Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camperverhuur Canada

Hoe werkt CamperDays?

Het huren van een camper is een complex proces dat planning, prijsberekening en praktische uitrusting omvat. Bij CamperDays zijn we ons er ten zeerste van bewust dat het nemen van zoveel beslissingen u slapeloze nachten kan bezorgen - daarom hebben we een heel eenvoudig boekingssysteem ontwikkeld.
Om de zoektocht te starten, volstaat het om de datums van uw vakantie in te vullen. Zodra u dit doet, krijgt u een gedetailleerde lijst met campers te zien, samen met hun specificatie. U kunt alle voertuigen sorteren met behulp van een brede selectie van speciale filters. Er is ook een optie om effectief te zoeken met een prijsklasse schuifregelaar. Onthoud dat er bij CamperDays geen verborgen toeslagen zijn voor het ophalen.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Canada te boeken?

Een van de landen die eindeloze mogelijkheden kan bieden voor kampeerliefhebbers is Canada. De verbluffende natuurlijke hoogtepunten, prachtige monumenten en tal van interessante wegen om te overwegen, creëren een eersteklas omgeving voor reizen in een camper. Er zijn een aantal steden in Canada waar het huren van campers erg populair is. De periode die wordt gekenmerkt door de grootste vraag naar camperhuur is tussen mei en september. Om de beste deal tegen de meest betaalbare prijs te krijgen, kunt u het best een vroege vogel worden en vijf maanden van tevoren huren. Het garandeert u de meest uitgebreide keuze aan campers die er te huur zijn. Op dat moment is de concurrentie tussen potentiële klanten ook vrij laag, dus u krijgt de kans om de beste prijs-prestatieverhouding te verkrijgen. Reizigers zullen de gemiddelde prijs van 155,55 euro per dag moeten betalen voor camperhuur in Canada.
Als er honderden vragen spelen over camperhuur in uw hoofd, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van CamperDays. Onze experts wachten op uw bericht of telefoontje - zij zullen graag al uw problemen oplossen en al uw brandende vragen beantwoorden. Onder de vele voordelen die u kunt genieten bij het plaatsen van een reservering bij CamperDays, zijn er twee extra gunstig, een eerlijk en duidelijk annuleringsbeleid en geen extra kosten voor reserveringswijzigingen.
Een camper is de perfecte keuze om te genieten van de eindeloze bezienswaardigheden in Canada. De gemiddelde reistijd in Canada is 45 dagen. U kunt uw eigen reisplan maken en vrij blijven van alle schema's en dienstregelingen. U kunt ook in uw eigen tempo bezienswaardigheden bekijken en uw plannen wijzigen in elke fase van de reis. Uw caravan is één voertuig dat de voordelen van een comfortabele accommodatie, autoverhuur en een restaurant biedt. Wat wilt u nog meer?

Camperaanbiedingen in Canada

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Canada

Is een internationaal rijbewijs vereist bij het huren van een camper in Canada?

U nationale rijbewijs is voldoende om een camper te huren in Canada. Een internationaal rijbewijs is niet verplicht.

Heb ik een creditcard nodig om een camper te huren in Canada?

Ja, de borg moet worden betaald met de creditcard van de hoofdbestuurder.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Sommige bedrijven in Canada staan huisdieren toe in hun voertuigen. Check de huurvoorwaarden voor meer informatie.

Kan ik grenzen overschrijden terwijl ik door Canada reis?

Als u van plan bent de grens over te steken, moet u dit altijd vooraf aan het verhuurbedrijf melden.

Zijn er wegen die verboden zijn voor campers?

Ja, er zijn plaatsen die niet geschikt zijn voor campers in Canada. Bekijk de huurvoorwaarden of neem contact op met de klantenservice van CamperDays voor meer informatie.

Is wildkamperen toegestaan in Canada?

Over het algemeen zijn er veel beperkingen met betrekking tot wildkamperen in Canada, dus het is beter om u aan de officiële campings te houden. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van CamperDays.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Canada?

De meeste camperverhuurders in Canada eisen dat chauffeurs 21 zijn.

Kan ik met een baby een camper in Canada huren?

De meeste camperverhuurders in Canada hebben niets tegen kinderen in hun voertuigen. Onthoud echter dat Apollo kinderen onder de twee jaar niet toestaat in zijn campers.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Canada?

In Canada vindt u een aantal interessante camperverhuurbedrijven. Deze omvatten Cruise America, CanaDream en Best Time RV.

Cruise America

Cruise America is het populairste camperverhuurbedrijf in Canada. Naast een voordelige standaardverzekering profiteert u ook van 24/7 hulp bij pech. Cruise America is beschikbaar in steden als:

 • Montreal

 • Toronto

 • Halifax

 • Vancouver

 • Calgary

CanaDream

CanaDream kan bogen op een breed wagenpark vol voertuigen die waar voor uw geld bieden. Tijdens het reizen met CanaDream kunt u genieten van een gevulde schoonwatertank en een gevulde gasfles. Het bedrijf is beschikbaar in veel Canadese steden, waaronder:

 • Halifax

 • Montreal

 • Edmonton

 • Calgary

 • White Horse

Beste tijd RV

Best Time RV is een van de drie meest populaire camperverhuurbedrijven in Canada. U kunt genieten van de optie extra bestuurder, schoonmaak buiten en een standaardverzekering. Het bedrijf is te vinden in:

 • Vancouver

 • Calgary

Veel verhuurbedrijven in Canada bieden voor uw gemak een gratis luchthaventransfer aan. Neem van tevoren contact op met het geselecteerde verhuurbedrijf om de service te boeken. U kunt de meeste depots ook bereiken met het openbaar vervoer of met een taxi. Houd er rekening mee dat u altijd taxi's aanhoudt bij de officiële taxistandplaatsen.

Campers huren Canada

Alkoof

Alkoof campers zijn voertuigen die plaats bieden tot zeven personen. Het zijn dus perfecte transportmiddelen voor gezinnen met kinderen en grote vriendengroepen. Alkoof campers zijn erg praktisch voor langere avonturen.

Campervrachtwagen

Campervrachtwagens zijn geschikt voor zowel langere als kortere reisperiodes. Ze worden geleverd met een reeks praktische voorzieningen, die volledige onafhankelijkheid achter het stuur garanderen. Door hun constructie zijn ze perfect voor off-road reizen.

Camperwagen

Camperwagens zijn lichtgewicht en bieden een perfecte wendbaarheid voor in de steden. Het is vrij eenvoudig om een parkeerplaats te vinden wanneer u in een bakwagen rijdt. Deze zijn perfect voor jonge chauffeurs en koppels.

Camper huren in Canada: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.