Camperverhuur in Alaska

Vanwaar?
Meest gezochte bestemmingen in AlaskaAanbiedingen in nabijgelegen deelstaten

De voordelen van het vroegboeken van je camper in Alaska bij CamperDays

Alaska is een populaire bestemming om in een camper te ontdekken. Je kunt op je eigen tempo de natuur in de verschillende nationale parken ontdekken. Of misschien ben je wel op het juiste moment ter plaatse om het noorderlicht te zien! Je hebt de tijd aan jezelf en stopt op de plekken die je altijd al wilde bezoeken. In bepaalde maanden van het jaar, zoals mei tot en met oktober, zul je waarschijnlijk andere campers onderweg tegenkomen. Daarom is het verstandig om op tijd je camper naar Alaska te boeken, zodat je voldoende keuze in de data hebt. Je kunt dan de camper uitkiezen die het beste bij je reisprogramma past en waarbij je alle comfort onderweg hebt.

Net als bij andere transportmogelijkheden die je voor een vakantie reserveert, is het ook bij de campers voordeliger om op tijd te boeken. Naarmate de datum van vertrek dichterbij komt, zullen, zeker in het hoogseizoen, de prijzen hoger worden voor camperhuur naar Alaska. Ook kan het zijn dat bepaalde campers niet meer beschikbaar zijn. Nog meer reden dus, om je camper op tijd te reserveren.

Als je via CamperDays je camper voor Alaska tijdig boekt, kun je rekenen op een flexibele aanpak als je bijvoorbeeld twijfelt of je de juiste camper hebt gekozen. Of je wilt misschien toch op een andere datum vertrekken dan je had aangegeven. In overleg met onze klantenservice worden de mogelijkheden tot aanpassing bekeken, waarbij er geen extra kosten in rekening worden gebracht als je je reservering wijzigt. De annuleringsvoorwaarden zijn duidelijk, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Cruise America
Vragen over het huren van een camper?

Wil je vrijblijvend informeren naar je camper of heb je meer informatie nodig voordat je boekt? Wij staan voor je klaar! Je kunt ons 10:00 - 18:00 uur maandag - vrijdag telefonisch bereiken of op elk gewenst moment via ons .

De beste campings

Kampeerplaatsen in Alaska en de omgeving

Jouw verblijf voor de eerste nacht

 • Alaska/Chugach State Park
  Bird Creek Campground
 • Alaska/Nancy Lake State Recreation Area
  South Rolly Lake Campground
 • Alaska/Hatcher Pass Management Area
  Gold Mint Trailhead
 • Alaska/Chugach National Forest
  Russian River Campground
 • Alaska/Kenai River Special Management Area
  Bings Landing Campground
 • Alaska/Chugach State Park
  Eagle River Campground
Veel gestelde vragen bij het huren van een camper naar Alaska via CamperDays
 • De camperverhuur in Alaska kun je inderdaad alleen regelen met een creditcard. Het verhuurbedrijf heeft de creditcard eenmalig nodig voor de borg van het voertuig. De kaart moet op naam van de hoofdbestuurder staan.

 • Dit is afhankelijk van de voorwaarden van de camperverhuurder die je via CamperDays boekt. Als je plannen hebt om de grens van Amerika over te gaan, dan dien je de voorwaarden goed na te lezen of hier bepalingen over zijn of dat er beperkingen worden vermeld.

 • Over het algemeen is het geen probleem om een huisdier mee te nemen. Het is echter wel belangrijk om bij het boeken van de camper in Alaska vooraf uitdrukkelijk aan te geven dat je huisdier met je meereist in de camper.

 • Het is mogelijk dat er wegen niet toegankelijk zijn voor de camper. Denk bijvoorbeeld aan steden waar je lastig kunt rijden met een grote camper. De wegen waar je zeker niet kunt rijden met de camper, worden voor de camperverhuur naar Alaska vermeld in de voorwaarden.

 • In principe kun je tijdens het camper huren in Alaska op openbare plekken overnachten. Dit kan in de bossen zijn die je onderweg tegenkomt of de nationale parken. Maar het is ook bijvoorbeeld toegestaan om op de parkeerplaatsen van bijvoorbeeld Walmart te overnachten. Het is eveneens mogelijk om op een campingplaats te overnachten. Sommige campings werken alleen met reserveringen, bij andere kun je ter plaatse vragen of er plek is.

 • Je kunt ervan uitgaan dat je 21 jaar moet zijn om een camper te huren voor Alaska. In de voorwaarden van de camper, die je via CamperDays huurt, staat vermeld welke leeftijd precies wordt aangehouden.

 • Het is mogelijk om jonge baby's mee te laten reizen in de camper. Het advies is om ter plaatse zelf een kinderzitje aan te schaffen dat in de camper past. Een kinderzitje meenemen raden wij af. Europese kinderzitjes voldoen over het algemeen niet aan de veiligheidsregels in de VS. Om die reden is het de beste oplossing om er een in de Verenigde Staten te kopen.

Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie