Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • Uw reisexpert Raphael Meese
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • Uw reisexpert Raphael Meese
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Dallas te boeken?

De USA is de perfecte vakantieomgeving voor alle liefhebbers van camperavonturen. De platgetreden paden, de prachtige natuurlijke hoogtepunten en de prachtige flora zijn alles wat u kunt verwachten tijdens een campertocht. Dallas is een van de Amerikaanse steden waar u een betrouwbaar voertuig kunt huren. De periode die het meest gevraagd wordt is tussen juli en augustus en in december en april. Als u het voertuig naar uw wens wilt laten maken tegen de meest betaalbare prijs, kunt u beter een vroege vogel worden en al ruim zeven maanden van tevoren proberen een voertuig te huren. Camperliefhebbers die kiezen voor een vroege boeking genieten van de meest uiteenlopende voordelen, zoals toegang tot het meest gevarieerde wagenpark. De gemiddelde dagprijs die u moet betalen voor een camper in Dallas is 130,33 euro, en de gemiddelde reistijd betreft 36 dagen.
Reizen in een camper is een waar avontuur. U kunt alles onderweg plannen, en u hoeft u geen zorgen te maken over bustijden of vliegtickets. Het is een ideaal vervoermiddel voor mensen die de stekker even uit het stopcontact willen halen. In uw eigen camper slaapt en kookt u op één plek, zodat u onderweg veel geld kunt besparen. Het huren van een camper lijkt duur, maar kan een hoop geld besparen!
Een van de vele voordelen die u met CamperDays kunt genieten is een team van goed opgeleide experts. Zij zijn een schat aan nuttige adviezen en tips voor het reizen met een camper. Bovendien is het plaatsen van een reservering bij ons een garantie dat er geen extra kosten voor reserveringswijzigingen zullen zijn en wel een eerlijk en duidelijk annuleringsbeleid.

Camperaanbiedingen in Dallas

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Dallas

Is een internationaal rijbewijs nodig bij het huren van een camper in Dallas?

Het enige document dat nodig is voor het huren van een voertuig in Dallas is uw nationale rijbewijs.

Heb ik een creditcard nodig voor het huren van een camper in Dallas?

Ja, de borg moet worden betaald met de creditcard van de hoofdbestuurder.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

De meerderheid van de verhuurbedrijven gaat akkoord met huisdieren in hun voertuigen. U kunt de huurvoorwaarden controleren voor verdere details.

Kan ik de grens oversteken als ik door de VS reis?

Een aantal verhuurbedrijven staat toe om de grens over te steken. Bekijk de huurvoorwaarden voor meer informatie.

Zijn er wegen die niet toegankelijk zijn voor campers?

Er zijn bepaalde gebieden en wegen in de USA die niet met een camper kunnen worden betreden. Bekijk de huurvoorwaarden of neem contact op met de CamperDays-klantenservice voor meer informatie.

Is kamperen in het wild toegestaan in de USA?

Wildkamperen is toegestaan in het nationale bos- en grasland van de VS en op de gronden van het ‘Bureau of Land Management’.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Dallas?

Meestal moet u minstens 21 jaar zijn om een camper te huren.

Kan ik een camper huren in Dallas met een baby?

Apollo staat enkel kinderen boven de twee jaar toe in hun campers - afgezien daarvan hebben de meerderheid of bedrijven niets tegen peuters in hun voertuigen.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Dallas?

In Dallas zijn de bekendste camperverhuurbedrijven: Cruise America en El Monte RV.

Cruise America

Cruise America is in de grootste vraag als het gaat om het huren van campers in Dallas. Het is vooral gespecialiseerd in alkoof campers. Onder de vele voordelen, kunt u genieten van een standaard verzekering en camper-introductie.
Volledig adres van het Cruise America rental station in Dallas:
8558 Denton Drive
75235 Dallas

El Monte RV

El Monte RV is het op één na populairste camperverhuurbedrijf in Dallas. De voertuigen van El Monte RV zijn voorzien van een grote verscheidenheid aan praktische voorzieningen. U zult genieten van een gebruikershandleiding en buiten schoonmaken.
Volledig adres van het El Monte RV-verhuurstation in Dallas:
3500 S. Central Expressway
TX 75070 McKinney
Om de depots te bereiken vanaf Dallas/Fort Worth International Airport (DFW) kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer of een taxi nemen. De keuze voor het tweede vervoermiddel is het handigst. Vergeet niet om altijd taxi’s aan te houden bij de officiële taxistandplaatsen en vermijd voertuigen zonder vergunning.

Campers huren Dallas

Alkoof

Alkoofcampers zijn gemaakt met grote groepen vrienden in het achterhoofd. Het ruime interieur zal ook praktisch zijn voor families met kinderen. Het handige interieur is voorbereid om comfort te brengen tijdens lange uren op de weg. De karakteristieke slaapruimte kan ook worden omgebouwd tot een opslagruimte.

Hoe werkt CamperDays?

CamperDays heeft een briljant boekingssysteem ontwikkeld dat de beste camperaanbiedingen van over de hele wereld vergelijkt. De gebruiksvriendelijke interface en het intuïtieve online formulier zullen alle camperfans bevallen.
Zodra u het online formulier met de geselecteerde data van uw reis invult, krijgt u een lijst met alle beschikbare voertuigen te zien. U kunt gebruik maken van een prijsbereikschuifregelaar of een van de aanbevolen filters die zich aan de linkerkant van de website bevinden. Met CamperDays kunt u er zeker van zijn dat er geen toeslagen bij de pick-up zullen zijn.
Camper zoeken
1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

Aanbiedingen ontvangen
2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

Boek en vertrek!
3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Camperverhuur Dallas

Ons CamperDays expertteam helpt bij het plannen van uw reis.

Uw team van camperexpertsCamperDays.nl
+49-221-56797-706

CamperDays ondersteunt u bij de planning van uw avontuur en helpt u bij het huren van de juiste camper. Wij bieden u een uitgebreide prijsvergelijking van de gevestigde camperverhuurders wereldwijd en presenteren u de desbetreffende huurcriteria overzichtelijk en transparant. Op deze manier ontvangt u een volledig overzicht over alle door u te betalen kosten. Het risico van verborgen kosten is dus uitgesloten.

U wilt een camper huren, maar er zijn nog onduidelijkheden ontstaan? Bij alle vragen in verband met uw boeking kunt u ons ook telefonisch bereiken en onze reisexperts staan u bij met raad en daad. Door meer dan tien jaar ervaring in de reisbranche zijn wij competente contactpersonen voor uw belangen. Wij verheugen ons op u!

Welke voordelen biedt CamperDays u?

  • Uitgebreide vergelijking van campers wereldwijd
  • Aanbiedingen van vele bekende camperverhuurders
  • Geen verborgen kosten en volledige kostenbeheersing
  • Gratis advies van onze reisexperts