Camperverhuur in Minneapolis

Vanwaar?
Filter0
Kaart
4 aanbiedingen voor uw vakantie in Minneapolis
Cruise America C-21

Cruise America3.7(107 Reviews)44 km van Minneapolis

Cruise America C-21 +10
Beschikbaar
Gratis annuleerbaar
2 Volw../2 kinderen
Automaat
Benzine
Keuken
Geen kilometers incl.
2 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.841,00€ 1.803,00€ 128,79 per nacht
Cruise America C-25

Cruise America3.7(107 Reviews)44 km van Minneapolis

Cruise America C-25 +13
Beschikbaar
Gratis annuleerbaar
4 Volw../1 kinderen
Automaat
Benzine
Keuken
Geen kilometers incl.
3 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.922,00€ 1.884,00€ 134,57 per nacht
Cruise America C-19

Cruise America3.7(107 Reviews)44 km van Minneapolis

Cruise America C-19 +10
Beschikbaar
Gratis annuleerbaar
3 Volw
Automaat
Benzine
Keuken
Geen kilometers incl.
2 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.922,00€ 1.884,00€ 134,57 per nacht
Cruise America C-30

Cruise America3.7(107 Reviews)44 km van Minneapolis

Cruise America C-30 +13
Beschikbaar
Gratis annuleerbaar
6 Volw../1 kinderen
Automaat
Benzine
Keuken
Geen kilometers incl.
4 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 2.050,00€ 2.012,00€ 143,71 per nacht
Verdere aanbiedingen in Verenigde Staten: De populairste verhuurlocaties

Een camper huren in Minneapolis bij CamperDays

Rondreizen door Amerika staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. Wil je dit doen in volledige vrijheid, precies zoals Amerikanen doen, overweeg dan eens om een camper te huren. Waar wil je beginnen met reizen om het echte Amerika met eigen ogen te ontdekken? Wat dacht je ervan om een camper te huren in Minneapolis. Minneapolis is de bruisende hoofdstad van de staat Minnesota. Deze staat ligt aan de rand van het Grote Merengebied en is door zijn ligging zeer geschikt om lange tochten te maken richting verschillende interessante gebieden. Bezoek bijvoorbeeld de reservaten van South en North Dakota, of steek de grens met Canada over. Rij richting Lake Superior en bezoek Chicago of geniet van de natuur in het grote nationale park Superior Forest. Het is verstandig om je camper zo vroeg mogelijk te boeken. Dan heb je de meeste kans dat de camper van je keuze nog beschikbaar is en kun je bovendien profiteren van een scherpe korting, omdat je extra vroeg boekt. Je verheugt je op je verblijf in de VS, maar er kan altijd iets tussenkomen. Moet je helaas annuleren, dan hanteert CamperDays nette annuleringsvoorwaarden. Wil je liever in een andere periode per camper door Minnesota reizen, dan zorgt CamperDays voor een kosteloze omboeking. Boek je camper online bij CamperDays en geniet alvast van de voorpret, want je vakantie wordt gegarandeerd een succes.

Onze partners

Ophaallocatie in Minneapolis en omgeving

We hebben uw toestemming nodig om de Google Maps-service te laden!

We gebruiken Google Maps om inhoud in te sluiten die mogelijk gegevens over uw activiteiten verzamelt. Bekijk de details en accepteer de service om deze inhoud te zien.

Stations in de buurt van Minneapolis
Cruise America
Cruise America3175 Vermillion Street HastingsMN 55033 Verenigde Staten
Cruise America
Vragen over het huren van een camper?

Wil je vrijblijvend informeren naar je camper of heb je meer informatie nodig voordat je boekt? Wij staan voor je klaar! Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag (09:00 tot 18:00) telefonisch bereiken of op elk gewenst moment via ons .

De beste campings

Kampeerplaatsen in Minneapolis en de omgeving

Jouw verblijf voor de eerste nacht

 • Minnesota/Afton State Park
  Afton Campground
 • Minnesota/Sand Dunes State Forest
  Ann Lake Campground
 • Wisconsin/Interstate State Park
  Interstate Campground
 • Minnesota/Interstate State Park MN
  Interstate Campground
 • Minnesota/Wild River State Park
  Wild River State Park Campground
 • Minnesota/Frontenac State Park
  Frontenac Campground
Veelgestelde vragen over camperverhuur in Minneapolis
 • Een creditcard is in de Verenigde Staten sowieso helemaal ingeburgerd. Voor camperverhuur is het zelfs onontbeerlijk. De camperverhuurder die je via CamperDays hebt ingeschakeld, heeft je creditcard nodig om een borg te reserveren. De creditcard moet op naam van de hoofdbestuurder staan.

 • In principe is het mogelijk om met je camper uit Minneapolis naar Canada te rijden. Het is wel verstandig om dit van tevoren aan te geven als je via ons je camper huurt. Ook moet je rekening houden met het feit dat je voor Canada vaak een apart visum nodig hebt.

 • Veel camperverhuurders uit de Verenigde Staten staan toe dat je je huisdier meeneemt, maar er zijn uitzonderingen. In de huurvoorwaarden van de verhuurder bij wie je via ons je camper reserveert, staat dit duidelijk vermeld. Hou ook rekening met wettelijke bepalingen van de Amerikaanse overheid, bijvoorbeeld over vaccinatie van je trouwe viervoeter.

 • Niet alle wegen in de omgeving van Minneapolis zijn geschikt voor campers. Vaak staat dit duidelijk aangegeven. Als je via CamperDays een camper huurt, krijg je van de verhuurder duidelijke huurvoorwaarden, waar dit onder meer in vermeld staat.

 • Vrij kamperen is in de Verenigde Staten toegestaan in nationale parken en op landgoederen die beheerd worden door de Bureau of Land Management. Ook op privélandgoed is kamperen mogelijk, maar wel na uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.

 • De meeste camperverhuurders in de Verenigde Staten willen dat bestuurders minimaal 21 jaar zijn. Er zijn echter uitzonderingen die een hogere leeftijd eisen.

 • Het meenemen van een baby op kampeervakantie is in de meeste gevallen mogelijk. Sommige verhuurbedrijven stellen leeftijdseisen, bijvoorbeeld dat je kind minimaal zes maanden oud is. Een aantal verhuurbedrijven biedt kinderstoeltjes aan, maar bij andere is het beter om zelf in Minneapolis een stoeltje te kopen die aan de Amerikaanse veiligheidseisen voldoet.

Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie