Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Faro: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Hoe vindt u het voertuig van uw dromen in een paar klikken? Gebruik simpelweg het reserveringssysteem dat CamperDays aanbiedt! Om de grote verscheidenheid aan beschikbare campers te ontdekken, selecteert u uw reisdata en uw vertrekpunt in ons online formulier. CamperDays heeft de meest gunstige huuraanbiedingen, die overeenkomen met de verwachtingen van zowel meer als minder ervaren reizigers. Om uw zoekopdracht gedetailleerder te maken, nodigen wij u uit om gebruik te maken van onze filters en onze prijscalculator. CamperDays garandeert u graag de huur van de voertuigen zonder extra of verborgen kosten.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Zou u moeten overwegen om al vroeg een camper bij Faro te boeken?

Portugal is al vele jaren een zeer populaire vakantiebestemming voor toeristen uit heel Europa. Bekend om zijn middeleeuwse steden, de hemelse stranden en pareltjes uit de architectuur, biedt het uitstekende voorwaarden voor ontspanning. Droomt u ervan om dit prachtige land te bezoeken zonder veel geld te hoeven uitgeven? Dan raden wij u aan een camper te huren in Faro. Houd er rekening mee dat het huren van een camper in Faro niet duur is: de gemiddelde prijs is 112,95 euro per dag. Om een goede prijs- kwaliteitverhouding en de beste acties te kunnen garanderen, dient u ongeveer drie maanden van tevoren te reserveren. De meeste bezoekers kiezen voor de maanden Mei en September om hun onvergetelijke avontuur op de Portugese wegen te beleven. Interessant is dat de gemiddelde duur van hun reis dertien dagen betreft. Er zijn een paar factoren die de huurprijzen kunnen veranderen, maar de algemene regel is: hoe eerder u boekt, hoe minder u betaalt! Het huren van een camper in Faro is een geweldige manier om uw vakantie op te vrolijken. U kunt niet alleen Portugese steden bezoeken, maar u kunt ook ontspannen midden in de natuur. Er is geen tekort aan activiteiten in Portugal! Met een camper wordt het organiseren van uw reis kinderspel: zo vermijdt u formaliteiten zoals het kopen van vliegtickets, het huren van auto's of het boeken van een accommodatie. Als u nog steeds niet zeker bent over de periode van uw reis, aarzel dan niet om contact op te nemen met het CamperDays-team van deskundigen. Onze klantenservice beantwoordt graag uw vragen en geeft u praktisch advies. Houd er rekening mee dat gratis boekingswijzigingen en duidelijke annuleringsvoorwaarden gegarandeerd zijn bij ons.

Camperaanbiedingen in Faro

FAQ: de meest gestelde vragen over het huren van een camper in Faro

Wat voor rijbewijs heb ik nodig om een camper te huren in Faro?

Om een voertuig in Faro te huren, heeft u uw nationale rijbewijs nodig.

Is een creditcard nodig om een camper in Faro te huren?

Ja, u moet een creditcard van de hoofdbestuurder hebben om de borg te betalen.

Kan ik met mijn huisdier reizen?

De meerderheid van de verhuurbedrijven in Faro staat u toe om met uw huisdier per camper te reizen. Voor meer informatie kunt u uw huurcontract raadplegen.

Is het toegestaan om grenzen te overschrijden?

U kunt de grens over, maar u moet het verhuurbedrijf hiervan op de hoogte brengen.

Mag ik in het wild kamperen in Portugal?

Helaas is het ten strengste verboden om in Portugal te wildkamperen.

Hoe oud moet ik zijn om een camper te huren in Faro?

Het hangt af van het verhuurbedrijf. Over het algemeen eisen verhuurbedrijven dat bestuurders 21-23 jaar
oud zijn om een voertuig te huren in Faro. Voor meer informatie kunt u de huurvoorwaarden raadplegen.

Kan ik een camper huren in Faro met een baby?

Ja, je kunt een camper huren in Faro met een baby.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar bij Faro?

McRent en Indie Campers behoren tot de populairste verhuurbedrijven van Faro.

McRent

McRent heeft de meeste camperreserveringen in Faro. De hoge kwaliteit van de dienstverlening trekt camperliefhebbers van over de hele wereld aan. Zij beschikken over een breed scala aan faciliteiten, waaronder een extra bestuurdersmogelijkheid en een buitenreiniging.
Volledig adres van het McRent verhuurstation in Faro:
Estrada Nacional 125
8135-030 Almancil

Indie Campers

Indie Campers is een van de twee bekendste camperverhuurbedrijven in Faro. Het heeft een wagenpark van hoge kwaliteit. De campers worden geleverd met een breed scala aan functionele apparatuur.
Volledig adres van het Indie Campers verhuurstation in Faro:
N125, 3XJX+66 Troto,
8135-027 Loulé
Sommige verhuurbedrijven in Faro bieden een pendeldienst aan vanaf de luchthaven van Faro (FAO). Houd er rekening mee dat de huurstations ook bereikbaar zijn met het openbaar vervoer en de taxi. Voor uw veiligheid wordt u geadviseerd hiervoor de officiële taxistandplaatsen te kiezen.

Campers huren Faro

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde campers behoren tot de categorie grote voertuigen. Ondanks hun grote afmetingen zijn ze zeer economisch vriendelijk. Dit type voertuig wordt vaak gehuurd door kleine gezinnen.

Camperwagen

De omgebouwde camperwagens, ontworpen voor twee personen, worden gekenmerkt door hun compacte afmetingen, wat wordt gewaardeerd door minder ervaren bestuurders. Ze zijn gemakkelijk te parkeren en te rijden in de stad.

Alkoof

De alkoofcampers hebben een capaciteit van tot zeven personen en zijn bijzonder populair bij vriendengroepen en families met kinderen. Ze zijn zeer praktisch over lange afstanden.

Camperverhuur Faro