Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • Uw reisexpert Raphael Meese
 • 09:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • Uw reisexpert Raphael Meese
 • 09:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Camper in Namibië: op eigen houtje het paradijs ontdekken

Genoeg van de standaardvakantie aan de Middellandse Zee? U wilt een avontuur in een ver land beleven en op eigenhoutje door exotische landschappen trekken? Dan ontdekt u met een camper Namibië, een fascinerend land in het Zuiden van Afrika. Het landschapsbeeld wordt gekenmerkt door twee reusachtige zandwoestijnen die door een hooggebergte gescheiden zijn. Behalve de wijde woestenij herbergt Namibië echter ook wijde vruchtbare gebieden met een weelderige, bonte vegetatie. Aan de kust verandert het landschappelijke beeld opnieuw. Hier aan de diepblauwe Atlantische Oceaan wachten u paradijselijke zandstranden, die uitnodigen om te baden, relaxen of watersport te beoefenen. Al deze veelzijdige gebieden kunt u bij uw reis beleven, als u een camper huurt voor Namibië.

Start uw tour met een camper door Namibië, door eerst prijzen en prestaties te vergelijken en dan het beste aanbod te boeken. Haal uw camper in Namibië bij de verhuurder af en ga van start. Doorkruis woestijnen en wouden en ontdek bij een safari de wilde dieren van Namibië. olifanten, giraffen en antilopen kunt u hier van zeer nabij en in hun natuurlijke omgeving bekijken – geen vergelijking met onze dierentuinen in Europa.

Ook getuigenissen uit de geschiedenis van de Duitse koloniale tijd zult u in Namibië steeds weer tegenkomen. Vooral in bouwwerken zoals de bonte koloniale huizen in Swakopmund weerspiegelt zich de tijd van de kolonisatie. Geniet van de vrijheid om te doen en te laten, wat u wilt. Wanneer u met een camper Namibië verkent, kunt u stoppen, waar het u bevalt en zo lang blijven, als u wilt.

Juist in een land met eindeloze gouden woestijnvlaktes en diepe wouden is het van voordeel, steeds mobiel te zijn en uw onderkomen steeds bij u te hebben. Wanneer u voor uw reis door Namibië een camper huurt, heeft u genoeg ruimte voor uw bagage en bent u met kleding, proviand en sportuitrusting goed toegerust voor de Namibische wildernis. Pak uw rafting-uitrusting uit en maak u op voor de razende rivier bij de Ruacanawatervallen. Of schiet in uw bergbeklimmersuitrusting en beklim de berg Spitzkoppe tot op de 1.180 meter hoge top.

Vervolgens rijdt u comfortabel met uw campervan Namibië in, door verlaten streken tot aan de Fish River Canyon, de op-één-na-grootste canyon op aarde. Bewonder de zandkleurige, haast eindeloze kloof, die over een lengte van 160 km door het land loopt – een gegarandeerd onvergetelijke aanblik.

Wanneer u voor Namibië een camper huurt en de totale schoonheid van het land echt wilt beleven, dan mag u het belangrijkste nationale park, het Etosha-park in het Noorden van het land, niet missen. Hier krijgt u nogmaals de hele verscheidenheid van de Afrikaanse dierenwereld van zo dichtbij als maar kan te zien: giraffen en olifanten, neushoorns en ontelbare andere zoogdier-, vogel- en reptielsoorten.

Vooral voor gezinnen is het nationaal park uitstekend geschikt als bestemming voor een uitstapje. Niet alleen de wilde dieren zullen uw kinderen in verwondering brengen, ook een rit hoog te paard zal hun zeer zeker bevallen. Om de robbenkolonie aan Cape Cross te bereiken is voor u eveneens kinderspel, als u voor Namibië een camper als vervoermiddel heeft. Een ander highlight, vooral voor de hele kleine ontdekkingsreizigertjes, is de stad Windhoek met de Haven Zoo. Hier vindt u naast een te gekke avonturenspeeltuin een grote kinderboerderij met bokjes, pony's en cavia's.

Wie meer voelt voor echte 'actie', die vindt aan de Walvis Bay een fantastisch surferparadijs met ideale weersomstandigheden. Relaxte kanotochten kunt u het beste op de rivier Oranje maken. Een absolute must voor iedereen die Namibië wil verkennen, is een trip naar het Zuidwesten van het land naar het nationaal park Sossusvlei. Hier ontdekt u op een lange woestijnwandeling meer dan 300 meter hoge duinen en daartussen woestijndieren zoals gekko's, hyena's en slangen. Onafhankelijkheid, flexibiliteit en mobiliteit in een adembenemend Afrikaans land – geen wonder, dat campers in Namibië tot de populairste reisvervoersmiddelen behoren. Probeer het uit en overtuig uzelf!

Campers huren Namibië

Camper huren makkelijk gemaakt: CamperDays

  Camper zoeken
  1Camper zoeken

  Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

  Aanbiedingen ontvangen
  2Aanbiedingen ontvangen

  Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

  Boek en vertrek!
  3Boek en vertrek!

  Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Camperverhuur Namibië