Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Albuquerque: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

CamperDays heeft een soepel boekingssysteem voorbereid dat u zal helpen om snel uw droomcamper te vinden, samen met alle essentiële functies die u nodig heeft op de weg. De intuïtieve interface zal u in een mum van tijd door de boekingsstappen heen loodsen. Het online formulier moet worden ingevuld met uw reisdatums en u krijgt vervolgens de beschikbare camperopties te zien. Om de lijst te verfijnen, is er een prijsklasse-schuifregelaar en een lijst met aangepaste filters voor uw gemak. Met CamperDays hoeft u zeker geen toeslagen te verwachten bij de pick-up.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom zou het de moeite waard zijn om al vroeg een camper in Albuquerque te boeken?

In de Verenigde Staten creëren schilderachtige wegen, spannende hoogtepunten en groene campings de ideale omgeving om een camper te huren. Albuquerque is een van de Amerikaanse steden waar u een betrouwbaar en veilig voertuig kunt huren. De grootste vraag naar campers is er te zien in september. Om de meest betaalbare deal te krijgen en te kunnen kiezen uit een zeer brede selectie, moet u overwegen om al iets langer dan twee maanden van tevoren te reserveren. U betaalt dan een gemiddelde dagprijs van 83,8 euro voor een camper in Albuquerque. De gemiddelde reistijd in deze stad betreft negentien dagen. Kampeerfans genieten de allergrootste vrijheid - u kunt alles van tevoren plannen en uw plannen in elk gewenst stadium wijzigen. U hoeft zich geen zorgen te maken over betaalbare verblijfplaatsen om te overnachten en te eten. Zo kunt u veel geld besparen ondanks het feit dat een camper in eerste instantie wellicht een dure optie lijkt. Bij het plaatsen van uw reservering bij CamperDays kunt u een professioneel team van goed opgeleide experts verwachten. Zij zullen al uw vragen beantwoorden en u een paar interessante tips geven om een veilige reiservaring te garanderen. Bovendien is het plaatsen van een reservering bij ons een garantie dat er geen extra kosten voor reserveringswijzigingen zullen zijn. Onze annuleringsvoorwaarden zijn eerlijk en transparant.

Camperaanbiedingen in Albuquerque

FAQ - de meest gestelde vragen over het huren van een camper in Albuquerque

Is een internationaal rijbewijs nodig bij het huren van een camper in Albuquerque?

Het belangrijkste document dat nodig zal zijn om een voertuig te huren in Albuquerque is uw nationale rijbewijs. Een internationaal rijbewijs is niet verplicht, maar kan wel van pas komen.

Heb ik een creditcard nodig om een camper te huren in Albuquerque?

Ja, je hebt altijd de creditcard van de hoofdbestuurder nodig om de borg te kunnen betalen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Meestal staan verhuurbedrijven in Albuquerque huisdieren toe in campers. Kijk voor meer informatie bij de huurvoorwaarden.

Kan ik de grens oversteken als ik door de VS reis?

Er zijn verhuurbedrijven die het mogelijk maken om de grens over te steken. Kijk voor de zekerheid in de huurvoorwaarden voor meer informatie.

Zijn er wegen die niet toegankelijk zijn voor campers?

In de Verenigde Staten vindt u een aantal gebieden waar campers niet zijn toegestaan. Bekijk de
huurvoorwaarden voor meer informatie of neem contact op met de klantenservice van CamperDays.

Is wildkamperen toegestaan in de USA?

Als het gaat om wildkamperen in de Verenigde Staten, is het raadzaam om alleen te kamperen in de Amerikaanse nationale bossen en graslanden evenals op ‘Bureau of Land Managementland’.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te kunnen huren in Albuquerque?

Je moet minstens 21 jaar zijn om een camper te kunnen huren in Albuquerque.

Kan ik een camper huren in Albuquerque met een baby?

De meerderheid van de camperverhuurbedrijven in Albuquerque heeft niets tegen peuters en kleuters in hun voertuigen.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Albuquerque?

In Albuquerque is het populairste verhuurbedrijf van campers Cruise America.

Cruise America

Cruise America staat bekend om zijn betrouwbare alkoof campers. Naast de toegang tot een zeer uitgebreid wagenpark, geniet u van een standaardverzekering en 24/7-wegassistentie.
Volledig adres van het Cruise America verhuurstation in Albuquerque:
10625 Central Ave NE
NM 87123 Albuquerque
Om het depot te bereiken vanuit Albuquerque International Sunport (ABQ) kunt u het beste een taxi nemen. Het is de handigste en snelste optie om het gehuurde voertuig te bereiken. Vergeet niet om altijd taxi’s aan te houden bij de officiële taxistandplaatsen en vermijd voertuigen zonder vergunning.

Campers huren Albuquerque

Alkoof

Alkoofcampers zijn topvoertuigen voor grote groepen vrienden en families met kinderen. Een van hun voordelen is een handige slaapruimte, gelegen boven de bestuurderscabine, die kan worden omgebouwd tot extra opbergruimte. Het interieur is zeer comfortabel en gezellig - perfect voor lange uren op de weg. Het maakt het mogelijk om uw vrije tijd tussen de volgende hoogtepunten door op een aangename manier door te brengen. Ondanks hun grotere afmetingen zijn ze wendbaar, waardoor ze ook op drukke straten in de stad gemakkelijk kunnen worden geparkeerd.

Camperverhuur Albuquerque