Camperverhuur in Porto
Vanwaar?
Filter
Kaart
2 aanbiedingen voor uw vakantie in Porto
Surfer Suite

roadsurfer4/517 km van Porto

Surfer Suite +9
Beschikbaar
Gratis annuleerbaar
4 Volw..
Automaat
Diesel
Keuken
Ongelimiteerde Kilometers
2 Bedden
Airco
Hond toegestaan
€ 1.900,00 / € 135,71 per nacht
Family First

rent easy4/512 km van Porto

Family First +7
Beschikbaar
5 Volw..
Handgeschakeld
Diesel
Keuken
250 Kilometers per nacht incl.
3 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 3.369,00 / € 240,64 per nacht
Een unieke vakantiebelevenis

Een camper huren in Porto

Moet u er vroeg bij zijn om een camper te boeken in Porto?

Campers zijn een van de bekendste reismogelijkheden voor de verkenning van Portugal, en Porto is een van de steden waar de markt voor het huren van campers vrij groot is. De populairste periode om een voertuig te huren in Porto is tussen juli en september en in april. Bij het huren van een camper in Porto moeten avontuurlijke reizigers 135,77 euro per dag betalen. Wat kunt u doen om het beste voertuig tegen het meest betaalbare tarief te bemachtigen? Nou, u kunt proberen om er al iets langer dan drie maanden op voorhand een te huren. Op dat moment is er de ruimste keuze aan verschillende opties, die een perfecte prijs-prestatieverhouding bieden, beschikbaar. Vergeet niet: wie het eerste komt, wie her eerste maalt - dus geen getreuzel!
Als het proces van het huren van een camper u overweldigend lijkt, probeer dan contact op te nemen met de CamperDays-klantenservice, waar u antwoorden krijgt op al uw vragen. Professionals die bij CamperDays werken zijn er om u te helpen. Een eerlijk annuleringsbeleid en geen verborgen kosten voor reserveringswijzigingen zijn enkelen van de toegevoegde waarde.
Als u waarde hecht aan keuzevrijheid en het leuk vindt om plannen onderweg te wijzigen, dan is een camper bij CamperDays het ‘go-to-voertuig’ voor jou. Ook al lijkt het in eerste instantie misschien een beetje duur, het stelt u in staat om onderweg veel geld en moeite te besparen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over vliegtickets, betaalbare accommodatiemogelijkheden en restaurants. Bovendien kunt u de plannen met betrekking tot de hoogtepunten die u graag zou willen zien, wijzigen wanneer u maar wilt. Als het gaat om het reizen met een camper, is de gemiddelde reistijd bij het huren van een voertuig in Porto zestien dagen.

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Porto

 • Als u een voertuig wilt huren in Porto, is het voldoende om uw nationale rijbewijs te bezitten dat is afgegeven in de EU.

 • Ja, u heeft een creditcard nodig, omdat deze nodig is om de borg te betalen. De creditcard moet toebehoren aan de hoofdbestuurder.

 • Ja, veel verhuurbedrijven van campers laten huisdieren toe in hun voertuigen. Als u meer wilt weten, controleer dan de huurvoorwaarden.

 • Als het oversteken van grenzen in uw vakantieplannen is opgenomen, moet u altijd eerst het verhuurbedrijf op de hoogte brengen.

 • Nee, kampeer nooit in het wild in Portugal, want dat is strikt verboden door de wet.

 • De meerderheid van de bedrijven in Porto eisen dat de chauffeurs 21 jaar zijn. Als u meer wilt weten over het onderwerp, controleer dan de huurvoorwaarden.

 • U kunt vrij reizen met een baby in de camper, want de meeste bedrijven hebben niets tegen peuters en kleuters in hun voertuigen.

Onze partners

Ophaallocatie in Porto en omgeving

We hebben uw toestemming nodig om de Google Maps-service te laden!

We gebruiken Google Maps om inhoud in te sluiten die mogelijk gegevens over uw activiteiten verzamelt. Bekijk de details en accepteer de service om deze inhoud te zien.

Stations in de buurt van Porto
rent easy
rent easyC. Empresarial Vilar do Pinheiro 754485-860 Portugal
roadsurfer
roadsurferRua da Longa4485-592 Portugal
McRent Holding GmbH
rent easy
roadsurfer

Campers huren Porto

Kleine campers
Kleine campers
2 - 4 personenBrandstofverbruik: 10 - 20 l / 100 kmVoor mensen die niet veel plaats nodig hebbenVoordelen: mobiel, compact, lage huurprijs
Luxe campers
Luxe campers
3 - 7 personenBrandstofverbruik: ca. 25 l / 100 kmVoor mensen die wat meer comfort willenVoordelen: ruim, zeer comfortabel, exclusieve uitrusting
Grote campers
Grote campers
3 - 7 personenBrandstofverbruik: ca. 25 - 35 l / 100 kmVoor ervaren bestuurdersVoordelen: comfortabel, ruim
4x4 campers
4x4 campers
2 - 4 personenBrandstofverbruik: ca. 16 l / 100 kmVoor mensen die graag het landschap verkennenVoordelen: krachtige motor, all-terrain
Truckcamper
Truckcamper
2 - 5 personenBrandstofverbruik: ca. 30 l / 100 kmVoor gevorderde bestuurdersVoordelen: all-terrain, comfortabel, mobiel, krachtige motor
Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie