Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • Uw reisexpert Raphael Meese
 • 09:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Een camper huren en Portugal verkennen

Met prachtige stranden, imposante bergketens en wildromantische nationale parken behoort Portugal tot de populairste reisbestemmingen voor natuurliefhebbers. De infrastructuur biedt mogelijkheden voor een individuele vakantie met comfort. Maar ook cultureel geïnteresseerden zijn graag met een camper in Portugal onderweg. Lissabon en de wijnbouwregio bij Porto bieden talrijke fascinerende bezienswaardigheden die u met de camper op uw eigen houtje kunt ontdekken.

Of het nu gaat om een strandvakantie, een cultuurtrip of een wandeltour – als u onafhankelijk wilt blijven, moet u beslist een camper huren. Portugal biedt een goed uitgebreid transportnetwerk en talrijke campings die ook campers accepteren. Van het stadsleven geniet u in Lissabon en Portugals „geheime hoofdstad“ Porto. De verhuurpunten voor campers zijn ook het ideale uitgangspunt voor tochten met de campervan.

Met culinaire geneugten lokt het Noorden van het land. Na een bezichtiging van de wijnpakhuizen aan de promenade van Porto gaat u op ontdekkingstocht het beroemde Dourodal in.

Camperaanbiedingen in Portugal

Met de camper door Portugal: de mooiste routes ontdekken

Porto wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Europa. In de metropool aan de Douro kunt u een camper huren en Portugal van zijn mooiste kant beleven: de imposante kathedraal, het bisschoppelijk paleis en de 76 meter hoge kerktoren Torre do Clérigos zijn slechts enkele highlights van de door Groot-Brittannië beïnvloede metropool. Tip: in Porto kunt u ook gebouwen met Azulejo-decor bewonderen. Bijzonder indrukwekkende tegelmozaïeken vindt u in de stationshal San Bento bij de kerk Santo Ildefonso.

 • Porto
 • Coimbra
 • Obidos
 • Sintra
 • Lissabon

Een mooie tocht met de camper in Portugal leidt van Porto via Obidos naar Lissabon. Eerste tussenstop is het amper 150.000 inwoners tellende Coimbra aan de Rio Mondego. De op de oude-stadsheuvel tronende universiteitsgebouwen behoren tot het UNESCO cultureel werelderfgoed. Ook de imposante kathedralen Sé Nova en Sé Velha zijn een bezoek beslist waard. Op de schaduwrijke wandelpaden van de Jardim Botanico, Portugals grootste botanische tuin, kunt u lekker even bijkomen van de stadsbezichtiging.

Van Coimbra leidt de route naar een van de meestbezochte plaatsen van Portugal: Obidos. Bij een tour op de historische stadsmuur geniet u van een panorama-uitzicht over de idyllische oude stad, op wijngaarden en windmolens. Voordat u na een volgende etappe van 120 kilometer naar het verhuurpunt in Sintra rijdt, kunt u nog een ander architectonisch highlight bezichtigen: Het Palacio de Pena, voormalig buitenverblijf van de koninklijke familie, is een schoolvoorbeeld van Portugese romantiek.

Campers huren Portugal

Of het nu gaat om een korte cultuurtrip of om een langere vakantiereis – bij ons kunt u voor iedere gelegenheid de passende camper huren. Portugal overtuigt door een mild klimaat het hele jaar door en een goede infrastructuur, zodat niets een aangename reis in de weg staat. Om de juiste camper voor Portugal te vinden, spelen zowel het aantal personen als uw persoonlijke behoefte aan uitrusting en comfort een rol. De volgende typen wagens zijn bijzonder populair:

 • Grote campers: Reist u met meer dan drie personen, zijn deze campermodellen ideaal – met name gezinnen kiezen bijzonder graag de grote campers. Dankzij de bedstee zijn er genoeg slaapplaatsen voor alle reizigers voorhanden.
 • Luxe campers: U wilt ook in de camper in Portugal een zekere luxe genieten? Dan is deze klasse ideaal. De camper biedt ruime slaapplaatsen voor vier of meer volwassenen. Het ruime interieur maakt ook een langer verblijf prettig.
 • Kampeerbussen: Bent u maximaal met zijn drieën in Portugal onderweg, dan is de kampeerbus het meest geschikt. Het compacte model kan vooral optimaal door nauwe straatjes manoeuvreren.

Wilt u meerdere campers huren en Portugal in een grotere groep verkennen, dan is het aan te raden om tijdig te boeken. Met name in het hoogseizoen als iedereen vakantie heeft, zijn de populaire modellen snel volgeboekt. Het voordeligst reist u in het budgetseizoen tussen midden september en eind mei. Denkt u bij de reservering ook aan handige accessoires. Extra´s zoals kampeermeubeltjes, navigatieapparaat of fietsdragers kunt u voordelig bijboeken.

Camper huren makkelijk gemaakt: CamperDays

  Camper zoeken
  1Camper zoeken

  Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

  Aanbiedingen ontvangen
  2Aanbiedingen ontvangen

  Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

  Boek en vertrek!
  3Boek en vertrek!

  Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Camperverhuur Portugal