Camperverhuur in Anchorage
Vanwaar?
Een unieke vakantiebelevenis

Een camper huren in Anchorage

Hoe werkt CamperDays?

Het huren van een camper is niet zo eenvoudig. Het gaat om het berekenen van de prijzen, het selecteren van het merk van de camper en het vinden van de beste beschikbaarheid die past bij uw plannen. Als u uzelf wat moeite wilt besparen, probeer dan het CamperDays reserveringssysteem.

 • 1. Zoek een camper
  1. Zoek een camper

  Voer je gewenste data en locatie in om je zoektocht te beginnen.

 • 2. Bekijk de aanbiedingen
  2. Bekijk de aanbiedingen

  Vraag of boek de camper die je wilt huren voor een geweldige prijs.

 • 3. Boek en vertrek
  3. Boek en vertrek

  Rond je boeking af en jouw onvergetelijke avontuur kan beginnen!

Is het nodig om al vroeg een camper te boeken in Anchorage?

Anchorage is de perfecte plek om uw verkenningstocht door Alaska te beginnen. Om te genieten van de vrijheid bij het selecteren van de hoogtepunten onderweg, kunt u het beste overwegen om een camper te huren. Het huren van een camper is het meest gewild in Anchorage tussen juni en augustus, wanneer het weer het meest gunstig is om te reizen. De beste manier om te genieten van de breedste selectie aan campers tegen de meest betaalbare prijzen is om al in een vroeg stadium stappen te ondernemen. Probeer daarom de concurrentie voor te zijn door al iets meer dan zeven maanden van tevoren te reserveren. Het vroegtijdig reserveren van een voertuig garandeert een brede selectie van interessante en betrouwbare voertuigen en een ideale combinatie van prijs en beschikbaarheid. Voor het huren van een camper in Anchorage betaalt u de gemiddelde prijs van 184,74 euro per dag. Bovendien huren reizigers in deze stad meestal voertuigen voor een gemiddelde periode van 44 dagen.
Als u nog steeds niet zeker bent van uw exacte reisdatum, hoeft u zich geen zorgen te maken. CamperDays biedt een zeer transparant annuleringsbeleid en er zullen geen verborgen kosten voor reserveringswijzigingen zijn. Indien u vragen heeft staat er een team van gekwalificeerde experts klaar bij onze klantenservice om u te helpen.
Het huren van een camper heeft meerdere voordelen. Vakantiegangers die kiezen voor dit vervoermiddel hoeven zich geen zorgen te maken over het boeken van vliegtickets als ze nog betaalbaar zijn. Bovendien hoeft u niet te zoeken naar een betrouwbaar autoverhuurbedrijf. Uw eigen voertuig is ook een kans om elke ochtend wakker te worden met de meest opwindende uitzichten!

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Anchorage

 • Een internationaal rijbewijs is niet verplicht in Anchorage, uw nationaal rijbewijs is voldoende om een voertuig te huren.

 • Ja, de borg moet betaald worden met een creditcard van de hoofdbestuurder.

 • Sommige bedrijven in Anchorage hebben niets tegen huisdieren in hun voertuigen. Controleer de huurvoorwaarden voor meer details.

 • Dat hangt af van het verhuurbedrijf. Het is raadzaam om de huurvoorwaarden te controleren.

 • Ja, er zijn plaatsen in de USA die ongeschikt zijn voor campers. Controleer de huurvoorwaarden of neem contact op met de CamperDays-klantenservice voor meer informatie.

 • Wildkamperen in de USA is toegestaan in het nationale bos- en grasland van de VS en op de gronden van het ‘Bureau of Land Management’.

 • Meestal moet u zo oud zijn als 21 jaar om een camper te kunnen huren in Anchorage.

 • De meerderheid van de camperverhuurbedrijven in Anchorage laat kinderen toe in hun voertuigen. Vergeet niet dat Apollo geen kinderen onder de twee jaar toestaat in hun voertuigen.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Anchorage?

Er zijn genoeg camperverhuurbedrijven in Anchorage, maar de populairste is Cruise America.

Cruise America

Cruise America is het bekendste camperverhuurbedrijf in Anchorage. Het biedt een standaardverzekering en een basispakket dat onder andere een motor-introductie en 24/7 pechhulp omvat.
Volledig adres van het Cruise America verhuurstation in Anchorage:
2230 Cinnabar Loop
AK 99507 Verankering
Cruise America biedt geen luchthavenvervoer aan. Het filiaal is echter gemakkelijk te bereiken vanaf Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) met het openbaar vervoer of per taxi. Als u voor een taxi kiest, houd er dan rekening mee dat u deze altijd bij de officiële taxistandplaatsen moet aanhouden.

Cruise America
GoNorth Car & RV Rental

Campers huren Anchorage

Kleine campers
Kleine campers
2 - 4 personenBrandstofverbruik: 10 - 20 l / 100 kmVoor mensen die niet veel plaats nodig hebbenVoordelen: mobiel, compact, lage huurprijs
Luxe campers
Luxe campers
3 - 7 personenBrandstofverbruik: ca. 25 l / 100 kmVoor mensen die wat meer comfort willenVoordelen: ruim, zeer comfortabel, exclusieve uitrusting
Grote campers
Grote campers
3 - 7 personenBrandstofverbruik: ca. 25 - 35 l / 100 kmVoor ervaren bestuurdersVoordelen: comfortabel, ruim
4x4 campers
4x4 campers
2 - 4 personenBrandstofverbruik: ca. 16 l / 100 kmVoor mensen die graag het landschap verkennenVoordelen: krachtige motor, all-terrain
Truckcamper
Truckcamper
2 - 5 personenBrandstofverbruik: ca. 30 l / 100 kmVoor gevorderde bestuurdersVoordelen: all-terrain, comfortabel, mobiel, krachtige motor
Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie