brittannië – uw reisroute

 • Edinburgh
 • Liverpool
 • Cardiff
 • Brighton
 • Londen

Feiten over uw route

 • Afstand: ongeveer 1062 km
 • Reistijd: ongeveer 14,5 h
 • Punten: 5
 • Aanbevolen reisduur: ongeveer 10 dagen

Uw tour begint in de Schotse hoofdstad, waar u een bezoek van het Edinburgh Castle kunt combineren met een wandeling door de historische oude stad. Op de weg naar het zuiden is een uitstapje naar het Nationaal park Lake District de moeite waard met zijn uitgestrekte berg- en merenlandschap. In Liverpool kunt u de wijken Albert Dock en Pier Head verkennen, die deel uitmaken van de historische havenstad, waar u vele bezienswaardigheden tegenkomt.

Ook een ritje naar het nabijgelegen Manchester, waar het National Football Museum is gevestigd, is de moeite waard. Verder zuidwaarts bereikt u de Welshe hoofdstad Cardiff, die bekendstaat om zijn idyllische parken. Steek voor een trip naar Bristol of Bath de Severn over, de langste rivier van Groot-Brittannië.

Aan de kust van het Engelse Kanaal ligt de moderne, bruisende stad Brighton. Slenter langs de strandpromenade van de badplaats of bezoek het Chinese Royal Pavillon, het meest exotische paleis van Europa. Tot slot waait Londen als hoofdstad van Engeland met talrijke culturele mogelijkheden, een onvergelijkbaar nachtleven en uitstekende mogelijkheden om te winkelen.

Campers huren Verenigd Koninkrijk

Of het nu een wandel- of een ontspanningsvakantie is -- bij ons vindt u voor uw droomreis de geschikte camper. In Groot-Brittannië staan de volgende modellen voor het uitkiezen:

 • Kampeerbus: Compact en wendbaar gaat u met deze camper door de UK. Optimaal voor stellen en singles geschikt die ook stedentrips willen ondernemen.
 • Grote camper: Ruim en comfortabel reist u in dit type wagen. De Caravan biedt voldoende ruimte voor vier tot zes personen.
 • Luxe camper: Wanneer u met deze motorhomes in de UK onderweg bent, beleeft u luxueus kamperen dankzij een deluxe-uitvoering.

Camper huren makkelijk gemaakt: CamperDays

  Camper zoeken
  1Camper zoeken

  Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

  Aanbiedingen ontvangen
  2Aanbiedingen ontvangen

  Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

  Boek en vertrek!
  3Boek en vertrek!

  Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Camperverhuur Verenigd Koninkrijk