Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Brisbane: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Met het CamperDays-boekingssysteem kunt u een perfecte combinatie vinden van beschikbaarheid, voertuigmerk en extra functies van de beste campers in een bepaald land. Als zelf plannen te overweldigend is, vormt ons systeem een gemakkelijke, snelle en probleemloze optie. Om te beginnen met zoeken volstaat het om het formulier in te vullen met de juiste datums van uw vakantie.
Het boekingssysteem kan eenvoudig worden gefilterd op de autoverhuurbedrijven die beschikbaar zijn in een bepaalde stad. Naast de lijst met bedrijven vindt u aan de linkerkant van de website nog andere filteropties - deze bieden u ook de mogelijkheid om de zoekresultaten te filteren op prijsklasse. Om uw ervaring nog verder te verbeteren, heeft CamperDays een zeer transparante en gemakkelijk te volgen prijsweergave voor elke camper.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om zo vroeg mogelijk een camper in Brisbane te boeken?

Het gunstige klimaat van Australië maakt het een perfect land om een camper te huren. Een van de steden waar u gemakkelijk een geschikt voertuig kunt huren, is de hoofdstad van Queensland, Brisbane. Hoewel het huren van campers vrijwel het hele jaar door populair is, is de periode die wordt gekenmerkt door de grootste vraag tussen september en februari in deze stad. Wilt u een voorsprong hebben bij het selecteren van uw droomvoertuig? Niets is eenvoudiger dan uw camper vroeg te boeken - al vier maanden van tevoren. Vroege vogels genieten namelijk van een aantal voordelen. Deze omvatten de meest uitgebreide selectie van perfect uitgeruste campers tegen de meest betaalbare prijzen. De gemiddelde prijs van een camper in Brisbane is 82,62 euro per dag. Vroege actie is ook een garantie voor beschikbaarheid!
Maakt u zich geen zorgen als u nog bezig bent met het plannen van uw vakantie. Wij helpen u graag met de klantenservice van CamperDays. Onze specialisten kunnen al uw vragen beantwoorden en vinden de beste oplossingen. Er zijn geen verborgen kosten voor reserveringswijzigingen. Bovendien kunt u ook een eerlijk annuleringsbeleid verwachten.
Campers worden meestal geassocieerd met keuzevrijheid. Vrijheid betekent ook dat je niet wordt beperkt door roosters of roosters. Met een camper hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een accommodatie of het vinden van de meest betaalbare restaurants. Het grootste deel van uw vakantie in de buitenlucht doorbrengen brengt u ook tal van voordelen. De gemiddelde boekingsperiode in Brisbane is 26 dagen.

Camperaanbiedingen in Brisbane

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Brisbane

Is een internationaal rijbewijs vereist bij het huren van een camper in Brisbane?

Het is het beste om hiervoor de huurvoorwaarden te controleren, omdat u mogelijk een internationaal rijbewijs en een nationaal rijbewijs moet hebben.

Heb ik een creditcard nodig om een camper in Brisbane te huren?

Ja, de hoofdbestuurder heeft een creditcard nodig om de eerste aanbetaling te doen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Veel camperverhuurbedrijven staan huisdieren toe in hun voertuigen. Controleer de huurvoorwaarden voor meer informatie.

Zijn er verboden wegen in Australië?

Veel wegen in Australië zijn niet geschikt voor campers. Deze staan vermeld in de huurvoorwaarden.

Is het mogelijk om wild te kamperen in Australië?

Wildkamperen in Australië is ten strengste verboden.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Brisbane?

Als je een camper in Brisbane wilt huren, moet je over het algemeen 21 jaar zijn. Sommige verhuurbedrijven bieden echter verhuur aan vanaf achttien jaar.

Kan ik met een baby een camper in Brisbane huren?

Er zijn meestal geen beperkingen, maar vergeet niet dat er enkele bedrijven zijn waarvan de campers niet zijn aangepast voor de installatie van kinderzitjes of stoelverhogers. Controleer de huurvoorwaarden.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Brisbane?

Camper-fans zullen blij zijn om een brede selectie van camperverhuurbedrijven in Brisbane te vinden. Onder de populairste zijn Apollo, Hippie Wohnmobile en Britz.
Apollo
Apollo wordt gekenmerkt door het grootste aantal boekingen in Brisbane. Hun campers worden meestal geleverd met keukengerei en extra chauffeurs.
Volledig adres van het Apollo-verhuurstation in Brisbane:
733A Nudgee Road
QLD 4013 Brisbane (Northgate)

Hippie Wohnmobile

Als u op zoek bent naar een onbeperkt aantal kilometers en wegenkaarten inbegrepen in het basispakket, dan is Hippie Wohnmobile het verhuurbedrijf voor u.
Volledig adres van het verhuurstation Hippie Wohnmobile in Brisbane:
733A Nudgee Road
QLD 4013 Brisbane (Northgate)

Britz

Britz biedt een brede selectie aan diverse voertuigen die voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende reizigers. In het basispakket biedt het 10% korting bij ‘BIG4 Holiday Parks’.
Volledig adres van het Britz-verhuurstation in Brisbane:
21 Industry Court, Eagle Farm
QLD 4009 Brisbane
Om de bekendste camperverhuurbedrijven in Brisbane vanaf Brisbane Airport (BNE) te bereiken, kunt u het beste een taxi nemen, die een comfortabele en veilige reismogelijkheid biedt. Houd er rekening mee dat u de taxi aanhoudt op officiële taxistandplaatsen in de buurt van de luchthaven en dat u geen voertuigen zonder vergunning neemt.

Campers huren Brisbane

Camperwagen

Camperwagens zijn de meest compacte campers. Met deze functie hebben ze toegang tot plaatsen die buiten het bereik van grotere campers liggen en zijn ze perfecte voertuigen voor het verkennen van steden. Ze zijn een ideale vakantieoptie voor twee reizigers.

Alkoof

Alkoof campers zijn perfect voor gezinnen met kinderen omdat ze verkrijgbaar zijn in maten die geschikt zijn tot zeven personen. Het meest karakteristieke onderdeel waar veel reizigers deze camper mee associëren, is de slaapruimte boven de bestuurderscabine. Het kan eenvoudig worden omgezet in extra opslagruimte.

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde campers bieden een leefruimte die gedeeltelijk is geïntegreerd met de bestuurderscabine. Ondanks hun formaat garanderen ze een laag brandstofverbruik. Hun lagere hoogte in vergelijking met de grotere voertuigen zorgt voor soepel rijden in tunnels en onder bruggen.

Camperverhuur Brisbane