Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Lyon: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Als u op zoek bent naar een perfecte combinatie van het merk en de prijs van een camper, dan is het CamperDays-reserveringssysteem het juiste hulpmiddel voor u. Het maken van vakantieplannen kan een zeer grote uitdaging zijn, maar onze zoekmachine zal al uw problemen oplossen. Het is zeer intuïtief - het enige wat u hoeft te doen is het invullen van uw reisdatums in het online formulier.
Na het invullen van het online formulier met de geselecteerde datums, krijgt u een lijst met campers voorgeschoteld. Elk resultaat komt met een aanvullende foto en een lijst van beschikbare diensten. Het aantal zoekresultaten kan worden verminderd met de specifieke filters of een prijsbereikschuifregelaar. Een transparante prijsweergave is een toegevoegde waarde. U kunt er ook van genieten dat er geen toeslagen bij het ophalen zullen zijn.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om zo vroeg mogelijk een camper in Lyon te boeken?

Lyon is een van de betoverende Franse steden waar de camperverhuurmarkt zeer divers is. Als u een liefhebber bent van dit soort vakanties, zult u blij zijn met het aanbod in deze prachtige stad. De periode die wordt gekenmerkt door de grootste vraag is hier in juni. Welke stappen kunt u nemen om de beste deal te bemachtigen? Nou, er is niets eenvoudiger dan het boeken van een camper al bijna acht maanden van tevoren, wanneer de concurrentie onder reizigers nog steeds vrij laag is. Als u een vroege vogel wordt, kunt u genieten van de ruimste keuze aan diverse campermodellen en de meest betaalbare tarieven. Natuurlijk hangt alles ook af van de lengte van uw reis. De gemiddelde dagprijs voor een camper in Lyon is 153,5 euro, en de gemiddelde reistijd is zes dagen.
Kampeerliefhebbers zijn meestal vakantiegangers die genieten van de vrijheid van keuze. Als dit bekend klinkt, dan is een camper het perfecte vervoermiddel voor u. U kunt uw plannen wijzigen in welke fase van uw reis u maar wilt. Hoewel het huren van een camper in het begin duur lijkt, is niets minder waar. U bespaart een hoop geld onderweg door u geen zorgen te maken over hotels, kanoverhuur, restaurants of vliegtickets.
De professionals van de CamperDays-klantendienst beantwoorden graag al uw vragen. Zij geven u ook graag een paar tips over campervakanties. U profiteert niet alleen van een transparant annuleringsbeleid, maar u geniet er ook van dat er geen extra kosten voor het doorvoeren van eventuele wijzigingen in uw reservering zullen zijn.

Camperaanbiedingen in Lyon

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Lyon

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig in Lyon?

Het is voldoende om in het bezit te zijn van een EU-rijbewijs om in Lyon een voertuig te huren. Een internationaal rijbewijs is niet nodig.

Heb ik een creditcard nodig om in Lyon een camper te huren?

U heeft een creditcard nodig van de hoofdbestuurder.

Kan ik de grens oversteken als ik door Frankrijk reis?

Ja, maar het is raadzaam om het verhuurbedrijf te informeren over uw plannen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Veel verhuurbedrijven van campers hebben niets tegen huisdieren in hun voertuigen.

Is het mogelijk om wild te kamperen in Frankrijk?

Wildkamperen is verboden in Frankrijk.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Lyon?

Afhankelijk van het bedrijf moet u tussen 21 en 23 jaar oud zijn om een voertuig te huren in Lyon.

Kan ik een camper huren in Lyon met een baby?

De meeste verhuurbedrijven hebben er niets op tegen om met een baby te reizen.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Lyon?

McRent is in Lyon het meest gevraagd.

McRent

McRent is ideaal om u de perfecte prijs-prestatieverhouding te bieden.
Volledig adres van het McRent verhuurstation in Lyon:
28 chemin de Genas
69800 Heilige Priester
McRent biedt geen luchthaven transfer aan vanaf Lyon-Saint Exupéry Airport (LYS). U kunt het depot bereiken met het openbaar vervoer of met een taxi. Als u voor een taxi kiest, vergeet dan niet deze altijd aan te houden bij de officiële taxistandplaatsen in de buurt van de luchthaven.

Campers huren Lyon

Volledig geïntegreerd

Volledig geïntegreerde campers zullen ideaal zijn voor reizigers die waarde hechten aan rijke interieurs en ’top-notch’ voorzieningen. Dit zijn voertuigen die ideaal zijn voor meer ervaren chauffeurs, omdat ze veel meer ruimte innemen op de weg en niet zo gemakkelijk te manoeuvreren zijn. Hun slaapplaatsen zijn praktisch en comfortabel.

Camperverhuur Lyon