Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Denver: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

CamperDays heeft een briljant boekingssysteem ontwikkeld dat een uitgebreide vergelijking van campers in een bepaald land garandeert. Dankzij onze eenvoudige online tool vindt u binnen enkele minuten uw droomauto. Onze zoekmachine berekent ook de prijzen, waardoor u tijd en moeite bespaart.
Vul het online formulier in met de geselecteerde reisdatums en u krijgt een ruime keuze aan campers voorgeschoteld. U kunt deze sorteren met behulp van speciale filters, inclusief voertuiguitrusting of het aantal personen dat de camper kan herbergen. Om de prijs van de getoonde voertuigen aan te passen, kunt u ook gebruik maken van een prijsklasse-schuifregelaar.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Denver te boeken?

Als u de hoogtepunten van Colorado wilt verkennen, is Denver een perfect uitgangspunt voor uw reis. Degenen die op zoek zijn naar volledige onafhankelijkheid tijdens de vakantie zouden moeten overwegen om een camper te huren. In Denver is de periode die gekenmerkt wordt door de grootste vraag naar camperverhuur tussen juni en augustus. Hoe kunt u de concurrentie voorblijven en het beste voertuig tegen de meest betaalbare prijs bemachtigen? Niets is eenvoudiger dan een vroege vogel te worden en al iets meer dan ruim maanden van tevoren een voertuig te boeken. Waarom? Aangezien op dat moment de concurrentie onder de kampeerwagenfans vrij laag is, en u toegang krijgt tot het meest diverse aanbod. Vroeg boeken is ook een belofte van de beste beschikbaarheid. De gemiddelde dagprijs voor een voertuig in Denver is 176,08 euro, en de gemiddelde reistijd is 32 dagen. Deze tijd zal genoeg zijn om een uitgebreide reis te ervaren met tal van hoogtepunten onderweg.
Avontuurlijke vakantiegangers zullen de keuzevrijheid die een camper biedt zeker op prijs stellen. U hoeft u niet elke nacht zorgen te maken over een slaapplaats. Bovendien is een camper ook uw privé-restaurant dat u overal mee naartoe kunt nemen. Een camper is het perfecte vervoermiddel voor vrije geesten die onafhankelijk van bus- of treindienstregeling willen blijven.
Het huren van een camper lijkt in eerste instantie een uitdaging. Maar maakt u zich geen zorgen, de CamperDays klantenservice staat klaar om al uw gedetailleerde vragen te beantwoorden en geeft u zelfs een aantal tips die u tijdens uw vakantie kunt toepassen. Een eerlijk annuleringsbeleid en geen extra kosten voor reserveringswijzigingen zijn de toegevoegde waarde.

Camperaanbiedingen in Denver

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Denver

Is een internationaal rijbewijs nodig bij het huren van een camper in Denver?

Een internationaal rijbewijs is niet verplicht in Denver. Uw nationale rijbewijs is voldoende om daar een camper te huren.

Heb ik een creditcard nodig voor het huren van een camper in Denver?

Ja, de borg wordt altijd betaald met de creditcard van de hoofdbestuurder.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Er zijn bedrijven die huisdieren in hun voertuigen toelaten. Controleer de huurvoorwaarden voor meer details.

Kan ik de grens oversteken als ik door de VS reis?

Dat hangt sterk af van het verhuurbedrijf, maar het is raadzaam om altijd de huurvoorwaarden te controleren.

Zijn er wegen die niet toegankelijk zijn voor campers?

Er zijn een aantal plaatsen in de VS die niet met een camper kunnen worden betreden. Controleer de huurvoorwaarden of neem contact op met de CamperDays-klantenservice als u nog vragen heeft.

Is kamperen in het wild toegestaan in de VS?

In de VS is wildkamperen toegestaan in het Amerikaanse nationale bos- en grasland en op land van ‘Bureau of Land Management’.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Denver?

Chauffeurs zijn meestal verplicht om 21 jaar te zijn om een camper te huren in Denver.

Kan ik een camper huren in Denver met een baby?

Meestal leggen campervrachtwagenverhuurbedrijven geen beperkingen op als het gaat om peuters en kleuters in hun campers. Echter, in het geval van Apollo zijn alleen kinderen boven de twee jaar toegestaan in de voertuigen.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Denver?

Campers die in Denver het meest gevraagd worden zijn Cruise America, Road Bear RV en Apollo.

Cruise America

Cruise America is het meest populaire camperverhuurbedrijf in Denver. Onder de voertuigen vindt u alkoofcampers en vrachtwagencampers. U zult genieten van basis-verzekering en 24/7 wegen-assistentie.
Volledig adres van het Cruise America verhuurstation in Denver:
8950 North Federal Boulevard
CO 80260 Denver (Federale Hoogtes)

Road Bear RV

Road Bear RV is een garantie voor topcampers en kwaliteitsdiensten. Het basispakket is inclusief een extra bestuurder-optie.
Volledig adres van het verhuurstation van de Road Bear RV in Denver:
7685 Dahlia straat
CO 80022 Denver (handelsstad)

Apollo

Apollo is een van de drie camperverhuurbedrijven die het bekendst zijn in Denver. Het bedrijf zorgt ervoor dat u kunt genieten van een scala aan praktische voorzieningen die van pas komen als u onderweg bent.
Volledig adres van het Apollo verhuurstation in Denver:
3280 Chambers Road, Aurora
Denver, Colorado, 80011
Als u een van deze vestigingen vanaf Denver International Airport (DEN) wilt bereiken, kunt u een taxi nemen. Dit is het handigste en veiligste vervoermiddel. Road Bear RV biedt ook gratis luchthavenvervoer aan op aanvraag. Neem vooraf contact op met het bedrijf.

Campers huren Denver

Alkoof

Alkoofcampers zijn de perfecte voertuigen voor grote groepen vrienden en grote families. Ze zijn geschikt voor maximaal zeven personen. Ze bieden een zeer ruim en comfortabel interieur met tal van praktische hoogtepunten en voorzieningen. De karakteristieke alkoof kan worden gebruikt als opslagruimte.

Campervrachtwagen

Reizigers die een langere reis voor ogen hebben, zullen blij zijn met wat een kampeerwagen te bieden heeft. Deze zullen geschikt zijn voor zowel ’off-road’ trips als stadsavonturen. Campervrachtwagens beschikken over high-performance motoren, waardoor het reizen door de VS soepel verloopt.

Camperverhuur Denver