Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • Uw reisexpert Raphael Meese
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • Uw reisexpert Raphael Meese
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Waarom is het de moeite waard om zo vroeg mogelijk een camper in Salt Lake City te boeken?

De VS is een uitgestrekt land met prachtige landschappen, adembenemende ravijnen, fascinerende natuurlijke edelstenen en spectaculaire monumenten. Dat alles en nog meer kan worden verkend met een camper die volledige onafhankelijkheid kan garanderen. Salt Lake City is een van de Amerikaanse steden waar de markt voor het huren van campers rijk is. Om een betaalbare deal te krijgen als de concurrentie nog vrij laag is, kunt u al iets meer dan vijf maanden van tevoren een voertuig boeken. Vergeet niet om rekening te houden met het feit dat de grootste vraag naar campers in deze stad tussen mei en september ligt. Vroegtijdige boeking is een garantie voor de beste combinatie van beschikbaarheid, voertuigmerk en prijs. De gemiddelde dagprijs van een camper in Salt Lake City is 182,27 euro. Reizigers die hier voor de verhuur kiezen, reizen ook gemiddeld voor negentien dagen.
Als u nog veel vragen heeft over de campers of niet zeker bent van de exacte data van uw reis, is het de moeite waard om contact op te nemen met de CamperDays-klantenservice. Wij verhelpen graag al uw twijfels. Onze experts geven u enkele interessante tips die ook tijdens uw reis van pas kunnen komen. Perfect voor als u van flexibiliteit houdt, er zijn geen verborgen kosten in geval van reserveringswijzigingen, en we beloven duidelijke annuleringsvoorwaarden.
Het bezichtigen van de VS in een gehuurde camper is een onvergetelijke ervaring. Deze vorm van reizen geeft u volledige onafhankelijkheid en laat u toe om vrij te reizen van alle dienstregelingen. Het huren van een camper lijkt in eerste instantie misschien duur, maar u bespaart onderweg ook veel geld. U hoeft zich geen zorgen te maken over autohuur of hotels die bij uw vakantiebudget passen.

Camperaanbiedingen in Salt Lake City

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Salt Lake City

Is een internationaal rijbewijs vereist bij het huren van een camper in Salt Lake City?

Bij het huren van een camper in Salt Lake City is uw nationale rijbewijs voldoende.

Heb ik een creditcard nodig voor het huren van een camper in Salt Lake City?

Ja, de borg wordt altijd betaald met een creditcard van de hoofdbestuurder.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Een aantal bedrijven in Salt Lake City accepteert huisdieren in hun voertuigen.

Kan ik de grens oversteken als ik door de VS reis?

Er zijn tal van verhuurbedrijven in Salt Lake City die het mogelijk maken om grenzen te overschrijden. Voor meer details, lees de huurvoorwaarden.

Zijn er wegen die niet toegankelijk zijn voor campers?

Er zijn enkele gebieden in de VS die buiten het bereik van campers blijven. Bekijk de huurvoorwaarden of neem contact op met de CamperDays-klantenservice voor meer informatie.

Is kamperen in het wild toegestaan in de USA?

Wildkamperen is toegestaan in het Amerikaanse nationale bos- en grasland en op de gronden van het ‘Bureau of Land Management’.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Salt Lake City?

Meestal wordt van u verwacht dat u tenminste 21 jaar bent om een voertuig te huren.

Kan ik een camper huren in Salt Lake City met een baby?

De meeste bedrijven leggen geen beperkingen op als het om peuters gaat. Houd er rekening mee dat Apollo alleen kinderen ouder dan twee jaar toestaat in hun voertuigen.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Salt Lake City?

In Salt Lake City is het populairste verhuurbedrijf van campers El Monte RV.

El Monte RV

El Monte RV is in de grootste vraag in Salt Lake City. Naast een standaardverzekering krijgt u een vers-watertank en een praktische gebruikershandleiding.
Volledig adres van het El Monte RV-verhuurstation in Salt Lake City:
3490 W 1820 S, Suite B
UT 84104 Salt Lake City
Als u vanaf Salt Lake City International Airport (SLC) naar het depot wilt komen, raden wij u aan een taxi te nemen of gebruik te maken van het openbaar vervoer. Houd er rekening mee dat u altijd taxi's moet aanhouden bij de officiële taxistandplaatsen.

Campers huren Salt Lake City

Alkoof

Alkoofcampers zijn een uitstekende optie voor lange vakanties in de VS. Ze zijn geschikt tot zeven personen. Daarom zijn ze ideaal voor families en vriendengroepen.

Volledig geïntegreerd

Volledig geïntegreerde voertuigen zijn de kwintessens van luxe op de weg. Ze worden gekenmerkt door krachtige motoren en topvoorzieningen die zijn voorbereid met het oog op het gemak van de vakantiegangers.

Hoe werkt CamperDays?

Wij zijn ons er volledig van bewust dat het berekenen van de prijzen en het combineren ervan met de benodigde beschikbaarheid een ontmoedigende taak is. Daarom hebben onze experts van CamperDays een zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk boekingssysteem ontwikkeld dat dit probleem binnen enkele minuten oplost.
Vul het online formulier in met uw reisdatums en u krijgt een lijst met alle beschikbare aanbiedingen. Aan uw linkerzijde vindt u een lijst met specifieke filters en een prijsbereikschuifregelaar die u kunt gebruiken om de zoekopdracht te verfijnen. Er is een garantie voor een zeer transparante prijsweergave.
Camper zoeken
1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

Aanbiedingen ontvangen
2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

Boek en vertrek!
3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Camperverhuur Salt Lake City

Ons CamperDays expertteam helpt bij het plannen van uw reis.

Uw team van camperexpertsCamperDays.nl
+49-221-56797-706

CamperDays ondersteunt u bij de planning van uw avontuur en helpt u bij het huren van de juiste camper. Wij bieden u een uitgebreide prijsvergelijking van de gevestigde camperverhuurders wereldwijd en presenteren u de desbetreffende huurcriteria overzichtelijk en transparant. Op deze manier ontvangt u een volledig overzicht over alle door u te betalen kosten. Het risico van verborgen kosten is dus uitgesloten.

U wilt een camper huren, maar er zijn nog onduidelijkheden ontstaan? Bij alle vragen in verband met uw boeking kunt u ons ook telefonisch bereiken en onze reisexperts staan u bij met raad en daad. Door meer dan tien jaar ervaring in de reisbranche zijn wij competente contactpersonen voor uw belangen. Wij verheugen ons op u!

Welke voordelen biedt CamperDays u?

  • Uitgebreide vergelijking van campers wereldwijd
  • Aanbiedingen van vele bekende camperverhuurders
  • Geen verborgen kosten en volledige kostenbeheersing
  • Gratis advies van onze reisexperts