Koop nu je CamperDays cadeaubon en geef een droomvakantie cadeau!

Koop nu je CamperDays cadeaubon en geef een droomvakantie cadeau!

Geef een onvergetelijk avontuur cadeau!

De CamperDays cadeaubon

Geeft je liever unieke momenten dan nutteloze spullen? Dan is onze CamperDays cadeaubon iets voor jou! Met onze bonnen geef je herinneringen voor het leven weg. Ze zijn het perfecte cadeau voor iedereen die graag in de natuur vertoeft en onbekende plaatsen ontdekt. 

Bestel de cadeaubon gewoon online. Deze is makkelijk in te wisselen bij een boeking op onze website. Zo kan de ontvanger van het cadeau precies de reis plannen die bij hem of haar past - in Nederland, Europa of aan de andere kant van de wereld.

 • Bestel de cadeaubon
  Bestel de cadeaubon

  Vul het bestelformulier in. Je ontvangt een e-mail met de betalingsgegevens. Zodra je betaald hebt, sturen we je de cadeaubon per e-mail toe.

 • Geef de cadeaubon
  Geef de cadeaubon

  Nu komt het leukste gedeelte: print de cadeaubon uit en geef het cadeau. Je kunt de cadeaubon natuurlijk ook per e-mail versturen.

 • De cadeaubon inwisselen
  De cadeaubon inwisselen

  De ontvanger van de cadeaubon kan deze via de website inwisselen. Vul de code in tijdens het boekingsproces en de korting wordt meteen verrekend!

Bestel nu een CamperDays cadeaubon

Waarde van de tegoedbonHoe hoog moet de waarde van de voucher zijn?
Persoonlijke gegevensWij sturen de bon en de rekening naar dit e-mailadres.

Een hotel op vier wielen

Huur een camper en ervaar een uniek vakantiegevoel!

Vakantie in een camper wordt steeds populairder - zowel voor koppels, gezinnen als grotere groepen: Huur de juiste camper bij ons en beleef een onvergetelijke vakantie!

Het team van CamperDays ondersteunt u met unieke expertise op het gebied van camperverhuur bij uw zoektocht naar de perfecte camper of motorhome voor uw droomvakantie, want er is veel om rekening mee te houden bij de keuze.

Volg ons

op Instagram