Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Bologna: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Als het zoeken naar uw droomcamper wat lastig is voor u, is er niets eenvoudiger dan het CamperDays-reserveringssysteem te overwegen. Het is een uitstekend hulpmiddel om campers wereldwijd te vergelijken, zodat u binnen enkele minuten een voertuig naar uw wens kunt bemachtigen. Het enige wat u hoeft te doen is het online formulier in te vullen met de geselecteerde reisdatums.
Na het invullen van de datums krijgt u een lijst met beschikbare campers. Een van de grootste voordelen van ons systeem is de transparante prijsaanduiding. Als u overweldigd bent door het aantal resultaten, kunt u ook de specifieke filters uitproberen die u helpen om uw zoekopdracht te verfijnen. CamperDays garandeert dat er geen toeslagen bij de pick-up zullen zijn.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Bologna te boeken?

De perfecte Italiaanse infrastructuur en een landschap bezaaid met hoogtepunten kan gemakkelijk worden verkend met een camper. Een camper is een ideaal vervoermiddel om Italië op zijn best te ervaren. Bologna is een van de steden om naartoe te gaan als u een betrouwbaar voertuig zoekt. De populairste periode voor het huren van een camper in Bologna is tussen juli en augustus. De gemiddelde prijs voor het huren van een camper die u kunt verwachten is 165,93 euro per dag, en de gemiddelde reistijd is diertien dagen. Is er iets wat u kunt doen om uzelf de beste deal tegen de meest betaalbare prijs te verzekeren? Natuurlijk, als u de regel volgt – wie het eerst komt, wie het eerst maalt - kunt u al bijna vier maanden van tevoren proberen een voertuig te boeken. Dit garandeert de meest gevarieerde en opwindende keuze als het gaat om het beschikbare wagenpark. U bent verzekerd van het meest interessante voertuigmerk en vermijdt exorbitante prijzen.
Als u nog steeds niet zeker bent van de exacte datum van uw camperreis, is dat geen probleem. Wij bieden een zeer transparant annuleringsbeleid en er zullen geen extra kosten voor reserveringswijzigingen zijn. Daarom kunt u uw reisdatum zonder nadelige gevolgen wijzigen. Bovendien zitten de CamperDays-experts vol met interessante oplossingen en tips die onderweg van pas kunnen komen. Wij zijn er om u te helpen!
Ondanks het feit dat het huren van een camper een beetje ontmoedigend lijkt, bespaart u veel geld, tijd en moeite onderweg. Dergelijke extra kosten kunnen verband houden met accommodatie, restaurants of autoverhuur. Uw eigen voertuig is de plaats waar u slaapt en eet, met de belofte van volledige onafhankelijkheid van eventuele schema's en tijdschema's.

Camperaanbiedingen in Bologna

FAQ - de meest gestelde vragen over het huren van een camper in Bologna

Is een internationaal rijbewijs vereist in Bologna?

Als u een EU-rijbewijs heeft, hoeft u geen internationaal rijbewijs te hebben.

Is een creditcard nodig om een camper te huren in Bologna?

De borg moet worden betaald met een creditcard van de hoofdbestuurder.

Kan ik de grens oversteken als ik door Italië reis?

U kunt vrij de grens oversteken zonder dat u de autoriteiten hoeft te informeren, maar u dient eerst het verhuurbedrijf te informeren.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Hoewel veel bedrijven niets tegen huisdieren hebben in hun voertuigen, kunt u beter de huurvoorwaarden controleren om er absoluut zeker van te zijn.

Is het mogelijk om in het wild te kamperen in Italië?

Vermijd wildkamperen, Dit is strikt verboden in Italië.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Bologna?

De chauffeurs zijn meestal verplicht om zo oud als 21 jaar te zijn. Bij een aantal bedrijven kunt u echter ook jonger zijn.

Mag ik een camper huren in Bologna met een baby?

U kunt vrij reizen met een peuter in het voertuig in het geval van de meeste camperverhuurbedrijven.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Bologna?

Het bekendste verhuurbedrijf van campers in Bologna is McRent.

McRent

McRent staat garant voor een uitstekende service en een ruime keuze aan interessante voertuigen. In het aanbod vindt u camperwagens, gedeeltelijk geïntegreerde voertuigen, volledig geïntegreerde campers en alkoofcampers. Ongeacht uw keuze is elke camper volledig uitgerust met uitstekende voorzieningen. Naast een voordelige standaardverzekering kunt u ook genieten van onbeperkte kilometers. Er is ook een mogelijkheid om te profiteren van de extra bestuurder-optie.
Volledig adres van het McRent verhuurstation in Bologna:
Via P. Nenni, 7/A
40026 Imola (BO)
Het depot van McRent ligt op ongeveer 35 km afstand van Bologna Guglielmo Marconi Airport (BLQ). Een taxi zal de makkelijkste manier zijn om het depot te bereiken. Ons advies is om taxi’s aan te houden bij de officiële taxistandplaatsen en om voertuigen zonder vergunning te vermijden.

Campers huren Bologna

Semi-geïntegreerd

Door hun grotere omvang zullen semi-geïntegreerde voertuigen meer geschikt zijn voor meer ervaren chauffeurs. Ze worden gewaardeerd voor hun lage brandstofverbruik en het geschikte interieur. Omdat ze geschikt zijn tot vier personen, zullen ze ideaal zijn voor groepen vrienden en families met kinderen.

Camperverhuur Bologna