Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Verenigd Koninkrijk: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Het huren van een camper vereist meerdere beslissingen. Deze hebben betrekking op voertuigapparatuur, verhuurbedrijf en het type verzekering. Zo'n moeilijk proces kan heel eenvoudig worden gemaakt met het eenvoudige online boekingssysteem van CamperDays, waarmee u uw droomvoertuig in een mum van tijd kunt beveiligen. Om te beginnen met zoeken, volstaat het om uw reisdatums te selecteren.
Na het invullen van het online formulier met de juiste datums, krijgt u een lijst met beschikbare campers te zien. Bij CamperDays zijn er geen verborgen kosten bij het ophalen. De prijs van het voertuig kan worden aangepast aan uw behoeften met behulp van de prijsklasse schuifbalk aan de linkerkant van de website. Er is ook een brede selectie van speciale filters waarmee u de lijst met resultaten nog verder kunt aanpassen.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in het VK te boeken?

Het Verenigd Koninkrijk is een schatkamer aan attracties voor reizigers die hun vakantie achter het stuur willen doorbrengen in een camper. Verbluffende Engelse landschappen, middeleeuwse Ierse kastelen, Welse steden en verbluffende Schotse meren vormen een perfecte vakantieplek voor gezinnen met kinderen, vriendengroepen en koppels. De grootste vraag naar camperverhuur is te zien in het VK tussen mei en augustus. Hoe verzekert u zich van de beste deal en een voertuig met de beste prijs-prestatieverhouding? Er is niets eenvoudiger dan minimaal vier maanden van tevoren een camper te huren. Vroege vogels krijgen gegarandeerd de meest uitgebreide keuze aan interessante voertuigen en de meest betaalbare opties. Reizigers moeten de gemiddelde prijs van 130,29 euro per dag betalen voor het huren van een camper.
Als u twijfelt over uw camperhuur, is de klantenservice van CamperDays er om u te helpen. Onze experts zijn schatkamers van gepersonaliseerde oplossingen en beantwoorden enthousiast al uw vragen. Transparante annuleringsvoorwaarden en geen verborgen kosten voor reserveringswijzigingen zijn onze toegevoegde waarde.
Een camper opent een wereld van eindeloze reismogelijkheden voor u. De gemiddelde reistijd in het VK is 38 dagen. Met een camper kunt u geld besparen omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken als accommodatie, extra autoverhuur of betaalbare vliegtickets. Met een camper blijft u volledig onafhankelijk, zonder dat u enige schema's hoeft te volgen.

Camperaanbiedingen in Verenigd Koninkrijk

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in het VK

Heb ik een creditcard nodig om een camper te huren in het VK?

De borg moet worden betaald met de creditcard van de hoofdbestuurder.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Ja, de meeste verhuurbedrijven in het VK staan huisdieren toe in hun campers.

Kan ik grenzen overschrijden terwijl ik door het VK reis?

Ja, u kunt grenzen overschrijden terwijl u door het VK reist, maar u moet het verhuurbedrijf vooraf informeren over uw plannen.

Is wildkamperen toegestaan in het VK?

Dit verschilt in het VK. Controleer daarom de huurvoorwaarden.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in het VK?

Veel camperverhuurders in het VK eisen dat chauffeurs 25 zijn. Controleer de huurvoorwaarden, want er zijn enkele bedrijven die chauffeurs toestaan die jonger te zijn.

Kan ik met een baby een camper in het VK huren?

De meeste camperverhuurders in het VK staan reizen met een baby toe.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in het VK?

In het Verenigd Koninkrijk vindt u een aantal interessante camperverhuurders. Tot de populairste behoren McRent, Bunk Campers en Touring Cars.

McRent

Het bekendste camperverhuurbedrijf in het VK is McRent. Het bedrijf belooft een comfortabele vakantie met alle praktische voorzieningen. Onbeperkt aantal kilometers, ongevallen- en pechdekking en buitenreiniging maken allemaal deel uit van het basispakket. Het bedrijf is onder meer beschikbaar in de volgende steden:

 • Bristol

 • Nottingham

 • Londen

 • Rogge

 • Edinburgh

 • Preston

Bunk Campers

Bunk Campers heeft een brede vloot van campers die waar voor uw geld bieden. Reizigers zullen er kleinere camperwagens, alkoof campers en semi-geïntegreerde voertuigen vinden. Hun basisuitrusting omvat GPS, keukenapparatuur en een gevulde gasfles. Het bedrijf is beschikbaar in veel Britse steden, waaronder:

 • Birmingham

 • Edinburgh

 • Leeds

 • Londen

Touring Cars

Touring Cars behoort tot de drie populairste camperverhuurbedrijven in het VK. Het bedrijf zal u campers aanbieden met buitenreiniging, keukenapparatuur en 24-uurs noodhulp voor uw gemak. Het bedrijf is beschikbaar in steden als:

 • Glasgow

 • Liverpool

 • Manchester

Veel verhuurbedrijven in het VK bieden gratis luchthaventransfer voor uw gemak. Neem vooraf contact op met het geselecteerde verhuurbedrijf om de service te boeken. De meeste vestigingen zijn ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of de taxi. Vergeet niet om altijd taxi’s aan te houden bij officiële taxistandplaatsen.

Campers huren Verenigd Koninkrijk

Camperwagens

Camperwagens worden gekenmerkt door een lichtgewicht-structuur. Deze zijn perfect voor jonge chauffeurs en koppels. Een camperwagens is ook de ideale keuze voor diegenen die de steden willen verkennen, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplaats voor uw compacte camper.

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde campers worden gekenmerkt door laag brandstofverbruik, waardoor ze perfect zijn voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar economische oplossingen. Ze worden meestal geleverd met een ruime keuze aan praktische voorzieningen die comfortabel en veilig reizen garanderen.

Alkoof

Alkoof campers zijn voertuigen die plaats bieden tot zeven personen. Daarom zijn ze een perfecte keuze voor grote gezinnen of grote groepen vrienden. Een alkoof camper vereist een iets betere rijvaardigheid, dus het zal het ‘go-to-voertuig’ zijn voor de meer ervaren camper fans.

Camperverhuur Verenigd Koninkrijk