Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Houston: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

CamperDays is een van de populairste plaatsen voor camperreserveringen. Het biedt een vergelijking van de beste aanbiedingen van verschillende landen over de hele wereld. Ons eenvoudige en gebruiksvriendelijke reserveringssysteem zal u helpen om uw droomvoertuig binnen enkele minuten te beveiligen. Het berekenen van prijzen is niet meer uw probleem.
Vul eerst het online formulier in met de geselecteerde datums van uw vakantie. U ziet dan een lijst met beschikbare campers met hun foto's en specificaties. Ze kunnen gesorteerd worden met behulp van beschikbare filters, inclusief uitrusting of verhuurbedrijf. Een van de grootste voordelen van onze online zoekmachine is dat er geen toeslagen zijn bij het ophalen.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Houston te boeken?

Liefhebbers van campers die Texas en het zuiden van de VS willen verkennen, gaan vaak naar Houston. De stad is vol van interessante camperaanbiedingen. Als u ervoor kiest om een voertuig in Houston te huren, houd er dan rekening mee dat de grootste vraag naar campers in april en augustus kan worden verwacht. De gemiddelde dagprijs voor een voertuig in Houston is 141,39 euro. Om de meest betaalbare deal en de beste prijs-prestatieverhouding te krijgen, is het raadzaam om al bijna drie maanden van tevoren een voertuig te huren. Vroegtijdige actie is een garantie voor de laagste concurrentie onder de campervrienden, zodat u kunt kiezen uit het breedste beschikbare wagenpark. De gemiddelde reistijd in Houston is twintig dagen.
Het kiezen van CamperDays voor camperverhuur heeft veel voordelen. De meest voordelige zijn dat er geen extra kosten voor reserveringswijzigingen zullen zijn en wel een transparant annuleringsbeleid. Het is vooral handig voor campervrienden die nog niet zeker zijn van hun reisdatums. Ons goed gekwalificeerde team van experts van de CamperDays-klantenservice is er ook om al uw vragen te beantwoorden en uw twijfels op te lossen.
Campers zijn perfect voor gratis geesten die graag zelf hun vakantie inplannen. U hoeft geen tijdschema's te volgen en u kunt uw plannen onderweg gemakkelijk wijzigen. Hoewel het huren van een camper in eerste instantie duur lijkt, hoeft u geen extra geld uit te geven aan vliegtickets, betaalbare accommodatiemogelijkheden, autoverhuur of restaurants.

Camperaanbiedingen in Houston

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Houston?

Het populairste verhuurbedrijf van campers in Houston is Cruise America.

Cruise America

Cruise America heeft alles wat u zoekt in een betrouwbaar camperverhuurbedrijf. Het basispakket omvat 24/7 wegen-assistentie en een camper-introductie, wat perfect is voor minder ervaren chauffeurs. U kunt ook gebruik maken van de optie voor een extra bestuurder.
Volledig adres van het Cruise America verhuurstation in Houston:
22532 Loop 494
TX 77339 Houston (Kingwood)
Cruise America biedt geen luchthavenshuttle aan vanaf George Bush Intercontinental Airport (IAH). Het filiaal is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met een taxi. Wij raden u aan om altijd taxi’s aan te houden bij de officiële taxistandplaatsen en om voertuigen zonder vergunning te vermijden.

Campers huren Houston

Alkoof

De alkoofcampers zullen ideale voertuigen zijn voor de verkenning van de Verenigde Staten. Dit zijn de ‘go-to’ voertuigen voor langere reizen. Ze zijn geschikt tot zeven personen en bieden een praktisch interieur dat volledig is uitgerust met nuttige voorzieningen. De karakteristieke alkoof bestaat meestal uit een tweepersoonsbed en kan worden gebruikt als extra opslagruimte. Door hun grootte zijn alkoof campers meer geschikt voor de meer ervaren chauffeurs.

Camperverhuur Houston