Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • Uw reisexpert Raphael Meese
 • 09:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • Uw reisexpert Raphael Meese
 • 09:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Canada per camper ontdekken – de highlights van het land

Een weergaloze natuurschoon gekenmerkt door met kloven doortrokken rotslandschappen en wilde rivieren, van een schier oneindige wijdsheid en een adembenemende dierenwereld – Canada geldt bij ettelijke reizigers als het land van de vrijheid. De populaire bestemming in het Noorden van het Amerikaanse continent brengt mensen in vervoering met talrijke nationale parken, ettelijke activiteiten en idyllische, verlaten wegen en paden. Bij een geheel individuele reis met de camper door Canada moeten toeristenmetropolen zoals Vancouver, Toronto en Montreal in ieder geval bezichtigd worden. Om de fascinerende natuurschoon van het land op eigen houtje te ontdekken, staan u vele bergen, meren en andere fenomenen in de nationale parken ter beschikking!
Ottawa, de hoofdstad van het land, behoort tot de belangrijkste attracties die bij een tour door Canada per camper beslist moeten worden bezocht. Kunst- en cultuurliefhebbers zullen genieten van het rijke scala aan musea, die reikt van de National Gallery of Canada via het Canadian War Museum tot aan het Canadian Museum of Nature. Een wandeltocht langs de Rideau Canals en een picknick in het wonderschone Major’s Hill Park ronden de trip naar Ottawa af.

Calgary, een stad in het Zuiden van Canada, geldt eveneens als populair toeristenoord. Terwijl zowel kinderen als volwassenen zich op de achtbanen in het Calaway Park kunnen uitleven, biedt het Heritage Park Historical Village de mogelijkheid, om in de geschiedenis van de stad te duiken.

Ettelijke highlights heeft ook de grote stad Hamilton aan de Canadees-Amerikaanse grens te bieden: Zo kunt u op de African Lion Safari leeuwen, zebra's, giraffen en andere dieren van dichtbij bekijken of een wandeling naar de waterval Albion Falls ondernemen. Reist u met de camper door Canada, dan bieden zich eveneens omwegen naar de andere nabijgelegen watervallen aan – zoals bijvoorbeeld de Sherman Falls, de Buttermilk Falls of de Tiffany Falls.

Camperaanbiedingen in Canada

Via talrijke camperroutes Canada op vier wielen ontdekken

Reist u met de camper door Canada, kunt u het land geheel onafhankelijk van hotels of verkeersverbindingen leren kennen. Als u bijvoorbeeld van Hamilton naar Montreal reist, kunt u een tour maken aan het water langs de Canadees-Amerikaanse grens.

 • Hamilton
 • Mississauga
 • Toronto
 • Belleville
 • Kingston
 • Montreal

In Hamilton start u uw Canada-tour per camper en rijdt u eerst naar Mississauga. In het Playdium zullen vooral gezinnen zich lekker op hun gemak voelen, want zowel indoor als outdoor worden hen attracties geboden. Terwijl u in de openlucht een paar rondjes midgetgolf speelt of Go-Kart kunt rijden, lokken binnen de autoscooters en ettelijke videospellen. Shopfanaten kunnen daarentegen een hele dag in het Heartland Town Centre inplannen.

Na deze tussenstop rijdt u door naar Toronto: De CN Tower, symbool van de stad en een van de hoogste televisietorens van de wereld, nodigt uit voor een uniek uitzicht over de stad. Leer in het Royal Ontario Museum de culturen van al onze continenten kennen en beleef in het Ripley’s Aquarium of Canada de onderwaterwereld op een fantastische manier.

Zet uw tour door Canada per camper in Belleville voort, waar u aan de oever kunt wandelen en de Glanmore National Historic Site bezoeken. Laatstgenoemde biedt een overzicht van de architectuur van het eind van de 19e eeuw. In Kingston, uw volgende bestemming, dient zich een bezoek van Fort Henry aan, dat halverwege de 19e eeuw gebouwd werd en vandaag de dag onder andere als museum dienst doet. Heeft u met Montreal uw bestemming van deze tour bereikt, dan kunt u daar langs de Oude Haven slenteren of de Notre-Dame de Montréal bezichtigen!

 • Calgary
 • Airdrie
 • Red Deer
 • Leduc
 • Edmonton

Een kortere trip met de camper door Canada biedt de route van Calgary naar Edmonton. Eerst reist u naar Airdrie, dat voor Wellness-liefhebbers en kunstvrienden evenzovele attracties te bieden heeft: Heeft u in het Nose Creek Valley Museum meer over de geschiedenis van de stad leren kennen, dan kunt u de dag in het Aura Day Spa Wellness Center ontspannen laten eindigen. In Red Deer, de daarop volgende halte, komen natuurvrienden volledig aan hun trekken. In het heemkundig museum Sunnybrook Farm Museum wordt getoond, hoe de landbouw vele decennia beoefend werd.

Heeft u Leduc bereikt, dan kunt u het maislabyrint Amazing Corn Maze bezoeken – een bezoek duurt ongeveer 1,5 uur. Tenslotte belandt u in Edmonton: In de Edmonton Valley Zoo kunt u met uw gezin vele verschillende dieren bekijken; in de Telus World of Science krijgt u daarentegen een kijkje achter de schermen van de wetenschap!

Campers huren Canada

Opdat uw reis met de camper door Canada een succes wordt, moet u er van tevoren goed bij stilstaan, met hoeveel personen u reist. Ook die geplande bestemming en het gewenste comfort helpen bij het zoeken naar de passende camper.

 • De luxe camper wordt gehuurd door Canada-vakantiegangers die een heel bijzondere reis willen beleven. De zogenaamde „hotels op vier wielen“ scoren hoge ogen door een hoogwaardige uitrusting en veel ruimte voor gezinnen en grotere groepen.
 • Grote campers zijn daarentegen weer meer geschikt voor gezinnen en groepen, die weliswaar eenvoudig, maar toch comfortabel willen reizen. Een bedstee boven de chauffeurscabine zorgt er meestal voor, dat de ruimte ideaal benut wordt – zo zijn er voor alle personen voldoende slaapplaatsen.
 • Een kampeerbus is in het bijzonder voor stedentrips geschikt. Zijn compacte en makkelijk hanteerbare vorm zorgt ervoor, dat ook door nauwe straatjes kan worden gereden. Groepen van maximaal drie personen en stellen vinden in deze campers voldoende ruimte. Ook heeft u in Canada nog de mogelijkheid om een pick-up resp. truck-camper te huren.

Camper huren makkelijk gemaakt: CamperDays

  Camper zoeken
  1Camper zoeken

  Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

  Aanbiedingen ontvangen
  2Aanbiedingen ontvangen

  Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

  Boek en vertrek!
  3Boek en vertrek!

  Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Camperverhuur Canada