Camperverhuur in Minneapolis
Vanwaar?
Filter
Kaart
4 aanbiedingen voor uw vakantie in Minneapolis
Cruise America C-19

Cruise America 3.5/544 km van Minneapolis

Cruise America C-19 +11
Beschikbaar
3 Volw..
Automaat
Benzine
Keuken
Geen kilometers incl.
2 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.690,00 / € 120,71 per nacht
Cruise America C-25

Cruise America 3.5/544 km van Minneapolis

Cruise America C-25 +14
Beschikbaar
4 Volw../1 kinderen
Automaat
Benzine
Keuken
Geen kilometers incl.
3 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.701,00 / € 121,50 per nacht
Cruise America C-30

Cruise America 3.5/544 km van Minneapolis

Cruise America C-30 +14
Beschikbaar
6 Volw../1 kinderen
Automaat
Benzine
Keuken
Geen kilometers incl.
4 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.741,00 / € 124,36 per nacht
Cruise America C-21

Cruise America 3.5/544 km van Minneapolis

Cruise America C-21 +11
Beschikbaar
2 Volw../2 kinderen
Automaat
Benzine
Keuken
Geen kilometers incl.
2 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.907,00 / € 136,21 per nacht
Een unieke vakantiebelevenis

Een camper huren in Minneapolis

Camperhuur in Minneapolis via CamperDays - helder en snel

Als je van plan bent een camper te huren in Minneapolis, kom dan snel naar CamperDays. Via ons heldere boekingssysteem heb je zo de juiste camper gereserveerd. Je geeft aan in welke plaats je aankomt en in welke periode je een camper wilt huren. Vervolgens krijg je een overzicht van alle beschikbare campers bij alle verhuurders die ze in die plaats aanbieden. Je kunt gemakkelijk een nadere selectie maken, bijvoorbeeld op het aantal mensen dat je camper moet vervoeren. Zo kun je een goede vergelijking maken tussen aanbieders en modellen campers. Heb je de camper van je voorkeur gevonden, reserveer dan ook meteen de extra opties die je vakantie in Minnesota nog aangenamer maken. Nu kun je in principe de boeking voltooien, maar je mag ook kiezen voor het aanvragen van een prijsopgaaf, zonder verdere verplichtingen. Het kan zijn dat je nog wat onduidelijkheden of vragen hebt. Aarzel niet en neem contact op met onze vriendelijke klantenservicemedewerkers.

 • 1. Zoek een camper
  1. Zoek een camper

  Voer je gewenste data en locatie in om je zoektocht te beginnen.

 • 2. Bekijk de aanbiedingen
  2. Bekijk de aanbiedingen

  Vraag of boek de camper die je wilt huren voor een geweldige prijs.

 • 3. Boek en vertrek
  3. Boek en vertrek

  Rond je boeking af en jouw onvergetelijke avontuur kan beginnen!

Een camper huren in Minneapolis bij CamperDays

Rondreizen door Amerika staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. Wil je dit doen in volledige vrijheid, precies zoals Amerikanen doen, overweeg dan eens om een camper te huren. Waar wil je beginnen met reizen om het echte Amerika met eigen ogen te ontdekken? Wat dacht je ervan om een camper te huren in Minneapolis. Minneapolis is de bruisende hoofdstad van de staat Minnesota. Deze staat ligt aan de rand van het Grote Merengebied en is door zijn ligging zeer geschikt om lange tochten te maken richting verschillende interessante gebieden. Bezoek bijvoorbeeld de reservaten van South en North Dakota, of steek de grens met Canada over. Rij richting Lake Superior en bezoek Chicago of geniet van de natuur in het grote nationale park Superior Forest. Het is verstandig om je camper zo vroeg mogelijk te boeken. Dan heb je de meeste kans dat de camper van je keuze nog beschikbaar is en kun je bovendien profiteren van een scherpe korting, omdat je extra vroeg boekt. Je verheugt je op je verblijf in de VS, maar er kan altijd iets tussenkomen. Moet je helaas annuleren, dan hanteert CamperDays nette annuleringsvoorwaarden. Wil je liever in een andere periode per camper door Minnesota reizen, dan zorgt CamperDays voor een kosteloze omboeking. Boek je camper online bij CamperDays en geniet alvast van de voorpret, want je vakantie wordt gegarandeerd een succes.

Veelgestelde vragen over camperverhuur in Minneapolis

 • Een creditcard is in de Verenigde Staten sowieso helemaal ingeburgerd. Voor camperverhuur is het zelfs onontbeerlijk. De camperverhuurder die je via CamperDays hebt ingeschakeld, heeft je creditcard nodig om een borg te reserveren. De creditcard moet op naam van de hoofdbestuurder staan.

 • In principe is het mogelijk om met je camper uit Minneapolis naar Canada te rijden. Het is wel verstandig om dit van tevoren aan te geven als je via ons je camper huurt. Ook moet je rekening houden met het feit dat je voor Canada vaak een apart visum nodig hebt.

 • Veel camperverhuurders uit de Verenigde Staten staan toe dat je je huisdier meeneemt, maar er zijn uitzonderingen. In de huurvoorwaarden van de verhuurder bij wie je via ons je camper reserveert, staat dit duidelijk vermeld. Hou ook rekening met wettelijke bepalingen van de Amerikaanse overheid, bijvoorbeeld over vaccinatie van je trouwe viervoeter.

 • Niet alle wegen in de omgeving van Minneapolis zijn geschikt voor campers. Vaak staat dit duidelijk aangegeven. Als je via CamperDays een camper huurt, krijg je van de verhuurder duidelijke huurvoorwaarden, waar dit onder meer in vermeld staat.

 • Vrij kamperen is in de Verenigde Staten toegestaan in nationale parken en op landgoederen die beheerd worden door de Bureau of Land Management. Ook op privélandgoed is kamperen mogelijk, maar wel na uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.

 • De meeste camperverhuurders in de Verenigde Staten willen dat bestuurders minimaal 21 jaar zijn. Er zijn echter uitzonderingen die een hogere leeftijd eisen.

 • Het meenemen van een baby op kampeervakantie is in de meeste gevallen mogelijk. Sommige verhuurbedrijven stellen leeftijdseisen, bijvoorbeeld dat je kind minimaal zes maanden oud is. Een aantal verhuurbedrijven biedt kinderstoeltjes aan, maar bij andere is het beter om zelf in Minneapolis een stoeltje te kopen die aan de Amerikaanse veiligheidseisen voldoet.

Camperverhuur in Minneapolis via CamperDays - service en kwaliteit

Als er een land is waar rondrijden met een camper iets heel normaals is, zijn het wel de Verenigde Staten van Amerika. Overal zijn meer dan voldoende kampeerplaatsen te vinden en op de brede Amerikaanse highways is het erg comfortabel rijden. CamperDays werkt graag samen met verhuurbedrijven die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. In Minneapolis doen we naar tevredenheid veel zaken met Cruise America.

Cruise America

Cruise America is een van de grootste aanbieders van camperverhuur in de Verenigde Staten. Hun vestiging is te vinden aan de Vermillion Street in Hastings, niet ver van Minneapolis verwijderd. Je kunt het beste een reguliere busdienst nemen om van Minneapolis naar Hastings te rijden. Je bus doet er ongeveer dertig minuten over. Bij Cruise America heb je de keuze uit vijf verschillende campersoorten, van kleine compacte campers tot ruime en luxueuze alkoofcampers voor meerdere personen. Je krijgt onbeperkte kilometers, snelle hulp bij pech- en ongevallen en een uitgebreid basispakket aan voorzieningen. Extra voorzieningen, zoals uitgebreid kampeermeubilair, boek je het beste van tevoren bij, via het reserveringssysteem van CamperDays.

Cruise America
Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie