Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Bordeaux: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

CamperDays is een van de populairste websites die wereldwijd campers verhuurt. Wij bieden een zeer handige zoekmachine waarmee u verschillende aanbiedingen uit verschillende landen kunt vergelijken. Het makkelijk te volgen formulier zal u stap voor stap door het proces leiden. Om het zoeken te starten is het voldoende om het formulier in te vullen met de geselecteerde reisdata.
Er is een breed scala aan filters die u kunt gebruiken om uw zoekopdracht te verfijnen. Deze zijn voorbereid op de meest wenselijke reizigersbehoeften. Ze omvatten het type van het voertuig en beschikbaarheid. Naast de aanwezigheid van extra functies is het grootste voordeel van het CamperDays-reserveringssysteem een transparante prijsweergave. Er zijn geen verborgen toeslagen bij de pick-up.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om zo vroeg mogelijk een camper in Bordeaux te boeken?

Bordeaux is een van de steden in Frankrijk waar vrijwel het hele jaar door campers kunnen worden gehuurd. Reizigers kiezen echter vaak de periode tussen juli en september voor hun camperavonturen. Aangezien deze maanden worden gekenmerkt door de grootste vraag naar campers, is het de moeite waard om te overwegen om een voertuig vroeg te boeken - al minder dan één maand van tevoren. Reizigers die kiezen voor de optie om vroeg te boeken zullen genieten van een grotere keuze aan campers tegen topprijzen. De gemiddelde prijs voor het huren van een camper in Bordeaux is 117,84 euro per dag. Vroegboekers krijgen altijd de beste combinatie van voertuig, prijs en beschikbaarheid.
Als u nog steeds niet zeker bent van uw vakantieplannen, kunt u altijd contact opnemen met de klantendienst van CamperDays, waar we al uw vragen zullen beantwoorden. Wij garanderen eerlijke annuleringsvoorwaarden en geen toeslagen voor reserveringswijzigingen. Dit geeft u veel flexibiliteit.
Het huren van een camper staat gelijk aan volledige autonomie. U zult niet alleen meer tijd met uw gezin doorbrengen, maar u zult ook veel kwaliteitsmomenten in de natuur kunnen doorbrengen. De gemiddelde reistijd in Bordeaux is acht dagen. Hoewel het huren van een camper in eerste instantie wellicht duur lijkt, moet u er rekening mee houden dat u niet beperkt wordt door de beschikbaarheid van vliegtickets of busdienstregelingen. Bovendien zijn hotels en autoverhuur niet langer uw zorgen. Uw camper is de plek waar u slaapt, eet en reist - een perfecte vakantiecombinatie.

Camperaanbiedingen in Bordeaux

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Bordeaux

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig in Bordeaux?

Het is voldoende om in het bezit te zijn van een EU-rijbewijs om een voertuig te huren in Bordeaux.

Heb ik een creditcard nodig om een camper te huren in Bordeaux?

Vergeet niet dat u voor het betalen van de borg een creditcard van de hoofdbestuurder nodig heeft.

Kan ik de grens oversteken als ik door Frankrijk reis?

Ook al bent u vrij om de grens over te steken zonder de autoriteiten op de hoogte te stellen, dient u de verhuurder altijd van tevoren op de hoogte te stellen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Veel camperverhuurbedrijven staan toe dat u een huisdier in de camper meeneemt.

Is het mogelijk om wild te kamperen in Frankrijk?

Wildkamperen is strikt verboden in Frankrijk, dus vermijdt het.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Bordeaux?

Afhankelijk van het bedrijf moet u tussen 23 en 25 jaar oud zijn om een voertuig te huren.

Kan ik een camper huren in Bordeaux met een baby?

De meeste verhuurbedrijven hanteren geen beperkingen als het gaat om reizen met baby's.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Bordeaux?

Er zijn een aantal verhuurmogelijkheden voor campers in Bordeaux. De bekendste zijn Road Surfer en Indie Campers.

Road Surfer

Als u op zoek bent naar comfortabele interieurs, dan is Road Surfer een keuze voor u. Road Surfer is een van de twee populairste camperverhuurbedrijven in Bordeaux.
Volledig adres van het verhuurstation van Road Surfer in Bordeaux:
170 avenue de l'Argonne
33700 Merignac

Indie Campers

Indie Campers is het tweede bedrijf met de grootste vraag in Bordeaux. In de basispakketten vindt u buiten schoonmaak, camper-uitleg, en keukenuitrusting.
Volledig adres van het Indie Campers verhuurstation in Bordeaux:
113 Rue Marie Curie
33127 Saint-Jean-d'Illac
Indie Campers biedt luchthaventransfers aan vanaf de luchthaven van Bordeaux-Mérignac (BOD) voor uw gemak. U kunt de depots ook bereiken met het openbaar vervoer of met een taxi. Als u de dienst wilt reserveren, neem dan vooraf contact op met het bedrijf. Als u kiest voor een taxi, vergeet dan niet deze altijd aan te houden bij de officiële taxistandplaatsen in de buurt van de luchthaven.

Campers huren Bordeaux

Camperwagens

Camperwagens zijn de kleinste campers die u kunt tegenkomen. Laag brandstofverbruik en manoeuvreerbaarheid behoren tot de grootste voordelen van deze voertuigen. Ze zijn ideaal voor twee personen. Met een camperwagen krijgt u toegang tot een aantal plaatsen waar grotere voertuigen niet zijn toegestaan.

Camperverhuur Bordeaux