Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • Uw reisexpert Raphael Meese
 • 09:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Spanje: de highlights van het land bezoeken

Het koninkrijk op het Iberische schiereiland biedt veel meer dan een strandvakantie aan de Costa del Sol. In het bijzonder met een camper kan Spanje en zijn verscheidenheid prachtig verkend worden. In Andalusië wachten u prachtige architectonische getuigenissen van de Arabische cultuur, zoals het wereldberoemde Alhambra in Granada. Catalonië in het noordoosten spreidt een geheel eigen charme ten toon, terwijl het Noorden van Spanje met paradijselijke stranden, ruige kliffen en weelderige groene landschappen hoge ogen gooit. Reis met uw camper door Spanje en verken het land met al zijn facetten.

Wie met de camper door Spanje wil reizen, kan een bezoek aan de hoofdstad eigenlijk niet overslaan. Madrid is onomstreden het politieke, economische en culturele centrum van het land en bewijst dit ook door zijn gevarieerde aanbod. In het Zuiden van Spanje bevindt zich nog een heel bijzondere culturele schat: Met een kleine 2,5 miljoen bezoekers is het Alhambra een de populairste bezienswaardigheden in Europa.

Camper huren makkelijk gemaakt: CamperDays

Of het nu gaat om stedentrips, strandvakanties of uitstapjes in de natuur – met een camper huurt u de vrijheid, uw vrije tijd helemaal naar individuele ideeën te maken! U kunt flexibel nieuwe plaatsen en landen ontdekken en ziet daarbij het land en de mensen van dichtbij. Plan uw eigen route en blijf naar hartelust in steden die u bevallen of midden in schilderachtige natuurgebieden. Als u een camper huurt, maakt u uw vakantie tot uw zeer persoonlijk avontuur en u zult een onvergetelijke tijd met uw dierbaren doorbrengen!

  Camper zoeken
  1Camper zoeken

  Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

  Aanbiedingen ontvangen
  2Aanbiedingen ontvangen

  Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

  Boek en vertrek!
  3Boek en vertrek!

  Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Een camper huren en Spanje ontdekken – de reisroutes

Steden als Madrid en Barcelona heeft vermoedelijk iedereen op zijn lijstje staan, die in Spanje een camper wil huren. Daarbij biedt het land adembenemende streken, die ver weg van het massatoerisme een uniek uitstapje te bieden hebben. Heeft u gekozen voor een bepaalde route? Dan start u uw camper. Spanje wacht op u!

 • Sevilla
 • Córdoba
 • Jaén
 • Granada
 • Málaga
 • Marbella
 • Ronda
 • Gibraltar
 • Cádiz
 • Sevilla

Uw eerste tour met de camper door Spanje start en eindigt in Sevilla. De hoofdstad van Andalusië herbergt enkele prachtige gebouwen zoals de Plaza de España – daar werden reeds verscheidene films opgenomen, onder andere Episode II van de Star Wars-serie.

De rondreis met de camper door Spanje voert u door de belangrijkste steden van de Zuid Spaanse regio: Córdoba, Granada, Málaga en Cádiz wachten met een goed bewaard gebleven historisch centrum en een bonte tapascultuur op u. Maar ook kleinere plaatsen zoals Jaén en Ronda kunnen overtuigen. Terwijl in Ronda de statige bouwwerken van de historischen oude stad Ciudad Vieja u betoveren, biedt Jaen met zijn vesting Santa Catalina een uniek uitzicht.

 • San Sebastián
 • Bilbao
 • Santander
 • Oviedo
 • Ribadeo
 • Vilalba
 • A Coruña

Voor deze tour kunt u een camper huren en Spanje bezoeken vanuit San Sebastián. Deze plaats is een drukbezochte toeristische stad, gelegen in een prachtige baai. U rijdt dan verder met uw camper naar de Baskische hoofdstad Bilbao, waar u de spectaculaire architectuur van het Guggenheim museum kunt bewonderen.

Via Santander, het thuis van de gelijknamige bank, en Oviedo bereikt u het kleine Ribadeo. De enorme kliffen en de groene landschappen waaraan u voorbijrijdt met uw camper, wekken associaties met Groot-Brittannië. Via Vilalba rijdt u ten slotte naar A Coruña, het eindpunt van uw reis. Hier is het bezoeken van de Hercluestoren de moeite waard.

Campers wereldwijd huren

Wanneer u een camper huurt, om Spanje te verkennen, hangt de keuze af van uw type wagen van het aantal medereizigers.

Voor twee personen, voor de flexibiliteit en mobiliteit voorop staan, is een compacte kampeerbus de juiste keuze. Gezinnen prefereren daarentegen meestal meer ruimte en zijn daarom beter geholpen met een grote camper. Met een luxe camper krijgt u de ultieme hoeveelheid comfort – de extravagante inrichting zorgt voor een ontspannen vakantie.

Camperverhuur wereldwijd

Reizen met de camper: handige reistips

In principe is de binnenkomst in het Iberische koninkrijk ongecompliceerd. Aangezien Spanje tot de EU behoort en ook deelneemt aan het Akkoord van Schengen, heeft u als identificatiedocument alleen een geldige identiteitskaart nodig. Gewoonlijk is dit voldoende om een camper te huren en Spanje helemaal individueel te bezoeken.

Als u in het hoogseizoen in het Spaanse zuiden onderweg bent, moet u rekening houden met hete temperaturen. Voldoende watervoorraad, een hoofdbescherming en een zonnescherm zijn dus bijna onmisbaar als u een camper huurt. Spanje kan in de hoogzomer meestal alleen ontspannen worden verkend met deze uitrusting.