Camperverhuur in Anchorage

Vanwaar?
Verdere aanbiedingen in Verenigde Staten: De populairste verhuurlocaties

Is het nodig om al vroeg een camper te boeken in Anchorage?

Anchorage is de perfecte plek om uw verkenningstocht door Alaska te beginnen. Om te genieten van de vrijheid bij het selecteren van de hoogtepunten onderweg, kunt u het beste overwegen om een camper te huren. Het huren van een camper is het meest gewild in Anchorage tussen juni en augustus, wanneer het weer het meest gunstig is om te reizen. De beste manier om te genieten van de breedste selectie aan campers tegen de meest betaalbare prijzen is om al in een vroeg stadium stappen te ondernemen. Probeer daarom de concurrentie voor te zijn door al iets meer dan zeven maanden van tevoren te reserveren. Het vroegtijdig reserveren van een voertuig garandeert een brede selectie van interessante en betrouwbare voertuigen en een ideale combinatie van prijs en beschikbaarheid. Voor het huren van een camper in Anchorage betaalt u de gemiddelde prijs van 184,74 euro per dag. Bovendien huren reizigers in deze stad meestal voertuigen voor een gemiddelde periode van 44 dagen.
Als u nog steeds niet zeker bent van uw exacte reisdatum, hoeft u zich geen zorgen te maken. CamperDays biedt een zeer transparant annuleringsbeleid en er zullen geen verborgen kosten voor reserveringswijzigingen zijn. Indien u vragen heeft staat er een team van gekwalificeerde experts klaar bij onze klantenservice om u te helpen.
Het huren van een camper heeft meerdere voordelen. Vakantiegangers die kiezen voor dit vervoermiddel hoeven zich geen zorgen te maken over het boeken van vliegtickets als ze nog betaalbaar zijn. Bovendien hoeft u niet te zoeken naar een betrouwbaar autoverhuurbedrijf. Uw eigen voertuig is ook een kans om elke ochtend wakker te worden met de meest opwindende uitzichten!

Cruise America
Vragen over het huren van een camper?

Wil je vrijblijvend informeren naar je camper of heb je meer informatie nodig voordat je boekt? Wij staan voor je klaar! Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag (09:00 tot 18:00) telefonisch bereiken of op elk gewenst moment via ons .

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Anchorage

 • Een internationaal rijbewijs is niet verplicht in Anchorage, uw nationaal rijbewijs is voldoende om een voertuig te huren.

 • Ja, de borg moet betaald worden met een creditcard van de hoofdbestuurder.

 • Sommige bedrijven in Anchorage hebben niets tegen huisdieren in hun voertuigen. Controleer de huurvoorwaarden voor meer details.

 • Dat hangt af van het verhuurbedrijf. Het is raadzaam om de huurvoorwaarden te controleren.

 • Ja, er zijn plaatsen in de USA die ongeschikt zijn voor campers. Controleer de huurvoorwaarden of neem contact op met de CamperDays-klantenservice voor meer informatie.

 • Wildkamperen in de USA is toegestaan in het nationale bos- en grasland van de VS en op de gronden van het ‘Bureau of Land Management’.

 • Meestal moet u zo oud zijn als 21 jaar om een camper te kunnen huren in Anchorage.

 • De meerderheid van de camperverhuurbedrijven in Anchorage laat kinderen toe in hun voertuigen. Vergeet niet dat Apollo geen kinderen onder de twee jaar toestaat in hun voertuigen.

Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie