Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Potsdam: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Het vinden van een perfecte camper is een zeer complexe taak. Veel kampeerfans raken vaak ontmoedigd en geven het op in het begin. Maak je geen zorgen, bij CamperDays bieden we een zeer gebruiksvriendelijk reserveringssysteem aan. Vul het online formulier in met uw reisdatums om binnen enkele minuten een geschikt voertuig te vinden. De getoonde lijst met voertuigen kan worden vernauwd met een selectie van filters. Deze omvatten uitrusting, afstand tot de stad, en voertuigtype om er maar een paar te noemen. Met CamperDays profiteert u van een transparante prijsweergave zonder verborgen kosten bij de pick- up.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Potsdam te boeken?

Om een interessante route door Duitsland te kunnen uitstippelen en alle hoogtepunten op uw eigen voorwaarden te kunnen zien, kunt u het beste een camper huren. Er zijn een aantal steden in Duitsland waar u betrouwbare campers kunt vinden. Als Potsdam uw bestemming is, is de grootste vraag naar camperhuur in deze stad in oktober. De gemiddelde prijs die u daar moet betalen voor een camper is 136,11 euro per dag. Vergeet niet dat hoe eerder u boekt, hoe beter de prijzen zijn waar u van kunt profiteren. U moet zeker proberen om bijna vier maanden van tevoren te reserveren. Als u nog steeds twijfelt over het verhuurbedrijf of het voertuigmerk, kunt u eenvoudig contact opnemen met de CamperDays-klantenservice. Wij geven u dan de beste reistips. Vergeet niet dat alle wijzigingen die u in uw reservering aanbrengt, geheel gratis zijn. U kunt ook genieten van ons transparante en eerlijke annuleringsregeling. Als u een vrije geest bent, is een camper voor u een ‘go-to-voertuig’. Hoewel het in eerste instantie een beetje duur lijkt, zijn er geen extra kosten voor accommodatie of eetgelegenheden. De gemiddelde reistijd bij het huren van een camper in Potsdam is zeventien dagen.

Camperaanbiedingen in Potsdam

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Paderborn

Is er een internationaal rijbewijs nodig in Potsdam?

Een internationaal rijbewijs is niet verplicht, u bent verplicht om in het bezit te zijn van een EU- rijbewijs.

Is een creditcard nodig om een camper te huren in Potsdam?

De creditcard van de hoofdbestuurder wordt gebruikt voor de borg.

Kan ik de grens oversteken als ik door Duitsland reis?

Er zijn geen beperkingen als het gaat om grensoverschrijding. Het is het beste om het verhuurbedrijf vooraf te informeren over uw plannen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

De meeste verhuurbedrijven in Potsdam staan toe dat u een huisdier in de camper meeneemt.

Is het mogelijk om in Duitsland in het wild te kamperen?

In Duitsland is wildkamperen verboden.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Potsdam?

De minimumleeftijd in Potsdam om een voertuig te huren is 21 jaar. U kunt ook de huurvoorwaarden bekijken voor meer informatie.

Kan ik een camper huren in Potsdam met een baby?

U kunt met peuters in de voertuigen reizen. Het enige bedrijf dat kinderen ouder dan zes maanden in hun camper toelaat is Apollo.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Potsdam?

McRent is het bekendste verhuurbedrijf van campers in Potsdam.

McRent

McRent is een van de meest betrouwbare camperverhuurbedrijven in Duitsland. De standaardverzekering en buiten schoonmaak zijn zeer nuttige opties waar u van kunt profiteren. Deze maken deel uit van het basispakket.
Volledig adres van het McRent verhuurstation bij Potsdam:
An der B1, Nr. 12
14550 Groß Kreutz
McRent biedt geen luchthaven transfer aan vanaf Berlijn Tegel Airport (TXL) of Berlijn Schönefeld Airport (SFX). Ons advies is om een taxi te nemen. Houd er echter rekening mee dat u de taxi's altijd bij de officiële taxistandplaatsen moet aanhouden.

Campers huren Potsdam

Volledig geïntegreerd

Een volledig geïntegreerd voertuig is een van de meest luxueuze keuzes voor de Duitse wegen. Het is de ideale camper voor zowel een gezinsvakantie als een reis met vrienden.

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde campers zijn er in variëteiten van tot vier personen. Ondanks hun opvallende grootte zijn ze nog steeds zeer economisch en zullen ze perfect zijn voor gezinsvakanties.

Camperverhuur Potsdam