Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • Uw reisexpert Raphael Meese
 • 09:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

De highlights van de VS op vier wielen beleven

Met een oppervlakte van circa 9,8 miljoen vierkante kilometer behoren de VS tot de grootste landen van de wereld. Om alles in één vakantie te gaan zien, is dus nauwelijks mogelijk, maar in ieder geval is het zinvol om met een camper door de VS te rijden. Zo kunt u binnen enkele weken vele highlights met elkaar verbinden.

Iedere regio van de VS heeft verschillende attracties, klimaatzones en vegetaties voor u in petto. Het Noordoosten dat in het Noorden aan Canada grenst, heeft met New York en Washington D.C. meteen twee belangrijke wereldmetropolen te bieden. Daar de beide steden slechts enkele uren rijden van elkaar verwijderd liggen, kunt u binnen zeer korte tijd beroemde bezienswaardigheden zoals het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld en het Witte Huis bezichtigen. Maar ook natuur-attracties zijn hier te vinden: De beroemde Niagara-watervallen in de staat New York vormen een spectaculair natuurschouwspel.

Mocht de reis met de camper door de VS gaan, dan is ook het Mid-Westen als reisbestemming aan te bevelen. Het gebied reikt van de staat Ohio via Illinois tot aan Minnesota en North Dakota. Het hart van de VS is zeer agrarisch van aard en biedt u de mogelijkheid om in de typische „American Way of Life“ te duiken. Steden zoals Chicago en Detroit lokken met bezienswaardigheden, terwijl de Route 66 uitnodigt tot een uitgebreide roadtrip.

Spreekt het Wilde Westen u aan, dan moet u naar het Zuiden van de VS reizen – Texas, de staat met de meeste inwoners, biedt u een echt ranch-avontuur. In het Zuidoosten daarentegen gooit Florida hoge ogen met prachtige zandstranden, terwijl muziekfans in de jazz- en blues-bolwerk New Orleans volledig aan hun trekken komen. Niet minder veelzijdig is het Westen: Las Vegas, de glitterstad en gokkersbolwerk in de woestijn van Nevada, mag u in geen geval missen, wanneer u een camper huurt en door de VS reist. Het natuur-highlight bij uitstek is de beroemde Grand Canyon, die zich voor het grootste deel in Arizona bevindt en ons met zijn unieke achtergrond in vervoering brengt. En natuurlijk moet u een bezoekje brengen aan de staat Californië met zijn wereldberoemde steden Los Angeles en San Francisco!

Camperaanbiedingen in Verenigde Staten

Camper huren makkelijk gemaakt: CamperDays

Of het nu gaat om stedentrips, strandvakanties of uitstapjes in de natuur – met een camper huurt u de vrijheid, uw vrije tijd helemaal naar individuele ideeën te maken! U kunt flexibel nieuwe plaatsen en landen ontdekken en ziet daarbij het land en de mensen van dichtbij. Plan uw eigen route en blijf naar hartelust in steden die u bevallen of midden in schilderachtige natuurgebieden. Als u een camper huurt, maakt u uw vakantie tot uw zeer persoonlijk avontuur en u zult een onvergetelijke tijd met uw dierbaren doorbrengen!

  Camper zoeken
  1Camper zoeken

  Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

  Aanbiedingen ontvangen
  2Aanbiedingen ontvangen

  Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

  Boek en vertrek!
  3Boek en vertrek!

  Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Spannende reisroutes in Verenigde Staten

Voor de VS zijn campers het ideale reisvoertuig: tussen de afzonderlijke punten liggen vaak lange afstanden die helemaal comfortabel kunnen worden overbrugd. Bovendien bent u zeer flexibel en kunt u uw reis heel spontaan creëren. Twee spannende routes geven u inspiratie voor mogelijke campertours.

 • Washington D.C.
 • Baltimore
 • Philadelphia
 • New York
 • Boston River

Wanneer u een camper huurt om de VS en voornamelijk het Oosten te verkennen, dan is deze route aan te bevelen. U begint in de hoofdstad van de VS, Washington D.C., waar een bezoek aan het Witte Huis natuurlijk niet mag ontbreken. Net zo bezienswaardig en historisch is het Lincoln Memorial, dat aan de 16e president van de Verenigde Staten gewijd is. Dan gaat u verder met de camper door de VS naar Baltimore. Het National Aquarium belooft een opwindende kijk in de onderwaterwereld voor de hele familie, terwijl het The Walters Art Museum kunst- en cultuurfans trekt.

Een omweg naar Philadelphia is vooral de moeite waard vanwege de Eastern State Penitentiary. De voormalige penitentiaire instelling is nagebouwd van een middeleeuws kasteel en wijdt aan zijn beroemdste bewoner Al Capone een compleet gereconstrueerde cel. In New York steekt de ene highlight de andere naar de kroon: Empire State Building, het Vrijheidsbeeld, Central Park of het Museum of Modern Art – de Big Apple heeft ontelbare attracties in petto! Laatste halte is tenslotte Boston: op het vier kilometer lange Freedom Trail door de stad kunt u meteen alle belangrijke bezienswaardigheden verkennen.

 • Houston
 • Beaumont
 • Lake Charles
 • Lafayette
 • New Orleans

Houston is de grootste stad van de staat Texas en biedt zich ideaal als startpunt voor uw tour met de camper door de VS aan. Rijdt u van daar naar New Orleans, dan kunt u een eerste stop in Beaumont inlassen, om het daar gelegen Gator Country Adventure Park met zijn circa 350 alligators te bezichtigen, dat grote en kleine dierenvrienden in vervoering zal brengen.

Ontspanning bieden vervolgens de 40 kilometer lange, natuurlijke zandstranden op Holly Beach in de nabijheid van de plaats Lake Charles, voordat u naar Lafayette verdertrekt. Daar is de bezichtiging van het Acadian Village de moeite waard. Dat is een nagebouwd dorp uit de late 18e eeuw dat de geschiedenis van de regio dichterbij brengt. Muziek staat uiteindelijk bij de laatste stop op het programma: New Orleans is als Jazz- en Blues-bolwerk bekend, daarom moet het nachtleven in de wijk French Quarter met zijn live-muziek-Bars naar behoren worden geproefd. Historisch interessant is daarentegen het National World War II Museum.

Campers wereldwijd huren

Voordat u een camper huurt en door de VS reist, moet u goed bedenken, welke camper het beste bij u past.

Reist u met uw partner of alleen, dan zijn kleine campers voor de VS ideaal. Want een compacte kampeerbus is zeer wendbaar en bezorgt u in het bijzonder bij stedentrips nauwelijks problemen in het stadsverkeer.

Gezinnen met kinderen kunnen daarentegen beter grote campers huren. De VS bieden zich voor lange routes aan, daarom moet er voor iedere medereiziger voldoende ruimte gereserveerd worden. Aan te raden zijn modellen met bedstedes, omdat zich hier een tweepersoonsbed boven de chauffeurscabine bevindt. Wordt er nog extra hoogwaardige en exclusieve uitrusting gewenst, dan kunt u het beste een luxe camper voor uw VS-reis boeken.

Bij enkele verhuurders kunnen bovendien praktische pick-up campers met camper-opzetstuk gehuurd worden.

Camperverhuur wereldwijd

Tips voor de reis naar de VS

Indien u de VS per camper rond wilt reizen, kunt u zich van tevoren informeren over de geschikte reistijd van de doelregio. De VS beschikken over zeer verschillende klimaatzones, zodat niet zonder meer een optimale reistijd voor het hele land geldt. Voor het zuidwesten en oosten zijn de maanden april tot november aan te bevelen, Florida en andere zuidelijke staten zijn ook tussen november en april gezegend met warme temperaturen.

De creditcard wordt in de VS beschouwd als belangrijkste betaalmiddel – MasterCard, VISA en American Express worden bijna overal geaccepteerd. Aangezien de service in restaurants, bars of taxi's meestal niet bij de prijs is inbegrepen, wordt gewoonlijk een fooi van 15 procent opgeteld bij de totale rekening.