Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Edmonton: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Geeft het zoeken naar een droomauto u nachtmerries? Is het berekenen van de prijzen te overweldigend? Geen zorgen, CamperDays is er om u te helpen met ons eenvoudige reserveringssysteem. Vul het online formulier met geselecteerde reisdatums in en laat de rest over aan de zoekmachine.
Zodra u dit doet, ziet u een lijst met beschikbare campers. U kunt de zoekopdracht verfijnen met behulp van een aantal filters aan uw linkerzijde. Er is ook een speciale prijsbereikschuifregelaar om de prijs van de campers aan te passen. Er zijn geen verborgen kosten op de pick-up.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Edmonton te boeken?

De Canadese wegen zijn zo vlak als een tafel en creëren de perfecte omgeving voor een spannende campervakantie. In Edmonton kunt u vrijwel het hele jaar door een camper huren, maar de periode die wordt gekenmerkt door de grootste vraag in deze stad is in mei. Wat kunt u doen om andere kampeerliefhebbers voor te zijn? Er is niets eenvoudiger dan het plaatsen van een reservering één maand van tevoren. Vakantiegangers die kiezen voor camperverhuur in deze stad reizen meestal voor een gemiddelde periode van acht dagen en moeten de gemiddelde prijs van 259,31 euro per dag betalen. Vroegtijdig stappen ondernemen is de beste manier om toegang te krijgen tot het meest diverse wagenpark tegen de meest betaalbare prijzen. Een vroege vogel worden is ook een garantie voor de beste beschikbaarheid.
Uw eigen voertuig is niet alleen een manier om volledig onafhankelijk te zijn tijdens de vakantie, het is ook de ideale keuze voor diegenen die meer kwaliteitstijd met hun gezin willen doorbrengen. Omdat uw eigen camper een plek is waar u slaapt en eet, kunt u onderweg ook veel geld besparen, waardoor de hele onderneming goed betaalbaarder wordt. Camperfans reizen en genieten van een spontane planning. U kunt uw reisroute veranderen wanneer u maar wilt, zonder dat u een schema hoeft te volgen.
Als u nog steeds last heeft van vragen of als u de datums van uw vakantie nog niet echt kent, kunt u contact opnemen met de CamperDays-klantenservice. Vergeet niet dat wanneer u een reservering maakt bij CamperDays, u profiteert van een eerlijk en duidelijk annuleringsbeleid en er geen extra kosten voor reserveringswijzigingen zullen zijn.

Camperaanbiedingen in Edmonton

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Edmonton

Is een internationaal rijbewijs vereist bij het huren van een camper in Edmonton?

Een internationaal rijbewijs is niet verplicht - een nationaal rijbewijs is voldoende om een voertuig te huren in Edmonton.

Heb ik een creditcard nodig om een camper te huren in Edmonton?

U dient de borg te betalen met de creditcard van de hoofdbestuurder.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Er zijn verhuurbedrijven in Edmonton die huisdieren in hun campers toelaten. Kijk voor meer details in de huurvoorwaarden.

Mag ik de grens oversteken als ik door Canada reis?

Ja, u kunt de grens over, maar u moet het verhuurbedrijf altijd van tevoren informeren.

Zijn er wegen die niet toegankelijk zijn voor campers?

Ja, er zijn een aantal van dergelijke gebieden in Canada die buiten de grenzen van de campers blijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de CamperDays-klantenservice.

Is wildkamperen toegestaan in Canada?

Vanwege het feit dat er veel beperkingen zijn met betrekking tot wildkamperen in Canada, adviseren wij u om de reis te beperken tot de officiële campingplaatsen.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Edmonton?

U moet minstens 21 jaar oud zijn om een camper te kunnen huren in Edmonton.

Kan ik een camper huren in Edmonton met een baby?

De meeste bedrijven staan toe dat u met baby's reist. Vergeet echter niet dat Apollo geen peuters onder de twee jaar in zijn voertuigen toestaat.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Edmonton?

CanaDream

CanaDream is het populairste verhuurbedrijf van campers in Edmonton. Met CanaDream kunt u genieten van een zeer gunstige standaardverzekering samen met een aantal voorzieningen, waaronder een gevulde gasfles.
Volledig adres van het CanaDream verhuurstation in Edmonton:
26309 Snelweg 16A
T7X 5A6 Edmonton (Acheson)
CanaDream biedt luchthavenshuttle van en naar Edmonton International Airport (YEG) tegen een extra vergoeding. U kunt echter ook met het openbaar vervoer of een taxi naar de vestiging komen. Als u voor de tweede optie kiest, moet u altijd taxi's aanhouden bij de officiële taxistandplaatsen.

Campers huren Edmonton

Alkoof

Aangezien alkoof campers tot zeven personen kunnen herbergen, zullen ze perfect zijn voor de verkenning van Canada. Hun comfortabele en praktische interieur is een uitstekende optie voor zowel kortere als langere reizen. Door hun grootte zijn alkoofcampers beter geschikt voor ervaren chauffeurs.

Camperverhuur Edmonton